Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam Was dziewczynki
Toja trzymam kciuki, bedzie ok, a to ze jestes głodna to tym sie nie przejmuj jak juz bedziesz u lekarza to zapomnisz ze jestes głodna, wiem to z własnego doświadczenia 🙂

Mimi juz zaczynacie remoncik,robicie cos fajnego, masz juz jakis pomysł na remont, czy tylko taki ogólny zeby odświeżyć?? my tez bedziemy remontowac całe nasze nowe gniazdko 🙂 🙂 🙂 tylko musimy poczekac na mojego tatkę jak wróci, bo on sie zajme wszystkim. ah juz nie moge sie doczekac 🙂 🙂
Ah te remonty 🙂 🙂
Ata jestes jeszcze????

• Mamusia
wiesz co byłam wczoraj u tego mojego Blaszczaka 🙂
Wiesz co mi powiedział ze jak juz raz zemndlałam to juz tak prawdopodobnie bede miala całe lato, bo opowiedziałam mu o tych moich omdleniach które miałam 1,5 roku trmu i przepisał mi pare tabletek. mam mało przebywac w pomieszczeniach tłocznych i dusznych, takich jak np. Kościól, a jak mam isc to usiasc na polu,zebym miała świeze powietrze.no i nigdzie sama mam nie chodzic. 😞 a wiesz co jak poszałam o 14. to wyszłam od niego o 20:10

• Mamusia
Mady napisał:
ata38 napisał:
Zaprowadziłam sobie dzieciaczki do przedszkola i poszłam na szmatki i na hale 😉

dzikuje :*:*:*
i nic nmi nie powiedziałas ze idziesz???? nie dobra koleżanka! :P :P :P :P

Sorki Mady, myślałam, że będziesz spała o tej porze... a nie chciałam Cię budzić smsem...

• Mamusia
obudzili mnie Ci ludzie co grzebią w śmietniakach!!!!!!!
miałam cała noc okno otwarte, i ten hałas mnie obudził. grzebia w śmietniack za tymi puszkami po piwach i rzucaja na ziemie i moga zgniataja a to wszystko tak słychac, i to mnie wkurza!

P.s juz takiemu jednemu zwrociłam UWAGE ZEBY NIE GRZEBAł ZA TYMI PUSZKAMI JAK ICH TAK BARDZO POTRZEBUJE TO JA NIE BEDE WURZUCAC DO KOSZA TYLKO DO REKLAMóWKI I MU DEBE DAWAC TO MYSLAłAM ZE PRZEZ MIESIAC SIE GO NIE POZBEDE, ALE UDAłO SIE BO POWIEDZIAłA ZE SEBA JUZ NIE PIJE PIW PUSZKOWYCH.
A Z DRUGIEJ STRONY żAL MI JEST TYCH LUDZI. NO ALE COZ,

• Mamusia
dzis pofolgowałam sobie dopołudnia i na szmatkach byłam, maz czuje sie lepiej, wiec synio został z nim, a ja szalałam...
kupiłam sobie "dominikanski"szal- który jako obrus bedzie słuzył:Pkoszule dla synka- super biała, a dla siebie sweterek i bluzke na rosnacy brzuszek...

co mnie ostatnio irytuje na zakupach:P spojrzenia w sklepie ekspediententek i komentarze"oj bedzie synek", "jaki ładny brzuszek, chyba córcia bedzie"...niektóre to lepsze niz jak na usg opis:P:P