Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ata38 napisał:
a kiedyś mi pisałaś, że dializy i przeszczep nie wchodzą w grę, dlaczego?? Dzieciom się nie robi??

Tak Atus. Jezeli nerki beda w bardzo zlym stanie , takim bardzo, bardzo, to niestety sie usuwa je. A noworodkom sie nie robi przeszczepow nereczek bo nie ma dawcow.

• Mamusia
Lekarze mowia, ze noworodki nie przezywaja dializ...to za dlugi okres czasu jest.

My jeszcze mamy nadzieje, ze jednak te nereczki nie beda az w tak bardzo zlym stanie. Ale wszystko sprfawdza dopiero po ciazy. Najpierw operacja czeka nas- usuniecia zastawki tylniej cewki moczowej. Pozniej moze byc tak ze nereczki same dojdas do siebie i bedzie dobrze, ale moze cos z nimi tez bedzie nie tak. Nic nie wiadomo. Jeszcze duzo czasu.

• Mamusia
Wiem Atunia... takie to zycie dziwne jest. Ja zas w wielkiej niepewnosci musze trwac, zamiast radowac sie ciaza...buuu

Ide Slonko zjesc bule przed dentysta i jade bo nie zdaze na 9:P a to 12 km jednak hihihihi

Do pozniej 🙂 Moze wpadne jeszcze. Trzymaj sie i poleniuchujcie sobie dzisiaj z synkiem:*

Papa i pozdro dla reszty dziewczyn

• Mamusia
Hej brzuszki.
Jak miło bylo nadrobic 8 stron 🙂
Martuś powodzenia u dentysty, a za Hanie to wszystkie tu kciuki trzymamy, aby wszystko ułozyło sie pomyslnie.
Atus zdrówka dla synka, uszko to strasznie pewno go boli...niech mu szybko przejdzie 🙂

-my dzis pofolgowaliśmy, jeszcze w pidzamach ..znaczy się ja tylko nie spie, obaj męzszcz. moi to jeszcze w objęciach morfeusza snia...jakos tak pogoda chyba wpływa...
-my na dzis zero planów...cały bozy dzień w domu....

• Mamusia
a ja tak bym chciała na bezludną wyspę na dwa dni od męza i syna:P wysiadam normalnie, dzis nawet głupie mysli jakies mam i chwile zwatpienia, jak sobie poradze z 2 dzieci...ale mnie bierze co?? ciekawe czemu...pewno znów hormony...ale ja juz nie daje rady...
jednak po 2 godzinnym snie przechodzi wszystko...poprostu nie daje rady momentami...dzis nawet chciałabym byc zamiast w domu w pracy bo mniej bym miała biegania...głupia co jestem...hehe...troszke sie wygadałam...ide kawke sobie strzelić 🙂
Dziewczyny kupiłam dzis czerwcowe wydanie "MjakMama" polecam, bardzo ciekawe artykuły sa 🙂