Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiesz normalnie bym zrobiła wszystko w jeden dzień, ale teraz z duzym brzuchem nie daje rady...co można to maz robi, a jak bardziej tylko układam 🙂

od jutra mam gosci z Niemiec na 2 tygodnie, jeszcze nie wiem czy u mnie spia czy u mojej mamy wiec musze tyroszke ogarnąc...jutro sernik chce upiec, i tak jakos leci...jak Tom w domu to go wykorzystuje jak moge...
potem na poczatku lipca wyjezdzamy na 2 tygodnie to wesz ni nie bede robić a potem to juz z górki dlatego biore się zawczasu...pózniej tylko pomału sobie poodświezam 🙂

• Mamusia
ata38 napisał:
Pa kochana 🙂 For you 😘 [img size=314]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Jezioro__003-8ec7b5648101dd5a62a62336e5089e18.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

ale miło mi Atuś 🙂
ulalala az się uśmiechnełam, choć za oknami burza:P

• Mamusia
Hej babeczki 🙂

ja od rana w biegu, na szczęście z mężem u boku 🙂
Najpierw gastrolog - mam brać ranigast i pić siemię lniane. Gastroskopią nie chciała mnie męczyć. Pod koniec czerwca mam wizytę kontrolną...
Teraz muszę zarejestrować się do urologa i tam już będę jeździć stale. Jak na razie czuję się dobrze, nerka czasem się odzywa, ale obfite picie i leżenie na lewym boku pomaga na razie.

Po lekarzu, podjechaliśmy do Jyska, po materac dmuchany (będą goście w sobotę 😁 ) i parę drobiazgów. A koło Jyska jest taki wielki lumpeks i dzisiaj wszystko było po 3 zł 🤪
🤪 nawet nie przymierzałam tego co wybrałam, M. też buszował. Za wielką reklamówkę ciuchów zapłaciłam 24zł!!! No i mam fają dżinsową spódnicę z materiałowym wykończeniem, nie ciążowa, ale elastyczna więc suuuper 😁 😁 😁

Asiu, w dzień mojego ślubu padało i było okropnie! Rano lało jak z cebra - płakałam u fryzjera... Potem już tylko siąpiło... Mieliśmy fioletowy parasol więc pasował do naszych dodatków i nawet fajnie to wyglądało, ale poza tym kicha. Jedyny plus że na sali nie było gorąco i wszyscy się dobrze bawili.

No a plener mieliśmy dopiero w poniedziałek i była piękna pogoda - w razie czego dogadajcie się z fotografem i zróbcie sobie zdjęcia w inny dzień 🙂

Atuś, wierzę Ci że Ci trudno gdy wspominasz Marysię i wolałabyś mieć ją przy sobie, a nie aniołka w niebie... Nie odpychaj od siebie żalu... Dobrze robisz że spotykasz się ze znajomymi i idziesz do przodu, ale pozwól sobie na żałobę. To naturalne... Jestem blisko myślami kochana i pamiętam w modlitwie 😘 😘 😘

• Mamusia
Witaj Toja.
Ja dziś szalalam na maxa z porzadkami, bo chciałam miec popołudnie wolne. Udało się juz mam spokój, jeszcze prasowanie, ale to codziennosc dnia 🙂

Po obiedzie układaliśmy calą trójeczka puzzle, co sprawiło kazdemu duzo smiechu i radości.
Potem pojechaliśmy do McDonalda na lody, i na spacerniak nad Wisłę. Deszcz Nas przegonił, ale swój wielorybek: uwieczniłam 🙂
Jak obrobie foteczki to powstawiam na n/k.

Miłego wieczorku kochane.Ja na 19-ta mykam do mamusi 🙂

• Mamusia
Mnie też czeka trochę roboty, na którą się już cieszę - mąż kończy regał więc wypakuję w końcu książki z kartonów 😁 😁 😁

fajnie się Ciebie czyta gdy piszesz o rodzince 🙂
A lody z McDonalda też lubię! McFlurry z sosem czekoladowym i kitkatem, mniam...:P

• Mamusia
Tojus takie własnie jadłam:P
Pysznosc!!!

Mi tez radosc sparwiają takie rozpakowywania...fajnie sie wtedy czuje i moge troszke poszaleć:P
Teraz mam wizje i polowac musze na szmatkach na rózne indiańskie chusty i takie tam...bede je uzywac na stoły, a niekiedy jako przewieszke na karnisz:P

• Mamusia
uwielbiam takie chusty!!! Mam jedną taką wielką żółto - zieloną w żółwie - robię sobie z niej sukienkę na plażę 🙃 🙃 🙃
Chętnie bym zobaczyła zdjęcia jak już sobie wszystko urządzicie 😉
ja na razie mam pełno planów co do nowego mieszkania... Jakoś tak najczęściej mi biel w głowie...
Tutaj kuchnie mam zieloną a pokój słomkowy. Tam mam więcej powierzchni będzie można zaszaleć 😁