Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Laseczki - ja nadal w łózku ... a co jak moge sie wybyczyc to korzystam, ale sniadanie musze sama sobie zrobić. Moja niunia tak mi daje popalic w nocy dlatego spanie zostawiam na poranek, wtedy jest "cisza" .... nie mówic o nocnym siusianiu ... koszmar!!!

Nie wiem czy Wy tez tak macie, czytajac rozne fora czy blogi w necie na temat ciaz - ale tego jak cos dzieje sie nie tak z dzidzia - wtedy zaczynam sie bardzo denerwowac !!! Mój Adi powiedzial, ze chyba odlaczy mi neta abym juz wiecej nie czytala. Ja nie moge brac witami, bo mam straszne wymioty - probowalam Falvit, Prenatal i kupe innych!!! Lekarz powiedzial, ze moja "dieta" jaka serwuje sobie i malenstwu jest wystarczajaca i organizam sam odrzuca sztuczne witaminy!I tym sie martwie ze moze cos zabraknac mojej niuni ... .....

• Mamusia
Oleńka, nie martw się, niczego Twojej niuni nie zabraknie - w razie czego korzysta z Twoich zapasów 🙂
no i nie ma sensu się tak przejmować.
Ja mam problem z nerką, możliwe że czeka mnie cewnikowanie z nerki do pęcherza bo mocz mi nie odpływa... I na początku świrowałam, ale teraz jestem spokojna - będzie co ma być.

Trzymaj się dzielnie!

• Mamusia
Hej brzuszki!!!A ja po poobiedniej drzemce, zaraz idziemy z męzem myc podłogi po malowaniu i to by było na tyle uff 🙂 🙂 Najgorsze było to domywanie i wręcz drapanie paznokciami podlogi 😲 😲 ale to juz za nami 🙂 🙂 Wieczorkiem zajrze, buziaki 😘 😘

• Mamusia
A jak Twoje samopoczucie Karola???Pewnie już skonczylas porządkowanie rzeczy po remoncie 🙂 My teraz zastanawiamy sie czy jeszcze nie polakierowac paneli podłogowych 🤨 ale sama nie wiem, w sumie parkiet jest w dobrym stanie, tylko troszkę brakuje mu połysku jak dla mnie 🤔