Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ata38 napisał:
Karola, a jak u Ciebie z planami na weekend??

hmmmm...
ogólnie to są goscie z NIEMIEC, ale spia u rodziców moich więc ja normalnie zyje...
napewno gdzies na spacer pojedziemy, dzis dopołudnia posprzatam troszkę w mieszkanku...
jutro moze gdzies dalej się wypuścimy, ale jeszcze nie myslałam o tym...
pogoda mnie dobija...raniutko było czytse niebo, teraz juz chmurki się pokazują:P

• Mamusia
Kar_ola napisał:
ata38 napisał:
Kar_ola napisał:
Atus a u Was jakie plany na weekend??

Jutro wybieramy się do Tarnowa, na zwiedzanie, ale sama nie wiem, czy jest tam co zwiedzać, bo nie byłam 😉
A dzisiaj po sprzątaniu i obiadku, to może do Baranowa Sandomierskiego pojedziemy, jak tylko się pogoda nie zmieni (jest tam zamek nazywany małym wawelem) albo do skansenu do Kolbuszowej 🙂

Super plany.
Jednak jak jest auto to zaraz sie inaczej zyje 🙂

Oj to prawda, że jest wygoda 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
ata38 napisał:
Karola, a jak u Ciebie z planami na weekend??

hmmmm...
ogólnie to są goscie z NIEMIEC, ale spia u rodziców moich więc ja normalnie zyje...
napewno gdzies na spacer pojedziemy, dzis dopołudnia posprzatam troszkę w mieszkanku...
jutro moze gdzies dalej się wypuścimy, ale jeszcze nie myslałam o tym...
pogoda mnie dobija...raniutko było czytse niebo, teraz juz chmurki się pokazują:P

Ponoć po niedzieli mają już być upały 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂

Widzę że macie fajne plany na dzisiaj i jutro 🙂
kurcze, ja nawet nie wiem co ciekawego w mojej okolicy jest 🤔
Dzisiaj jedziemy do mojej mamy na czereśnie :P a jutro to nie wiemy jeszcze, ale coś się wymyśli, pewnie nad jeziorko wyskoczymy 🙂 🙂

ASIULA!
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze Waszego życia!
A Wasza miłość niech będzie silna i wierna - na przekór przeciwnościom! Teraz już będziecie JEDNOŚCIĄ po sakramentalnym 'tak'! Niech Bóg Wam błogosławi!

• Mamusia
Hej kochane brzuszki 🙂 Wpadłam życzyc Wam miłego ,słonecznego weekendu 🙂Uważajcie na siebie i korzystajcie ze słonecznej pogody 🙂
Asiu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Kochana 🙂Moc buziaków 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Zajrzę do Was może wieczorkiem to w końcu sobie z Wami spokojnie popisze,ostatnio zaganiana jestem.....

Buziaczki dla Was 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej brzuszki!!!!
Asiu dużo miłości wzajemnej, cierpliwości i wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze na nowej drodze życia 😘 😘 😘
ja też wpadłam na moment kochane, dzis do południa było u nas słoneczko to pranie zrobiłam, a teraz się zachmurzyło 😞 ide zebrac zaraz pranko i biorę się za prasowanko 🙂 🙂 No i szykowanie sie na jutrzejsza komunię jeszcze:P
Miłego weekendu Wam życzę, pędźcie go w miłej atmosferze rodzinnej 🙃 🙃 :P :P
Buziaki kochane 😘 😘 😘

• Mamusia
hej kochane, ja od 1,5 godziny z takim nerwem, ze prawie rycze...mój ojciec nieraz potrafi mnie wkur[...]...goscie, którzy mieli być na 14-15-ta przyjda sobie na 19-20-ta o czym poinformowali mnie niecałe 15minut temu...do tego narw na tate mojego i mam sobote do kosza wywalona, nawet nigdzie ne byłam....

jutro normalnie wyjezdzam chyba gdzies tylko z chłopakami i mam wszystko w dupie 😠 😠 😠
oj dawno mnie tak nie nosiło...
jeszcze teraz zamiast cista mam kolacje robić...skoro nie byłam przygotowana 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Witajcie kochane moje 😘
Ale jestem niewyspana 😞 jakaś banda żonatych idiotów impreze sobie urządziła pod blokiem 😠 ,całą noc pili i gadali tak głośno,aż mnie nosiło,tylko miedzy czasie było słychac ich żony jak wołają ich do domu i do tego jeszcze rozjeżdżali się samochodami juz normalnie na policję miałam dzwonic ale jakoś mi tak głupio było ☺️ jednego tego imprezowicza znam,to mój sąsiad więc nie chciałam robic takich afer ale przysięgam, Wam ,ta noc była koszmarna 😞 😞 😞

Nie wiem co tu robic dzisiaj,pogodę sprzyjającą depresji mamy dziś...Oby Wam niedziela sie udała 😘

• Mamusia
Hej Babeczki 🙂

a u nas słoneczko, chociaż wczoraj od mamy wracaliśmy w burzę... Strach się bać...

Czereśni mamy kilka kilogramów i będziemy dzisiaj rozwozić po znajomych, bo nie mam zamiaru walczyć z przetworami... Jeszcze nie w tym roku - bez piwnicy i miejsca na słoiki nie ma co zakasywać rękawów do takiej roboty. Jedynie ogórki małosolne zrobię:P :P :P Już nawet mam słoik 3 litrowy 😁

teraz zbieramy się do Kościoła, potem na kawkę do mojej ulubionej kawiarni i spacerek, oby się pogoda nie zmieniła...

buziaki dla Was kochane 😘 😘 😘

ciekawe jak tam Asia...