Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem kochane ponownie 😉Ale widzę, że na razie tu pustki są 😞 No to Karola rzeczywiście ciekawy spacer, że tak powiem z niespodziankami 😁
Monia ja tez przed chwila opyliłam miseczkę klusek z truskawkami 🤪 🤪
Atuś nie szaleje, przepięłłam kilka rządków i żebro mnie rozbolało z prawej strony, więc dałam sobie spokój 😉 Dzidziuś rośnie i już coraz trudniej jest się zgiąć w pół:P

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Hej Karolka 🙂 aha i pewnie taniec udany:P :P

poprasowałam dwie linki ściagnietych rzeczy i jeszcze jutro sciagne dwie i do poniedziałku [kolejnego prania ]mam spokój 🙂ostatnio stwierdzilam, ze jeden dzień tylko na pranie bede przeznaczac bo za duzo piore...a tak w sobote wypiore a w poniedziałek moge prasować 🙂

• Mamusia
Mimi83 napisał:
A mnie z prawej strony rozbolało zebro wiec dałam sobie spokój chociaż plewnienie sprawiało mi wiele przyjemnośći 🙂

ja tez uwielbiam w ziemi grzebac...jednak nie daje juz rady 😞 ostatnio wykopywałam cebulki narcyzów i tulipanów na siedząco bo juz nie miałam siły na schylanie...

• Mamusia
Mimi83 napisał:
No i bardzo dobry pomysł 😉A jak twoje samopoczucie??Zgaga nadal dokucza??Czy już mniej

Własnie ograniczyłam słodycze do minimum, oraz kolacje jem przed 18/19-tą 🙂i mam spokój 🙂 🙂Wczoraj miałam po czeresniach, ale to moja wina, bo napchałam sie na noc 🙂

• Mamusia
Hej moje kochane brzuszki 🙂Ja oczywiście,ze śniadankiem wpadłam,wyspana i zrelaksowana przed kolejnym pełnym biegania dniem 🙂
Matko zauważyłam,że coś uzależniłam się od pączków,kiedyś tak nie miałam,skończę śniadanko i będę musiała leciec do sklepu:P