Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kochane!!!Ja dopiero weszłam, bo od rana coś robiłam koło domu jak to na wsi 🙂 Jestem po rzodkiewce ze śmietaną i szczypiorkiem i całej czekoladzie milka 🤪 :laugh: :laugh:Mąż własnie zwolnił mi komputer i teraz drzemie, a ja korzystam 😉
U nas gorrrąco strasznie uff, byłam trochę na grządkach, ale tak słońce dopieka, że schowałam się do mojego chłodnego pokoiku 🙂 Kurcze samej mi się chce spać, zaraz polegnę, miłego popołudnia brzuszki 😘 😘

• Mamusia
Hej kochane moje 😉
Ale u mnie dziwna pogoda dziś,rano zimno było jak diabli,później się rozpogodziło zaraz potem burza na maksa a teraz znowu gorąco.. 🙂
Senna cosik jestem ale nie będę się kładła bo w nocy nie usnę 🙂
Ok lecę na działeczkę po truskawy 🙂 namieszam sobie ze śmietanką:P

• Mamusia
Hej Moniś 🙂
Pogoda u Nas taka sama. Rano pochmurno, przedpołudnie i do 17-tej upał, jak wybralismy sie na spacer to burza się zrobiła i Nas grzmoty przegoniły. Wrócilismy na kawke do domku, a tu znów slonecznie. Robimy za kilkanascie minut kolejne podejście do specerku...mam nadzieje, ze sie uda tym razem.
Miłego wieczorku mamuski 🙂
Monia smacznych truskawek.

ps. dzis kupowalam z Tomem 2kawałki ciata wegierskiego do kawki, pani ekspedientka dała mi opr 🤪 🤪 🤪 że jem ciasto do którego dodawany jest alkohol...myslałam, ze ja pogryze normalnie 😠

• Mamusia
Dzis namówiłam mojego M na wyjazdw weekend nad morze. Dokładnie jeszcze niewiem gdzie, ale albo piatek albo niedziela jedziemy najodowac organizmy 🙂
W sobote natomiast jedziemy na slub Naszych znajomych do Miasta zakochanych- Chełmna. Mam nadzieje, ze również troszke pozwiedzamy 🙂