Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Toja napisał:
Asiula! Zdjęcia super, tylko nie wiem czemu nie mogłam zostawić swojego komentarza pod nimi??? 🤔 🤔

Monia, i Ty tak codziennie te pączki na śniadanie? Nie męczą Cię zgagi???

Toja no codziennie jem te paczki z różnym nadzieniem 🙂troszkę mnie męczą ale jak je zajadam to nie myśle o tym ,że będzie mnie zgaga męczyc 🙂 teraz właśnie zajadam pączusia z nadzieniem toffii:P i popijam kawusią:P

• Mamusia
Monia podziwiam, nie dałabym rady 😉 zresztą ja zawsze mówiłam, że ze słodyczy to ja najbardziej lubię golonkę 😉 😁
i ciąża tego nie zmieniła o tyle że teraz najbardziej ze słodyczy lubię rzodkiewkę 😉

Karola, u mnie psychicznie lepiej niż fizycznie. Nerka coraz bardziej dokucza, wczoraj łyknęłam nospę, ale nie pomogła, więc więcej nie będę. Termofor na plecy o do łóżka - tyle mogę. No i codziennie wypijam niemal 3 litry płynów...

• Mamusia
mmmmmmmm Karola polecam są rozkoszne 🙃

Wiecie co dziewczyny zauważyłam ,że teraz strasznie puchnę 😞 nie wiem co robic ,bo to uciążliwe jest,mama moja mówi ,że to przez wysiłek tez który ostatnio miałam(sprzątanie,malowanie mieszkania,mało odpoczywam) nie wiem co mam robic 🤢

• Mamusia
Mimi bardzo mi przykro,mam nadzieje,że wyjdzie z tego 😞
U nas dziecko 10 miesięczne zmarło na sepse..matko to jest straszne a mój mały pokasłuje od kilku dni...normalnie sie boje 😞

Toja dziękuje za wskazówki ,w sumie tak robie ale mało to pomaga 😞 ale jeszcze 3 miechy i po puchnieciu stóp będzie:P

• Mamusia
WITAM...JESTEM MAMA 9-LETNIEJ AGATKI..5-LETNIEGO MIKOŁAJA..NO WE WRZESNIU URODZI SIE NAJPRAWDOPODOBNIEJ OLAF...TAKA MAŁA KINDER-NIESPODZIANKA..PO TRZYDZIESTCE..HEH..
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY.. 🙂
NIEBARDZO SIE JESZCZE TU ORIENTUJE CO I JAK... 🙂
DO TEJ PORY...NAJCZESCIEJ "SIEDZIAŁAM" NA BENCU....

• Mamusia
Z Bartkiem ok, troszke główka go boli. Spanikowałam bo zaczał starsznie ryczec, a do tego mówił, ze nie widzi mamy i wymiotowac chce. Dlatego wolałam to sprawdzić.

Niestety ja wczasie powrotu dwa razy osunęłam się z braku tchu. Normalnie az zabrakło mi swiadomości. Szybko sciagnełam męa i juz jest ok w domku leze.Pogoda widze ze niezle da mi w kośc w lato...

Mimi bede pamietac o kuzynie w modlitwie. Oby wszystko było dobrze 🙂