Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej kochane!!! ja tez juz po zbiorach truskaweczek, po praniu i po obiadku 🙂 Jeszcze strzeliłam sobie małą drzemkę, bo dziaij wyjezdzamy o 2ej w nocy na ten pogrzeb do brata, bo jest jutro o 13ej..wiec zanim zajedziemy na Mazury, to troszkę nam się zejdzie 🤨
Miłego popołudnia kochane i udanych zakupów oraz wycieczek 🙂 🙂 Buźka 😘

• Mamusia
Witajcie moje kochane brzuszki 🙂 ale się za Wami stęskniłam 🤪 latam jak ta poparzona nie mam czasu nawet siąśc i popisac z Wami 😞
Teraz pomału szykuję się do kościółka na misje,wrócę to nie będę miała sił kompa odpalic jak zawsze ,więc postanowiłam naskrobac pare słów teraz przed wyjściem 🙂
A co do mojej stancji to pękł mi tam piec i będą go wymieniac więc z pastowaniem podłóg jeszcze się wstrzymam 🙂
Matko ale jestem zmęczona najchętniej to bym juz się położyła luli 🙂
Pozdrawiam Was kochane 😘
Mimi oklask dla Ciebie,dawno Ci nie klaskałam kochana,buziale 😘

• Mamusia
oj Karolcia nudzi mi sie cholernie, cały dzien sama siedze w domu, z nudów zrobiłam sos tatarski, placuszka z truskaweczkami, ach Sebus sie ucieszy na taka kolacje, hehehehe 🙂 🙂 🙂
wiesz ja mam dopiero 3 szt. body z krótkim rekawem, spodenki jeansowe, i śpiworek to oficjalnie dla tesciowej jak pyta heheheh 🙂 🙂 🙂 🙂
a nie oficjalnie mam wózek, łóżeczko, wanienke do kąpieli, przewijak, termometr, gąbke do wanienki 4 paki pampersów i jeszcze jakies tam pierdołki, te rzeczy mam w ukryciu przed teściową, trzymam to wszystko w naszym nowym mieszkanku hehehehehe

• Mamusia
OJ tak myślałam o Tobie Karola ,że będziesz się o mnie martwic..kochana jesteś 😘 Na szczęście czuje się ok,mała Dobrusia kochana jest dla mamuni bo wie ,że mamunia sama jest teraz i musi sobie sama bez taty radzic 😞 a co do męża to załamana jestem troszkę bo zostanie dłużej niż przewidział,wpłynęła platforma i będzie stac tam ok 3 tygodni,i on jest za ta robotę odpowiedzialny,czyli będzie gdzies w połowie lipca w domu...

• Mamusia
Mady napisał:
moze na pampersy jeszcze zawcześnie ale kiedys u nas w tesco była wyprzedaż uszkodzonych rzeczy i były własnie pampersy
New born, paczka była po 20zł wiec wziełam 4 paki heheheh
taki mały zapasik heheheh

własnie ja dzis tez chciałam kupić i jednak nie kupiłam...
bo 1 są po 25zł od 2kg a dwójki podwojona wielkosc za 40zł od 3kg i chyba jutro pojade i kupie te 2 🙂
ja pampersy tez juz zaczynam kupowac co miesiac po paczce, pózniej ida one jak woda szczególnie przez pierwszy tydzien jak maluch smółke robi...

• Mamusia
pampersy dla niemowlaków new born 🙂 🙂
masz racje po co ma ona to widziec, a póżniej bedzie sie żaliła mojej mamie ze jej nie słucham tylko robie co mi sie podoba,
ha moja tesciowa jest cwana, jak cos nie chce zrobic to dzwoni do mojej mamy i jej mówi wszystko...........ahhhhhhh!!!!!!!

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Mady napisał:
moze na pampersy jeszcze zawcześnie ale kiedys u nas w tesco była wyprzedaż uszkodzonych rzeczy i były własnie pampersy
New born, paczka była po 20zł wiec wziełam 4 paki heheheh
taki mały zapasik heheheh

własnie ja dzis tez chciałam kupić i jednak nie kupiłam...
bo 1 są po 25zł od 2kg a dwójki podwojona wielkosc za 40zł od 3kg i chyba jutro pojade i kupie te 2 🙂
ja pampersy tez juz zaczynam kupowac co miesiac po paczce, pózniej ida one jak woda szczególnie przez pierwszy tydzien jak maluch smółke robi...

eee kurcze to ja chyba musze nadrobic zapas pamersów, bo mam tylko 4 paki a mysle ze te na 2 kg, wcale nie beda zaduże, to tez zależy jakie dzieciątko bedzie duże, ja sie obawiam ze te 1 co ja mam to moga byc małe, a 2 spokojnie beda dobre, tak mi sie wydaje 🙂

• Mamusia
ja ci powiem ze rozmiarowo pampersy na poczatku trzeba szybko zmianiac- przynajmniej pamietam jak z Bartkiem było...mielismy zapas "2" a juz były ciasnawe...z drugiej strony nie ma co szalen bo moze dziecko miec uczulenie na firme Pampers...
mój młody np nie może uzywać HAPPY, HUGIS DISNEY 😞

• Mamusia
Kar_ola napisał:
no cwana bestia:P
lepiej masz schowane i masz spokój z kazaniami 🙂
ja jeszcze musze kupić kosmetyki, laktator, ale to uzywany z alegro jakis wyczaic musze no i mysle nad poduszka do karmienia...ale to na koncu jak kasa bedzie taka dodatkowa 🙂

oj cwana pieronica 🙂 🙂 o z kosmetyków to tez cos mam, ale raczej takie próbki wieksze te co dostawałam od mojego lekarza to mam,
laktator to jest sprzet na odciąganie mleka???? dobrze kojarze???