Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witajcie dziewczynki jak tam co uwas ,ja po weselu miałam troche roboty i na nastepny tydzien tez sie szykuje troche w domku narezie bedziemy mieszkac z moimi rodzicami to bedziemy okna wymieniac i pokoj malowac ,narezie myslimy o kupnie bo pierwsze było gadanie ze rodzice zejda na dół a my na gorze bedziemy sami ale duzo ma tez muj brat do gadania i z nami jeszcze mieszka moja babcia ona jest niepełnosprawna a muj ojciec niechce z nia na dole mieszkac aaaaaaaaaa i to tak w kółoko dlatego stwerdzilismy ze poczekamy z rok moze dwa i sami kupimy sobie domek oczywiscie na kretdy hipoteczny

• Mamusia
No wyobrazam sobiepo weselu to człowiek zamotany jest i to całe urządzanie:laugh: sama tez w pierwszych kilku tyg po slubie nie mogłam sie odnależć 🤢 na pewno dacie rade rok wytrzymać 🙂 my z meżem tez u moich rodziców jeszcze mieszkamy i siostra z nami, ale jakos sie dogadujemy 🙂

• Mamusia
Mimi, poszłam sobie na obiadek a potem zasnęłam...
Nerka dokucza, dzisiaj nawet dość mocno... 🤨 Dlatego większość czasu leżę na lewym boku żeby mogło z niej odpływać...

Asiu cieszę się że do nas w końcu zajrzałaś! 🙂
a co do domku - to pewnie że lepiej no swoim być a nie z rodzicami, babcią i jeszcze bratem na głowie - jak dzidzia się urodzi może być ciężko -płacz w nocy itd...

• Mamusia
Hej dziewczyny! Widzę,ze znowu się spóźniłam 😞
Wróciłam właśnie od doktorka i jest bardzo niezadowolony z wyniku mojej krzywej cukrowej. Ja myślałam, że wynik 146 po 50 g i 1h to nic wielkiego, w końcu niewiele ponad normę 😞 Jutro muszę iść do pani diabetolog w szpitalu, na konsultację. Później, po zaleconej diecie, mam powtórzyć badanie i jeśli dalej będzie ponad normę, pójdę na parę dni do szpitala na obserwację 😞
Poza tym o.k. Syneczek rozwija się prawidłowo, waży już 1200g! 🙂
A ja przytyłam już 14!

Pozdrawiam wszystkie brzuszki 😘