Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A ja ciągle czekam na mebelki 😞
Wybyczyłam się dziś za wszystkie czasy, tylko jeszcze najchętniej to bym się zdrzemnęła, a nie mogę przez te meble... Sama jestem w domciu i mogę nie słyszeć jak przywiozą. Ale za chwilę M. wróci, to będzie pilnował, a ja zjem obiadek i pójdę lulu :P

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ata38 napisał:
u mojego taty to rak trzustki( pieron ma 4 cm) z przerzutami do wątroby, kręgosłupa i węzłów chłonnych i jutro jeszcze gastroskopia i biopsja...

Atula nie wiem co Ci napisać, z jednej strony w końcu znaleźli to paskudztwo, chcą robić jakiś dodatkowe badania więc trzeba wierzyć, że nie wszystko stracone!
Musisz być dzielna, wiem, że już ci potwornie ciężko ale dla Taty

• Mamusia
A ja się dziś troszkę poleniłam, zrobiłam obiadek i wafelka, jakoś nie potrafię oprzeć się słodyczom ☺️

Trochę Was pooglądałam na n/k i pozazdrościłam zdjęć z brzuniami, więc zapowiedziałam A, że trzeba kilka jakiś fajnych fotek zrobić żeby mieć pamiątkę 🙂

• Mamusia
a ja weszłam, bo wole nie siedzieć sama, a dzieciaczki pod blokiem siedzą i nie mam co robić...
zaraz do sklepu będę szła, po filety, to zrobię sobie kotletów na kilka dni, żeby móc przy tacie siedzieć, akurat mój W wraca, to zacznę dyżurować...

• Mamusia
u nas za to jak na złość w tygodniu upały a na weekend chłodno 😠
A w ten weekend jest Woodstock (a to blisko mnie, jakieś 40 min drogi) to pozwoliłam swojemu A jechać co by się na dobre wyszumiał i pożegnał z życiem kawalera bez zobowiązań a zaczął przygotowywać się do roli ojca :P