Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć dziewczyny

po wczorajszej wizycie w nocy zaczęłam plamić, taka brązowa krew w śluzie, rano też się to pojawiło...
Możliwe że to naruszona nadżerka, ale muszę jechać do szpitala i mnie tam zostawią na obserwację...

😞 😞 😞

oby to nie było nic poważnego...
Mam nr do Aty, w razie czego dam znać jakby się coś działo.

😘

• Mamusia
Tojuś jedz kochana, niech zbadaja co jest przyczyną plamień, ale wydaje mi się ze wczorajsze badanie / ja tez tak miałam kilka razy/.
Kochana czekamy na wieści i tzrymamy kciuki, oby wszytsko było super i aby Cię nie zatrzymali 🙂
😘 for you 😘
nie deneerwuj się za bardzo 🙂

• Mamusia
wiadomosc z Norwegii:
Monia wyjezdza dziś popołudniu...bardzo teskni za Hubim i boi sie o Dobrusię, wtedy jechała z mezem, a teraz sama...da znac jak bedzie w kraju 🙂

Moni dasz rade kochana 🙂Trzymam kciuki za szczęsliwa podróż 🙂
Inka udanej zabawy...i czekamy na fotki z wesela 🙂

Miłego weekendu brzuszki!!!

• Mamusia
A ja wczoraj wyśmiałam się na kabarecie i choć przez chwilę nie myślałam o ciąży.

Ostatnio mój A ciągle mi jęczy, że jakaś smutna się zrobiłam i zamyślona 😠
a jaka mam być skoro nie wiem co mnie czeka a "to wszystko" zbliża się wielkimi krokami ☺️
I chyba też na więcej zrozumienia i wsparcia liczyłam z jego str ale jak zwykle się przeliczyłam... ☺️

W dodatku coraz mocniej puchnie mi prawa noga (lewa tylko odrobinę) i nie wiem dlaczego tylko jedna, to normalne? Fakt, że po nocy schodzi 🥴 a dłonie to mam non stop jak paróweczki oczywiście wieczorem są bardziej spuchnięte ale z rana też i w dodatku bolą. Też Wam dłonie puchną ?

No nic to ja sobie ponarzekałam z rana, musicie mi wybaczyć ale musiałam to z siebie wyrzucić. To chyba depresja przedporodowa 🤢

Ja później wybieram się nad jeziorko, bo najpierw A musi zaliczyć siłownię

Udanego dnia 😘

• Mamusia
hej kobietki!!! Toja najwazniejsze, ze bedziesz w szpitalu pod dobrą opieką, a na pewno wszystko bedzie dobrze, nie martw sie kochana 🙂 Dla Ciebie 😘 Inka, zyczę Ci spokojnej podróży no i fajnego wesela. Ata duzo sił Ci życze na dzisiejszy dzień i oby z tata było coraz lepiej. Karola nie martw sie ja tez jestem przygnebiona porodem i przeprowadzka 2 w 1 🤨 i nawet mnie nie za bardzo cieszy fakt ze wczoraj moj maz przyjechał...Powiem Ci ze ja na razie nie puchne, może paluszki u rąk czasami, ale pewnie jutro po tej 4 godzinnej jeździe samochodem spuchne znając zycie 🤢
Miłego popołudnia 🙂