Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Karola83 napisał:
Karolka a powiedz, Ty masz już łóżeczko rozstawione?

jeszcze nie
chce tak w piatek rozstawic niech postoi 2 dni, a potem je juz ubiore dla Natalki i przykryje przescieradłem

Bo ja właśnie też chciałąm już rozstawić ale każdy krzyczy że trochę za wcześnie. Fakt, że ja am termina na 15-go

• Mamusia
Karola83 napisał:
Kar_ola napisał:
Karola83 napisał:
Karolka a powiedz, Ty masz już łóżeczko rozstawione?

jeszcze nie
chce tak w piatek rozstawic niech postoi 2 dni, a potem je juz ubiore dla Natalki i przykryje przescieradłem

Bo ja właśnie też chciałąm już rozstawić ale każdy krzyczy że trochę za wcześnie. Fakt, że ja am termina na 15-go

Karola wstrzymaj sie, niech A rozstawi jak Ty bedziesz w szpitalu. Przygotuj mu wszytsko, a mama mu pomoże 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny, drugi raz piszę, bo mnie coś wyrzuca 😞

Mimi, bidulko taka nasza służba zdrowia niestety 😞

Ja łóżeczko tylko powyciągałam z pudeł, żeby drewienko trochę się wywietrzyło, a mój M. skręci je jak już będę z naszym maluszkiem w szpitalu. I ma przykaz po skręceniu jeszcze dokładnie je przemyć i ładnie pościelić :P Pościel mam zamiar wyprać jutro, a materacyk już od tygodnia też się wietrzy, bo taki nowy strasznie jakąś chemią śmierdzi 😉

• Mamusia
Asia Ty to niezniszczalna jesteś 😉 Wstajesz skoro świt, cały dzień zajęcie sobie wynajdujesz i spać Ci się jeszcze nie chce :P Ja dziś wstałam późno, nie robiłam nic, popołudniu drzemałam i już ledwo na oczy patrzę :P A 😘 ode mnie był na Twoją dzisiejszą samotność 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
asia85a napisał:
kurcze zawsze sie jakies dziadostwo przeczepi 😠

miejmy nadzieje ze sam sie wchłonie po porodzie...

Na pewno Karolciu, będzie dobrze 🙂

Ja jutro wypiorę pościel do łóżeczka i prześcieradełka i może okienko umyję, bo ma nie być upału, to skorzystam...

• Mamusia
no 🤔 hmm ja jutro miałam isc na badania krew mocz ale niemam pojemnika na mocz i pujde we wtorek jutro pomyje sobie szkło i maja mi wreszcie przywiesc meble kuchenne ,,no bo mieli w piatek juz byc ani chamy jedne niezadzonili ze nieprzywiozą ani nic a w sobote ja sobie zadzoniłam do sklepu i opierniczyłam faceta a on sie tłumaczył ze na dwa miasta maja 2 kierowców i akurat jeden na urop poszedł itd, a co mnie to obchodzi , oj brzydko sie reklamuja zeby choc zadzwonili ze nieprzyjada bo tak wypadło a tu nic wielki negatyw