Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja kiedys zainstalowałam avasta antivirus nawet dobry jest sam sobie wynajduje i wylimunuje wirusy , wiecie co ja jeszcze dowodu niemam osobistego zaraz po ślubie złożyłam muj maz miał za miesiac a ja czekam bo sie na nazwisku pomyli i jeszcze raz robia i co tydzien każa mi sie pytac i tak pojade rodzic pewnie bez dowodu przegiecie pały 🤢

• Mamusia
Witaj Asia ale ranny ptaszek z Ciebie 🙂 🙂
ja pierwszy raz o tej porze wstałam tylko dlatego ze mój Seba zazyczył sobie rzeby jemu zrobic kanapki do pracy 🤪 🤪 🤪 🤪 zaskoczył mnie tym, on nigdy nie brał kanapek do pracy zawsze cos w tesc na grillu zjadał a dzis prosił o kanapeczki 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Asia na to wczesne wstawanie 😘 😘

• Mamusia
Witam Was mamusie 😉 widzę że nie tylko ja jestem ranny ptaszek tylko że na mój czas to ja jestem już od 5na nogach 😉 1wsze śniadanie trzeba było zjeść bo głodmor/ka nie chce dać spać i to tak już od 3miesiaca 😉
Jak tam Wasze samopoczucia 😉 to juz lada moment jak zostaniecie mami 🙂 ale Wam zazdroszcze,moja siostra też jest wrześnióweczką 🙂 i ma stracha hehe bo może będzie na 31 sierpień a czeka ją planowana cesarka(3dziecko cesarka obowiązkowa po dwóch poprzednich)
Mady- może Twój partner Cie sprawdza hehe czy przed wyjściem do pracy aby na pewno nie złapię Cię do rodzenia 🙂:P

jak tam jestescie przejete?

• Mamusia
Witaj Syla nie nie 🙂 🙂: nie sprawdza mnie 🙂 🙂 ja podejrzewam ze sam on juz stwierdził ze za dużo pieniedzy wydaje na jedzenie 🙂
Nie przejmuj sie tym wstawaniem o 5 rano ze musisz cos zjesc, ja wstawałam nawet i o 2,i o 3 w nocy bo byłam głodna, nawet czasami były takie sytuacje gdzie Seba wstawał w nocy i biegł do tesco po winogrono albo pączki 🤪 🤪 🤪 troche było mi go szkoda biedaka, ale co zrobic jak ma sie takie zachcianki 🙂 🙂

ja do momentu kiedy to trafiłam do szpitala to wogóle sie nie przejmowałam, wogóle o tym nie myslałam, a teraz to chodze i wczuwam sie w te moje skurcze, bóle i licze ile tych skurczy i w jakich odstepach czasu, powiem szczerze ze cholernie sie boje, tylko ze strach w niczym mi nie pomoże a nawet i moze zaszkodzic 🙂

• Mamusia
Mady- z tego co piszesz, miałaś już jedną sytuacje alarmową. Co do zachcianek mieszkam na takiej wsi w Irlandii że ciężko by było w nocy to nawet stacje pozamykane sa hehe 🙂 więc staram sie wymyslać tylko w dzień. Ale i tak nie mam jakis szczególnych zachcianek 🙂 ale jem wszystko tylko mięsa najmniej:P

A co do faceta to może włącza mu się oszczędzanie bo to lada moment 🙂 hehe albo lepiej chce Cie przyzwyczaić do wstawania 😉

• Mamusia
Hej laseczki 🙂
Mady i Aska- ale ranne ptaszki z Was 🙂

Mady fajnie, ze lepiej się czujesz 🙂
Asiu moim zdaniem bardzo ładne imię 🙂
Beda dwie Natalki:P

u mnie noc cięzka do 24-tej miałam bóle ze skurczami, potem zasnełam do 1.30 i znów ale bóle nóg 😞...potem komary niewiadomo skad zaczeły latac, a nad ranem zimno mi było...
standard Bartek wstał o 7-mej i juz baje ogladamy...
szok 🤪

• Mamusia
Hej Babeczki!

Asia na to kłucie 😘 😘

Karola może uda Ci się w dzień odespać 😉 ja też jakoś kiepsko spałam, przez to siku w nocy, do tej pory wstawałam raz a dzisiaj dwa razy, mam nadzieję że to nie stanie się regułą... 🥴 🥴

Dobrze że u Aty to tylko internet 🙂

zrobię sobie kanapki i posiedzę trochę na brzuszku 😁 😁