ja miałam chodzic na kase chorych unas tez przyjmuje fajna doktorka ale co z tego jak ja w styczniu na samym poczatku sie dowiedziałam ze w ciazy jestem to ta nieprzyjmowała wogule tylko o kwietnia miała przyjmowac ale jak by mnie wpisała na liste to gdzies ,w maju by mnie przyjeła a ja na szybko szukałam lekarza to i prywatnie zaczełam chodzic tam spoko myslałam ze jak na miesiac to mozna dac 40 zł czy 50 zł za wizyte ale jak dochodza badania i bilety to ja juz dziekuje dobrze ze to ost,miesiac
unas dziewczyny w pracy mi gadały ze jak dostawały skierownie na badania od lekarzy prywatnych to chodziły do lekarzy rodzinych i lekarz rodziny przepisał te same badania tagze niepłaciły a ja kiedys poszłam to muj lekarz rodziny sie niezgodził na to a nic tam niebyło tylko morfologia i mocz normanie miałam ochote zrypac doktorke , aaa szkoda muwic 🤢
unas dziewczyny w pracy mi gadały ze jak dostawały skierownie na badania od lekarzy prywatnych to chodziły do lekarzy rodzinych i lekarz rodziny przepisał te same badania tagze niepłaciły a ja kiedys poszłam to muj lekarz rodziny sie niezgodził na to a nic tam niebyło tylko morfologia i mocz normanie miałam ochote zrypac doktorke , aaa szkoda muwic 🤢
Nie stresuj sie,szkoda twoich nerwow,jeszcze sie nachapia tak,ze im bokiem wydzie!
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
asia85a
ACSB
Zdzieraja z ludzi jak tylko idzie!!!
Mady oklask za prawde o ministrze zdrowia!!!
asia85a
ACSB
sluzby zdrowia czekaja cie inne wydatki.
I to mnie irytuje najbardziej!!! 😠 😠 😠
ACSB
Nie stresuj sie,szkoda twoich nerwow,jeszcze sie nachapia tak,ze im bokiem wydzie!
asia85a
ACSB
milego wieczoru zycze! 🙂
Kar_ola
Mały Szymon urodził sie dziś o 13.35 🙂
Waży 3250 i mierzy 55cm.
Poród naturalny!!!
Mimi Gratuluję !!!
ale Nas zaskoczyłaś 🤪 🤪 🤪
Kar_ola
dzień po dniu....
hehe która nastepna...