Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Siedzę w sieci i nie widzę że się tu ruszyło, no 🤔
fajnie Was 'widzieć' babeczki 🙂

Inka ktg robią żeby sprawdzić czy są i jakie są skurcze no i monitorują akcję serca dzidziusia kiedy coś się dzieje no i podczas porodu - tak mówiła nam położna na szkole rodzenia.
No i jeszcze jak się jest po terminie to codziennie nawet każą przychodzić...

Karola zdjęcia super - fajną masz tą ciepłą bluzę 🙂 🙂 ja się zastanawiam w czym będę chodzić do października jak się zimno zrobi... Wszystko za ciasne, znów muszę się do lumpka wybrać...

• Mamusia
ach jeszcze nie ide,teraz wole z wami pogadac,wkoncu nie zawsze ktos tutaj jest 😉

Karolciu chyba wszystko,chociaz mam obawy,ze czegos moze byc za malo.
Z kosmetykami i mlekiem jedynie sie powstrzymalam,bo chce najpierw poprobowac roznych firm (a tyle tego,ze zwariowac mozna).
A ty juz masz wszystko?

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Toja własnie mam ja z lumpka za 18zł 🙂
chociaz juz ledwo zapinam...:P:P:P:p

no ale Ty się zaraz rozpakujesz i będziesz się zapinać bez problemu :P

a ja muszę jakiś dłuższych sweterków poszukać kurka... Jeden mam taki, który chciałam już wyrzucić, ale sentymentalnie zostawiłam i teraz się cieszę, no i jedną bluzę, w którą się jeszcze zapinam i jest dość długa...
Ale do kościoła to nie mam już w co się ubrać nawet jak jest chłodniej...

• Mamusia
Nie przejmuj sie Karolciu ja zamisat z wami gadac to dalam sobie cisnienie podniesc!
Moja tesciowa byla u mnie 15min,a zdarzyla mnie zagotowac! 😠 😠 😠

wpada ni z gruszki ni z pietruszki i zaczyna mi tu po swojemu wszystko ustawiac!!! 😠 😠 😠 i do tego te jej komentarze,ze ona troje dzieci urodzila i wie lepiej!!!

I wyszla wielce obrazona,bo ona chciala "dobrze" napaskudzila mi tylko 😞 chwala Bogu spieszyla sie do pracy.

• Mamusia
A mnie wszystko już irytuje a szczególnie pytania kiedy urodzę, czy dużo mi jeszcze zostało i że pewnie mi ciężko 😠 no raczej! tylko po co to komentować, normalnie wolę już w domu siedzieć i mieć spokój.

Albo telefony typu, czy jestem jeszcze na nogach, przecież gdybym urodziła to bym dala znać 😠
tym bardziej, że do terminu zostało mi 2 tyg!!!

• Mamusia
No dobra ponarzekałam sobie :P

Ja zdążyłam dziś wyparzyć wszystkie przyrządy dla Małej i muszę w końcu skompletować swoją torbę, bo brakuje w niej kilku rzeczy.

A to mówicie, że spirytus i sól też trzeba mieć swoją dla dziecka? to muszę dopakować.

Ale to później, teraz czas na drzemkę :laugh:

• Mamusia
hej kobietki!!!!Znów wpadam na chwilke 🙃
ACSB ja mialam takie bóle przed porodem całą nocke, nie moglam w ogole spać, musiałam chodzic ,a jak się połozyłam to poprostu z boku na bok się przekladałam na tym szpitalnym łózku, myslę ze twój dzidziuś sie powoli juz szykuje lada dzien na ten swiat 🙂
Ja w szpitalu nie miałam swojego spirytusu oni tam sami przemywali i soli też nie 🙂 Tak było u mnie i mysle ze tak jest w większości szpitali 🙂
Karola 83 rozumiem Twoje rozdraznienie, takie komentarze moga być na prawde męczace, dla Ciebie 😘 na poprawe humoru 🙂