a mnie znów wzięło na sprzatanie 🙂 pomyłam podłogi...
dorwałam szybkowar, który kiedys przypaliłam i miał isc do smieci:P:P ale go całego wyczysciłam:P aż w szoku jestem 😆
teraz łepek umyty trzeba cos wykombinowac na poprawiny i czekam na sister co syna mi odda:P
hej brzucholki kochane!!!Karola83 dla Ciebie 😘 Toju masz racje z tym czekaniem w szpitalu, jest fatalnie, dla mnie te 4 dni przed porodem były koszmarne poprostu 😞 a przed ostatniego dnia przed porodem tak sie spłakałam jak mój mąż do mnie przyszedł, ze nie potrafiłam sie poprostu opanować 😞 potem drugi raz przy pielęgniarce jak mnie pod ktg podłączała, ale kobita mnie uspokoiła i była na prawde wyrozumiała dzięku Bogu 🙂 Macie racje dziewczyny ze czas ciąży szybko minął, pamiętam jak mówiam, a do wrzesnia to jeszcze kopa czasu, a tu zleciało nie wiadomo kiedy 🤪 Ja dzisiaj w nocy tylko dwa razy malego karmilam, nawet sie wyspalam o dziwo 🤪🙃 A teraz mój Szymuś spi 🙂 a jeszcze chciałam Wam napisac smieszną sytuacje 😉🙃 a mianowicie:dzisiaj rano przebieram Szymka, lezy sobie grzecznie na przewijaku, a mój mąż spi w łóżku i za sekunde moj syn puszcza taką fontanne w kierunku łóżka(gdzie spi mąż)prosto na jego twarz:laugh: :laugh: :laugh: 🤪🤪🤪 ale mielismy śmiechu z tego naszego syneczka poprostu co nie miara:laugh: :laugh: :laugh:
Pieknie obudził tatusia w niedzielny poranek:laugh: :laugh:
Kochane zmykam i zycze Wam dobrej niedzieli:P Buziaki kobietki 😘😘
Karola83 powiem Ci, ze teraz naparwde wiem na czym stoję 🙂 bo wczesniej to mój gin tez tylko potrafił mówić, a gówno działać/za przeproszenie/ 😞 wczoraj na ktg połozna mi powiedzial, ze w czwartek najlepiej jak przyjade na 7.30, to moze juz zaczna cos działać tego dnia... 🙂
U mnie ciągle bez zmian, od dwóch dni mam problem w domu z netem. Będę dziś u moich rodziców, to na pewno zajrze na forum. Dziękuje za troske 🙂 Buziolki dla wszystkich brzucholi 😘
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Kar_ola
pomyłam podłogi...
dorwałam szybkowar, który kiedys przypaliłam i miał isc do smieci:P:P ale go całego wyczysciłam:P aż w szoku jestem 😆
teraz łepek umyty trzeba cos wykombinowac na poprawiny i czekam na sister co syna mi odda:P
Karola83
Ja 14 mam ktg kolejne i wizyte i pewnie wtedy tez dostane bilet do szpitala na wywoływanie, bo juz ze dwa razy gin o tym mówił
Mimi83
Toju masz racje z tym czekaniem w szpitalu, jest fatalnie, dla mnie te 4 dni przed porodem były koszmarne poprostu 😞 a przed ostatniego dnia przed porodem tak sie spłakałam jak mój mąż do mnie przyszedł, ze nie potrafiłam sie poprostu opanować 😞 potem drugi raz przy pielęgniarce jak mnie pod ktg podłączała, ale kobita mnie uspokoiła i była na prawde wyrozumiała dzięku Bogu 🙂
Macie racje dziewczyny ze czas ciąży szybko minął, pamiętam jak mówiam, a do wrzesnia to jeszcze kopa czasu, a tu zleciało nie wiadomo kiedy 🤪
Ja dzisiaj w nocy tylko dwa razy malego karmilam, nawet sie wyspalam o dziwo 🤪 🙃 A teraz mój Szymuś spi 🙂
a jeszcze chciałam Wam napisac smieszną sytuacje 😉 🙃 a mianowicie:dzisiaj rano przebieram Szymka, lezy sobie grzecznie na przewijaku, a mój mąż spi w łóżku i za sekunde moj syn puszcza taką fontanne w kierunku łóżka(gdzie spi mąż)prosto na jego twarz:laugh: :laugh: :laugh: 🤪 🤪 🤪 ale mielismy śmiechu z tego naszego syneczka poprostu co nie miara:laugh: :laugh: :laugh:
Pieknie obudził tatusia w niedzielny poranek:laugh: :laugh:
Kochane zmykam i zycze Wam dobrej niedzieli:P Buziaki kobietki 😘 😘
Karola83
Właśnie też sie rano zastanawiałam, bo Inka nie pojawiła się chyba od wczoraj albo i dalej 🤔
Karola83
Faktycznie już Maluch "psoci' a z czasem będzie pewnie więcej takich pociesznych sytuacji :laugh:
Kar_ola
bo wczesniej to mój gin tez tylko potrafił mówić, a gówno działać/za przeproszenie/ 😞
wczoraj na ktg połozna mi powiedzial, ze w czwartek najlepiej jak przyjade na 7.30, to moze juz zaczna cos działać tego dnia... 🙂
MImi ale sie usmiałam 🙃 😁 🙃 😁
super chłopak:P:P:P
Kar_ola
szkoda, byłam pewna ze mam 😞
Toja
M wybiera się na rower, a ja sobie zrobię paznokcie bo już wołają o pomstę do nieba 😉
miłej niedzieli babeczki!
Karola83
ja mam,
to już do niej pisze
Kar_ola
sam na sam z mezem 🙂
dzis sie smiałam rano, że w tym tygodniu sie bycze bo nabieram siły...
Kar_ola
no napisz!!
Karola83
Napisałam do Inki, jak odp to zaraz dam Wam znać
Karola83
taaaa, zobaczymy
jak ty co chwila wyciągasz jakieś sprzęty i je szorujesz, na pewno jeszcze sobie coś znajdziesz do sprzątania :laugh: 🤪
Kar_ola
Wrócił Bartuś i Kacper został, wiec musze sie z nimi potulić 🙂
Karola83
U mnie ciągle bez zmian, od dwóch dni mam problem w domu z netem. Będę dziś u moich rodziców, to na pewno zajrze na forum. Dziękuje za troske 🙂 Buziolki dla wszystkich brzucholi 😘