Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dlatego wolę spokojnie czekać na rozwój sytuacji, bo tak jak piszesz pojadę za wcześnie oni mnie zostawią (choć bardzie prawdopodobne, że odesłaliby do domu z braku miejsc) i będę kilka dni się męczyć w szpitalu

Na dobra sprawę to mam wybór, bo jak będzie za późno to moge jechać do szpitala w moim mieście, do którego mam z 10 min a nie do tego koło Gorzowa, gdzie tam dojazd zabrałby ok 30 min

• Mamusia
Kar_ola napisał:
no laseczki...prawda czas zleciał szybko...jak woda z kranu 😆
ja mam dziś termin z USG 🙂
ale i tak czuję, ze urodze dopiero w piatek na wywołaniu...czuje sie wspaniale... 🙂

Karola83 ja takie bóle mam od dawna i co...i nic...

No właśnie wiem, dlatego zbytnio się nimi nie ekscytuje ale trochę się cieszę, że się pojawiły bo jednak coś się dzieje 😉

Jutro mam znowu KTG zobaczymy czy coś pokarze...

• Mamusia
hej brzucholki kochane!!!Karola83 dla Ciebie 😘
Toju masz racje z tym czekaniem w szpitalu, jest fatalnie, dla mnie te 4 dni przed porodem były koszmarne poprostu 😞 a przed ostatniego dnia przed porodem tak sie spłakałam jak mój mąż do mnie przyszedł, ze nie potrafiłam sie poprostu opanować 😞 potem drugi raz przy pielęgniarce jak mnie pod ktg podłączała, ale kobita mnie uspokoiła i była na prawde wyrozumiała dzięku Bogu 🙂
Macie racje dziewczyny ze czas ciąży szybko minął, pamiętam jak mówiam, a do wrzesnia to jeszcze kopa czasu, a tu zleciało nie wiadomo kiedy 🤪
Ja dzisiaj w nocy tylko dwa razy malego karmilam, nawet sie wyspalam o dziwo 🤪 🙃 A teraz mój Szymuś spi 🙂
a jeszcze chciałam Wam napisac smieszną sytuacje 😉 🙃 a mianowicie:dzisiaj rano przebieram Szymka, lezy sobie grzecznie na przewijaku, a mój mąż spi w łóżku i za sekunde moj syn puszcza taką fontanne w kierunku łóżka(gdzie spi mąż)prosto na jego twarz:laugh: :laugh: :laugh: 🤪 🤪 🤪 ale mielismy śmiechu z tego naszego syneczka poprostu co nie miara:laugh: :laugh: :laugh:
Pieknie obudził tatusia w niedzielny poranek:laugh: :laugh:
Kochane zmykam i zycze Wam dobrej niedzieli:P Buziaki kobietki 😘 😘

• Mamusia
Karola83 powiem Ci, ze teraz naparwde wiem na czym stoję 🙂
bo wczesniej to mój gin tez tylko potrafił mówić, a gówno działać/za przeproszenie/ 😞
wczoraj na ktg połozna mi powiedzial, ze w czwartek najlepiej jak przyjade na 7.30, to moze juz zaczna cos działać tego dnia... 🙂

MImi ale sie usmiałam 🙃 😁 🙃 😁
super chłopak:P:P:P

• Mamusia
Kar_ola napisał:
jejku dziewczyny ostatnie blogie chwile w domku 🙂
sam na sam z mezem 🙂
dzis sie smiałam rano, że w tym tygodniu sie bycze bo nabieram siły...

taaaa, zobaczymy
jak ty co chwila wyciągasz jakieś sprzęty i je szorujesz, na pewno jeszcze sobie coś znajdziesz do sprzątania :laugh: 🤪