Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Moni napisał:
Toja napisał:
Karola chętnie zobaczę ten chlebek 🙂 ja mam Carrefoura niestety daleko... Słyszałam że pieluszki z Carrefoura są super... Sprawdzałaś?

Ja nie miałam ale koleżanka i mówiła że sa porównywalne do tych Tascowych.

no a tescowe sa rewelacyjne, choc ja kiedys kupiłam tescowe ale te ceratowe przez pomyłke 🤪

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja dzis szalałam wieczornie w kuchni 🙂
przygotowałam farsz do pierogów pieczonych na jutro, mam fajny przepin na 14szt, akurat na kolacje dla Nas 🙂
no a dzis serwowałam T sałatke z ananasa, kukuryczy, szynki, szczypioru, pory,majonezu 🙂oczywiscie miska pusta 🙂

• Mamusia
a ja nie mam puszek z bobovity a nawet ich nie widzialam w sklepach a przydałaby się takie oryginalne bo zawsze wtedy wiadomo jaka kaszka jest w środku - nonic trzeba będzie zapolować :laugh:

a mi Łucja wieczorami szaleje i marudzi strasznie. Dzis nie mogła zasnąć. po kąpieli przysypia na trochę, budzi się i marudzi albo śmieje się znowu przysypia aż w końcu ja biorę do łóżka i śpi obok mnie, tylko ze dziś sie nie dalo takpłakała i nic nie działało dopiero jej konika włączylam iod razu się uspokoiła, ululałam ja i zasnęła. ale ciagle przez sen kwili 😞

• Mamusia
a ja nie mam puszek z bobovity a nawet ich nie widzialam w sklepach a przydałaby się takie oryginalne bo zawsze wtedy wiadomo jaka kaszka jest w środku - nonic trzeba będzie zapolować :laugh:

a mi Łucja wieczorami szaleje i marudzi strasznie. Dzis nie mogła zasnąć. po kąpieli przysypia na trochę, budzi się i marudzi albo śmieje się znowu przysypia aż w końcu ja biorę do łóżka i śpi obok mnie, tylko ze dziś sie nie dalo takpłakała i nic nie działało dopiero jej konika włączylam iod razu się uspokoiła, ululałam ja i zasnęła. ale ciagle przez sen kwili 😞

• Mamusia
Hej.
Ja miałam koszmarna noc. Dość, ze Bartus poszedł spać po24-tej 🤪 to płakał, abym z nim spała 🥴 po 30minutach, mnie budził na "sisiu".Po 1godz. Natalka na cyca, i tak do 5-tej co godzine na cycu wisala, strasznie piszczała dzis w nocy 😮 i raczki pchała do pycholka.Moze zaczynaja ja na powaznie swedzieć dziasełka. Musze o apteke zachaczyć 😉
Rankiem obudziłam Bartka bo miałam nadzieje, ze powie, ze chce spac i nie pójdzie do przedszkola, a ten co tam. Mamo wsajemy tylko bajke włącz 🤪 i po spaniu było 🥴
a teraz kawulec inkowy na wzmocnienie 🙂

Miłego...
Karola83 😘

• Mamusia
hej kobietki!!!
Karola83 dla Ciebie 😘 Pociesze Cię, że ja do pewnego czasu "zrzucałam" brzuszek, a teraz stoje w miejscu 🤢 Nawet krem mój za bardzo nie pomaga 🤨 🥴
Mój brzdąc wczoraj poszedł spać o 22.30 🤪 Wstał o 5ej na karmienie, a teraz śpi dalej:laugh: Ja za to zerwałam się jakoś tak wcześnie, ale zaraz kładę się spowrotem 😉
Zajrzę później 🙂
Do usłyszenia:P :P :P

• Mamusia
Dziewczyniki ja to duzo schudłam na twarzy w rekach nogach zbrzucha tez ale taki flak mi troche został kiedys zaczelam robic brzuszki ale to tak przychodzi wieczur to mi sie niechce i tak sie zabieram ., a do tego jestem strasznie blada i kazdy mi muwi -ales ty blada-podobno sok z buraka jest dobry na to.

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
Dzisiaj tak nam się dobrze spało że zaspaliśmy z Olą do szkoły 😞 . Ledwie zdążyliśmy. Teraz na spokojnie kawka i ostatni kawałeczek ciasta 🙂

Karolcia współczuje nocki. Też nieraz mam takie 😞

Mimi, na dziąsełka jest Bobodent, Calgel, Dentinox. Ale z doświadczenia wiem ze nie za bardzo pomagają, tzn nie na długo tylko na chwilke póki dziecko nie zliże całego żelu z dziąsełek. U mnie przy Jagodzie sprawdzały sie czopki Viburcol. Już je profilaktycznie zakupiłam.

• Mamusia
Mimi masci na dziąsełka to te które napisała Monia 🙂 Ja uzywałam Bobodent oraz czopków Eferalgan.
Ja tez chudłam na poczatku strasznie, ale pózniej zaczełam jesc słodycze w ogromnych ilosciach i tabl.antyk. i tyję. Narazie sie staram kontrolowac, ale silnej woli nie mam na czekolady i ciasta. Przyzwyczaiłam sie przez ciaze, potem miałam zabronione, pewno dlatego teraz nadrabiam.

Mała pospała do 9-tej, to ja godzinke podespalam, ale i tak czuje sie fatalnie. Brakuje mi wyjscia na miasto, pobuszowania w sklepach...zreszta musze pare rzeczy kupic, a małej nie chce wyciagac bo u nas -10 i sniezy niesamowicie.
Chyba poprosze tesciowa jak przyjedzie, aby z młoda zostala a ja na godzinkę się wyrwę.

uciekam...młoda wciaż placze i płacze...

• Mamusia
Hej 🙂

Ja słyszałam że Dentinox jest najlepszy 🤔 ale nie mam pojęcia. Moja kuzynka przy dzieciach używała Calgelu, a jak mi szły ósemki to mi Bobodent pomógł :P :P

Ania mi właśnie na macie zasnęła 🤪 🤪

idę ją zanieść do łóżeczka 😉

• Mamusia
Karola współczuję nocki - Ania też się często budziła ale to chyba dlatego że szybko zasypiała przy cycku i nie zdążała się najeść... 🤔

Karola 83 'pikowane nóżki' 🤔 😁 😁 🤪 ale mnie rozbawiłaś :laugh: :laugh: :laugh: buziak! 😘

Moni mi też było ciężko dzisiaj wstać... Dobrze że się nigdzie nie spieszę 🙂 U nas po cieście dawno nie ma śladu... Już bym upiekła drugie z chęcią, ale jak będę tyle tego jadła, to... 😉