Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Toju ja pije 2 razy dziennie ta herbatkę 🙂
Inke już sporadycznie, bo nie moge na nia patrzyc, za to duzo słabej herbaty i samo mleko. Najwazniesze,aby duzo płynów pić.

ja dzis wymeczona 😉 młoda wciaz potrzebowala mojej obecnosci...troszke poprasowałam a tak wciaz z nią, do tego młody wymyslał co chwilka jakieś zabawy, a T dopiero ok 21 wrócił...
dzieciaki juz spią...chwilke posiedze i tez zmykam spać...
ps. ciesze się ze sie spotkamy:laugh: :laugh: :laugh:

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moni napisał:
Karola 😘
Ja miał dzisiaj to samo z młodym 😞 . Cały czas na rękach u mnie. Do tego jeszcze Jagodzie się maruder włączył a Ole bolał brzuch pół dnia 😞 . Wysiadam dosłownie.

no to współczuje 😞
ja mam dwójke, Ty trójkę...normalnie nieraz ręce opadają...

• Mamusia
No jestem 🙂 wkoncu 😉

hehe na wspomnienia sie zebralo 😉 to i ja sie dolacze 😉 :P

Ja do was dolaczylam w kwietniu,ale od lutego robilam przyczajke 😉 tak sobie podczytywalam nim napisalam pierwszego posta i powiem wam,ze tez nie zaluje za nic na swiecie 🙂 spadlyscie mi jak z nieba 🙂 Phillip ma wspaniale e-cioteczki 😉 🙂 🙂 🙂

lece podczytac co tam skrobnelyscie w tym czasie co mnie nie bylo.

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Moni napisał:
Nie Karolka. Tu akurat leży w łóżeczku tej mojej chrześniaczki u której byliśmy w sobote na roczku.

acha:laugh: :laugh: :laugh:
powiem Ci, ze on duzy jest, ale z buzki taki delikatny 🙂

Wiesz co jak tak porównuje z dziewczynami, to rzeczywiście najmniejszy się z całej trójki urodził a teraz i najcięższy i najdłuższy 🙂

• Mamusia
Moni-Alez Maksio jest duzy 🤪 🤪 🤪
Udaly nam sie szkraby,kazde sliczne i slodkie takie do schurpania 🙂

kar_olu jak tam raczka Batiego?

mimi-zakupy poprawiaja nastroj 😉 obie jestesmy w podobnej sytuacji.Ja mam tu troche rodziny,ale jednak to nie to samo zycie co w Polsce (niestety 😞 😠 )

Inus-No pieknie Kubun zajada 🙂 apetyt sprzyja na nowe smaki 🙂

karola83 zobaczysz,ze wszystko sie pouklada.Moze poprostu trzeba czasu.Arek napewno nie chce was stracic.

• Mamusia
No,a teraz o naszym dniu 🙂

Phillip "spacerowal" dzis 2,5h po balkonie 🙂 spioch mu sie dzis wlaczyl jak nigdy!!! 🤪 🤪 🤪 bo jak wnioslam go do mieszkania to jeszcze 0,5h spal.

Ja w tym czasie przebieralam jego ciuszki,juz mam 3 kartony odlozone! 🤪 🤪 🤪

Po tym dotlenieniu,wciagnal ponad pol sloiczka banana z jabluszkiem i wytrabil 100ml herbatki.Gdzie on to zmiescil?!
A o 19 znowu byl znowu glodny i zjadl 190ml kaszki 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
hej babeczki!!!
No ja to dzisiaj sobie przysnęłam, az do 9.15 🤪 razem ze smykiem:laugh: :laugh: I powiem Wam,że jest tak ponuro na dworze, że ledwo zwleklam się z tego łóżeczka 🤢 Aler przynajmniej dzisiaj jestem wypoczęta, bo mały obudził sie o 3 i 7ej 🙂
Widzę, że wczoraj Moni ostro konwersowała z Karolą:P
ACSB na prawde pieknie Twój Philipek wczoraj pojadl hoho:laugh: :P
Moni,Karola ja i tak Was podziwiam, ja ostatnio przy jednym dziecku wysiadałam normalnie, a co mówic więcej jakby ich było 🤨:laugh: Kobiety po prostu jesteście boooskie 😉 Pierwszy dla Karoli 😘
Toju, ja wczoraj randkowałam z żelazkiem 🙃 🙃 A Ty nasza wrześnioweczka byłas, jesteś i będziesz:P:P :P
Oooo i już zmykam, bo mały bąbel sie zbudził 😉
Miłego dzionka!!!!

• Mamusia
Hej babeczki!

Mimi ja dziś tak samo wstawałam, a potem jeszcze z synalkiem w naszym łóżku do 9-tej fikaliśmy 😉

Moni 😘 dla Maksiula, taki już duży chłopczyk, a jaki słodziutki 🙂

Teraz Kubala słodko na dworku sobie śpi, a mamunia kawusię popija z jego mleczkiem niedopitym 🙂 A co ma się zmarnować? :P Pogoda dziś u nas iście wiosenna, aż miło. Słoneczko świecie, śnieg się topi, zero wiaterku, już nie mogę się doczekać, aż będzie cieplutko.

Kar_ola i Moni ogromnie Was podziwiam, że dajecie radę z gromadką dzieciaczków, każde ma swoje humorki, zachcianki, złe dni... Kurcze boję się trochę tego, że może za wcześnie chcemy drugie, ale tez nie chcę, by Kubuś sam się wychowywał 🥴 ( I nawyki od swojego kuzyna po sąsiedzku nabierał 😠 )