Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
inka906 napisał:
Mimi83 napisał:
Ja pamiętam co powiedziałam jak zobaczyłam Szymonka po raz pierwszy "Boże, niuniu.." mój mąż zawsze to mi przypomina jak wspominamy:laugh:

Chyba dziś nie odejdę :laugh: Ja do końca życia będę pamiętać, jak mój M. już w ostatniej fazie porodu, tuż przed wyjściem Kubusia powiedział do mnie "moja księżniczka"... Nie wiem skąd mu się to wzięło, ale dostałam po tym takiego powera i do tej pory jak wspominam to łezka kręci mi się w oku...

Spadam! 😉

:laugh: ciężko od nas odejść :P

pięknie powiedział 🙂

ja A. wywaliłam z porodówki jak mi się parte zaczęły a położna kazała mu łóżko skręcać :laugh: tzn rączki do trzymania przy parciu dla mnie, on mi przykęcał do łózka a ja go wyganiałam :laugh:

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Inuś super słowa usłyszałaś 🙂
ja sama byłam 🙂ale pamietam jak na porodówce położna pyta sięmnie o imiona dla chłopca i dziewczynki?? a ja podałam Adam i Natalka 🙂po chwili pisałam sms-a do Tomka, że za pół godziny urodzę Adamka albo Natkę- a on wszoku bo myslał,że jednak córy nie bedzie 🤪

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Ja to się darlam trochę jak juz mialam sline skurcze,no i wbilam mojemu T paznokcie w prawą rękę i chcialam go ugryźć 🤪 🤪

ja pamietam Twojego sms-ka w nocy 🙂
byłam przestraszona za Ciebie i zasnąć nie mogłam 🙂wcześniej wieczorem pisałaśo swoim strachu przed porodem 🙂

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Ja to się darlam trochę jak juz mialam sline skurcze,no i wbilam mojemu T paznokcie w prawą rękę i chcialam go ugryźć 🤪 🤪

ja krzyknęłam przy nacięciu (ale wtedy byłam już sama) a tak to dusiłam A. w ręke a przy mega mocnych skurczach gryzłam (ale delikatnie) A. w kciuka :laugh:
i opierdzielałam jak głaskał mnie po ręku w momencie kulminacji skurczu :laugh:

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Ja jakoś nie mam zacięcia żeby zaczać robic brzuszki ☺️ Raz próbowalam, ale mój zapał niestety skończył sie po kilku dniach 🥴

Mimi ja mam takie siedzenie,które pomaga mi robić brzuszki. Sama nie dałabym rady się podnieść, za bardzo naciagałam rane 🥴