Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Karolka moja tak skacze że szok 🙂 teraz w tym skoczku to wymiata na całego 🙂

dziś moja koleżanka o 10.05 urodziła synka przez cc,napisałam jej sms-ka ze ja 7 miesiecy temu też urodziłam Natkę o 10.05 przez cc 🙂 ona była moim zastepca jak ja na chorobowym siedziałam w ciązy....także chyba podłapała ciaże od szefowej 😉

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karola83 napisał(a):
Karolcia ja Ci powiem, że czasem chciałabym małej kupić jakiś obiadek, szczególnie że planujemy wyjazd i wygodniej byłoby nam z kupnym obiadkiem no ale dziecko wybredne 🥴
albo ja tak dobrze gotuje 😁 😁 😁 😉

Karola a ugotuj i do zamrazalnika wsadz. Potem na wyjazd tylko weżmiesz i podgrzejesz gdzieś 🙂

• Mamusia
Mimi83 napisał(a):
Bardzo ładny 😉My tez musimy się rozejrzeć za jakims fotelem 😉Ostatni kupiliśmy malemu krzesełko takie nakładane na stoliczek 😉

mój T ma chopla 🙂 czytał o testach podczas wypadku i wogóle ble ble....na koniec wybrał ten...ma 5 pozycji spania, a mi o to chodziło....

• Mamusia
Mimi83 napisał(a):
Ja też jestem zadowolona, bo jest bardzo praktyczny 🙂 Moge karmic małego w kuchni i jest mi wygodnie, a jak mu sie znudzi to zabieram samo krzeselko do pokoju 🙂

ja mam takie drewiane po synku, ale tez moge brać w inne miejsce 🙂
narazie jednak karmie ją na foteliku bo w tym drewnianym jeszcze nie za bardzo siedzi....tam nie ma szelek i troche mała w nim za luzno siedzi....

• Mamusia
Hej slonka!

Kurcze od powrotu do domu nie mam czasu na netowanie 😠

Dziewczyny,bardzo dziekuje wam za podpowiedzi 🙂 kochane jestescie i jak zawsze pomocne 🙂
Zrobie dwie salatki,koreczki,zakupie jakies "chrupaczki" itd... zapiekane nachos z kabanosem,chilli i serem do tego sos serowy i bedzie luzik.Dzis juz posprzatalam,wiec jutro moge posiedziec w kuchni i sklepie.
Najlepszy tekst mojego C:"Kupimy salatke z kartofli i do tego parowki na cieplo" (odswietne niemieckie jedzenie) Szczeka mi opadla wraz z rekoma jak to uslyszalam 😮 🤔 ten to ma pomysly,ale co sie dziwic u niego w domu tak sie gosci przyjmowalo 🤔
ah, 😘 dla naszych dziewczynek Natalki i Lucji 🙂
Karola fajny ten skoczek,do ilu kg jest?

smigam pod prysznic i do wyrka,gnucior wstaje coraz wczesniej 😞 wiec,trzeba szybciej do lulania.
Dobrej i spokojnej nocy kochane 🙂

• Mamusia
Witam.
ACSB skoczek jest do 13kg.

my już od 6tej na nogach....dzieciaki powstawały i mała już kica w skoczku, a Bati rysuje....mi pozostała kawa na wybudzenie 😉
u Nas słonecznie, więc po zakupach, sniadaniu jedziemy na cały dzień na działkę 🙂
Miłego dnia laski 🙂

• Mamusia
Hej kobietki moje kochane 🙂

Ja też od 6 na nogach. Już posprzątałam mieszkanko, dzieciaczki w trakcie śniadanka a ja kawkuję. Dzisiaj tez idę do pracy. Już o 12 z domu wychodze, wrócę pewnie gdzieś ok 8 jutro rano. Mama przychodzi na nocke do dzieciaków , bo M tez do pracy dzisiaj na nockę.Dziewczyny sie cieszą , ale ciekawa jestem jak to młody przetrzyma 🤔.

U na w Kaliszu w poniedziałek pogrzeb jednej kobietki z tej katastrofy. Tutaj jej syn opisuje to troche http://wiadomosci.onet.pl/1607992,720,1,kioskart.html , kurcze no przrażające to 😞.

ASCB, moja ciotka jak sie przeprowadziła do Niemiec, to była przerazona tą ich dietą kartoflano-kiełbasianą 😜

Miłego dnia życze i do poklikania jutro 🙂