Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Karolina80 napisał:
do Nas zawsze ktos zagladnie, szczególnie tesciowa...
wiesz przez 2,5 roku opiekowała sie synkiem naszym, a teraz od 1 marca juz ja jestem w domu...wiec babcia teskni...
a oprócz tego mamę mam zaraz na drugiej ulicy, siostre tez niedaleko, wiec sama rozumiesz...

Jak Ci dobrze!!! ja jestem sama z mężem pod Opolem, nikt nie odwiedza, bo rodzina albo pod Wrocławiem, albo pod Częstochową, albo pod Krakowem.
Większosć znajomych ze studiów się rozjechali a my zostaliśmy w Opolu z zapracowaną garstką przyjaciół...

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no tęsknimy...
powoli się robię mała dzikuska, las za oknem, jezioro prawie też, normalnie dzikie łono natury i my...

Nie liczę pań sąsiadek, których teraz ani widu ani słychu, niech tylko przyjdzie ciepełko a się pojawią na ławeczce przed domem 😎

• Mamusia
Toja napisał:
no tęsknimy...
powoli się robię mała dzikuska, las za oknem, jezioro prawie też, normalnie dzikie łono natury i my...

Nie liczę pań sąsiadek, których teraz ani widu ani słychu, niech tylko przyjdzie ciepełko a się pojawią na ławeczce przed domem 😎

Toja niedługo bedziesz miała maleństwo, to tez bedzie inaczej.

• Mamusia
Toja napisał:
no tęsknimy...

Mieszkacie w bloku, czy domu?

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂
ja już jestem po śniadaniu:P
trochę poczytałam..:laugh:

Toja co ja bym dała za dom nad jeziorem i lasek 🤢
niestety narazie mieszkam w bolku 🥴

Ata kto Ci dał pinę,pewnie Ci ktoś pozazdrościł,że masz ich sporo 🤢

• Mamusia
Dziewczyny nie wiem czy oglądałyscie te filmy czy nie,więc zostawiam linki,bo są warte obejrzenia.Znałazłam je na poczatku ciąży,na necie 🙂

Włoski film Odissea Della Vita 🙂

http://video.google.pl/videoplay?docid=2339388017136294517&q=ODISSEA+della+VITA&total=7&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

a drugi National Geographic "W łonie matki"
Część 1:

http://3we.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6177:w-onie-matki-national-geographic-1&catid=79:nauka&Itemid=124

Część 2:

http://www.web3-0.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6176:w-onie-matki-national-geographic-2&catid=79:nauka&Itemid=124

jeśli znacie jeszcze jakieś ciekawe linki do podobnych filmów to podajcie 🙂

• Mamusia
:laugh: :laugh: :laugh:

no niestety, i to przed samym wejściem do bramy siedzą zawsze... Jeszcze nie wiedzą że będziemy mieli dzidziusia, ale jak brzuch się pokaże będą miały o czym rozmawiać 😁

W sumie jedną z nich to nawet bardzo lubię, ale ona ma osobne wejście do swojego mieszkania, z drugiej strony domu, więc najbardziej neutralna 😎