Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć dziewczynki 🙂

normalnie rosnę i rosnę, z dnia na dzień przestaję zapinać się w ulubionych spodniach 🤪
ale dostałam od znajomej kilka par typowo ciążowych więc nie mam się czym martwić 🙂

W przedszkolu było dzisiaj tylko ośmioro moich dzieci, przerzedzone przez ospę, więc miałam luzy 🙂 cichutko 🙂
głowa troszkę boli ale to bardziej od słońca...

Dzisiaj też byliśmy z mążem w dwóch bankach pytać o kredyty, jutro spotkanie z developerem, normalnie kurde, przepraszam za wyrażenie, ładujemy się w to i kupujemy mieszkanie na kredyt...

• Mamusia
Hej brzuszki!!!
dopiero co wróciłam z działeczki...od 15-tej jak wyszłam do piaskownicy z siostra, tak gdy dołaczyła do Nas mama Nasza pojechałysmy na dzialkę...
polezalam na słoneczku,a one robiły:P...a ja tylko pozrywałam sobie zonkili i tulipanów do domowych wazonów...teraz pachnie mi wiosennie...
czuje się bardzo dobrze...nie szalałam...pofolgowalam...i tak chyba bedę robic codziennie...
pozdrawiam...i czekam moze ktoś do Mnie teraz dołaczy:P

• Mamusia
Oj Karola 🙂 ale Ci było dobrze 🙂 🙂 🙂Super,tak właśnie powinno byc 🙂
Ja to pospałam sobie troszke po obiadku ale obudził mnie mąż ,troszkę porozmawialiśmy 🙂Nie miałam ochoty nigdzie wychodzic 😞 źle sie czuje,jutro wybiore się chyba do lekarza,nie będę ryzykowac,może mi cos przepisze specjalnie dla kobiet w ciąży...

• Mamusia
No ja tez sama się uczylam,tzn kolega,tez mieli zespół,ale to było juz dawno,później każdy poszedł w swoja droge ,ale milo wspominam ten czas jak grali 🙂nazywali sie wtedy "Analiza" 🙂 a drugi zespół troche młodszych chłopaków wtedy któży brali z nich przykład "Aktyw" 🙂 no to były czasy 🙂Aż miło mi wrócic tak wspomnieniami 🙂