Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć kochane brzuszki 🙂
zrobiło się bardzo cieplutko na dworze,super.. 🙂
Jesteśmy już po obiedzie,byliśmy z Miszą na spacerku krótkim..może jeszcze później pójdziemy..

Moniu mój kochany brzuszku,dziekuje za oklsk 🙂 😘
a mój teraz powędrował do Karolci,Karolcia biorę z Ciebie przykład,otworzyłam dwa okna,w jednym nadrabiam,a w drugim jestem na bieżąco 🤪

dziewczyny mnie na katar pomógł sulfarinol,jest bezpieczny w czasie ciąży,polecił mi go lekarz i jest bez recepty,działa miejscowo,dzięki czemu nie dociera do dzidzi.Gardło wyleczyłam płukaniem na przemian 4 razy dziennie rumiankiem i szałwią 🙂
Zdrowiejcie szybko! 🙂

• Mamusia
no może bez fotografa i kamerzysty.
U nas fotograf i kamerzysta ok.3000zł, zespół 2500zł to już 5500zł,
sala z opłatami za media wyszła 1300zł
sam alkohol na 80 dorosłych osób to 2500zł, bo reszta to dzieci.
kucharki troszkę ponad 2000zł
no i na koniec zakupy żywnościowe, w tym mięso i wędliny bardzo dużo, już nawet nie wiem...

Więc wątpię jak oni się zmieszczą...

• Mamusia
Kochaniutkie,ale miałam do czytania yyyy....wole to niż pustki 🤪 🙂

Atuś kochana dziękuje za oklask i miłęgo spaceru,pamietaj więcej odpoczynku niż pracy 🙃 🙂

Mady idź do lekarza i powiedź co jest grane..może to nic poważnego,ale żebyś nie straciła pokarmu do porodu.

• Mamusia
masz rację Toja trzeba korzystać z pogody 🙂Miłego spacerku i reszty dnia 🙂Ja czekam na Misze i też idziemy 🤪 [img size=120]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/12-d693a3d85313de72caf769e4455118d1.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Hej wpadłam do Was na chwilkę i czytam że koleżanka wychodzi za maż- fajnie. 🙂 🙂
Moje podejście do wesel nie jest przyjemne, ja przyjęcie traktóje jako inawestycje kasy w ....(błoto).
My z Sebą nie robiliśmy przyjęcia po ślubie cywilnym, a po ślbuie kościelnym tez nie robimy przyjęcia, zapraszamy rodziców i świadków do restauracji na obiad. za kase którą mam wydac na przyjecie weselne, wole dołożyc do kupna mieszkania, a gdzyby mi przyszło zorganizowac wesele to musiałabym zrobic na 250 osób bo ja mam bardzo duża rodzinę, i teraz jesli przelicze 250 os razy 150zł za osobe......... to wychodzi mi kosmiczna suma. Wieć nie organizujemy przyjęcia weselnego. 😞 😞 😞

• Mamusia
Wiem wiem Asienko
Ale wiesz co Ci powiem ze tylko w Polsce jest taka tradycja wydawania hucznego wesela. Byłam we Włoszech i w Nimczech na weselach no nie ma porównania do polskich wesel, tam czułam sie jak na stypie, rano do koscioła na ślub a przyjęcie zaczynało sie o 19 albo o 20 a cały dzien siedziałam w domu, nawet zdążyłam pójsc do pracy 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Mój mąż sie smieje ze mnie ze pisze na forum, i ciągle pyta jak dziewczynki sie czują, kazał pozdrowic Was wszystkie wiec pozdrowienia od mojego Seby. hehehehe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😆 😆 😆 😆 😆