Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ata38 napisał:
a jakie plany na jutro???

Mój M. jutro nie pracuje więc zamierzamy pojeździć po sklepach i pooglądać wózeczki, bo jeszcze nie mamy 😞 Może wreszcie dam radę trochę pobiegać, bo ostatnie dni to mam nóżki jak baloniki i już żadne buciki mi na nie nie wchodzą, a wyjątkiem jednych japonek 😞

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
inka906 napisał:
ata38 napisał:
a jakie plany na jutro???

Mój M. jutro nie pracuje więc zamierzamy pojeździć po sklepach i pooglądać wózeczki, bo jeszcze nie mamy 😞 Może wreszcie dam radę trochę pobiegać, bo ostatnie dni to mam nóżki jak baloniki i już żadne buciki mi na nie nie wchodzą, a wyjątkiem jednych japonek 😞

tak bywa...

• Mamusia
inka906 napisał:
Mieliśmy pojechać dziś, ale od rana byłąm strasznie wypluta i strasznie bolał mnie kręgosłup. Ostatnio w baseniku za mocno się wyciągnęłam i od tej pory mnie pobolewa 😞 Pół dnia dziś przeleżałam, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...

napewno 🙂

• Mamusia
inka906 napisał:
ata38 napisał:
mam nadzieję... a próbowałaś wygrzewać solą??

Nie próbowałam. Do wanny do kąpieli sól wsypać?

ja mam w poszewce na jaśka nasypane kilo soli 🙂 Podgrzewam ją, na garnku z ciepłą wodą kładę pokrywkę odwróconą do góry nogami i czekam aż się zagrzeje a potem w bolące miejsce, aż wystygnie i pomaga na takie różne bóle 🙂

• Mamusia
ata38 napisał:
inka906 napisał:
ata38 napisał:
mam nadzieję... a próbowałaś wygrzewać solą??

Nie próbowałam. Do wanny do kąpieli sól wsypać?

ja mam w poszewce na jaśka nasypane kilo soli 🙂 Podgrzewam ją, na garnku z ciepłą wodą kładę pokrywkę odwróconą do góry nogami i czekam aż się zagrzeje a potem w bolące miejsce, aż wystygnie i pomaga na takie różne bóle 🙂

No proszę, o takinm sposobie jeszcze nie słyszałam. Może pomagało by mi też na moje bóle stawów 🥴 Muszę wypróbować, dzięki Atuś.

A dziś mam obiecaną kąpiel z moim szanownym małżonkiem i masaż plecków. Nie możemy nić więcej, to chociaż tyle :P Tylko czekam aż mecz się skończy, bo teraz to nic nie jest w stanie go ruszyć :laugh:

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Ata napisz jak gotujesz ta pieczarkową??

Z 6-8 dużych pieczarek kroję w plasterki, z dwie marcheweczki, parę ziemniaczków w kostkę i z 2-3 garści makarony, np. wstążki, trochę natki pietruszki i jak już wszystko dobrze ugotowane, to wsypuję gotową pieczarkową knorra, taką z saszetki, a jak nie mam, to doprawiam wegetą, solą i pieprzem, liściem laurowym i zabielam śmietanką, mniam.