Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a ja dziś wypoczelam 🙂
najpierw pospalam z małą 3godzinki, czym chlopacy wrócli 🙂
popołudniu pojechałam z dziećmi do siostry, Anka zajęla sie całą trójką a ja spijałam kawulca i tarte brzoskwiniową wcinałąm 🙂
teraz maz zrobil kolacyjke i bedziemy ogladać "MIŁOŚĆ NA WYBIEGU" 🙂

acha wczoraj ogladalismy AVATARA 🙂
Dziewczyny film piekny, przesliczne efekty, szkoda, ze mam daleko do Multikina bo z checiom bym zobaczyła go w 3D 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzięki dziewczynki ☺️
kochane jesteście :laugh: co ja bym bez Was zrobiła

Łucja już grzeczniutko śpi przy mnie :laugh: a ja mam chwilkę dla siebie na relaksik i wyciszenie przed snem

Niestety na Arka zbytnio to nie mam co liczyć on zajmie się może z godz Łucją jak ja jestem w domu i później tylko czeka żeby ja podrzucić 😞 jak kiedyś mu powiedziałam żeby poprasował ciuszki małej to stwierdził że takich małych nie opłaca się prasować i wiele innych przykładów.
choć najsmutniej mi chyba była jak którejś nocy to jemu kazałam wstawać żeby karmić Łucję i tak to ja najpierw musiałam butle zrobić i dać jemu, rano stwierdził że jest neiwyspany przez to a jak ja powiedziałam, że tak mam od ponad 3 m-cy to stwierdził, że jestem już przyzwyczajona 😞
to se ponarzekałam i na niego 🙂

• Mamusia
Karolciu ja tez musze najpierw 10 razy powiedzień, focha strzelic, ale sie doczekam.
Dzieki za buziaki 🙂
Moja Nata cos popiskuje przez sen od 2godzin. Nasmarowalam jej dziaselka bo ma popuchniete górne po bokach. Moja niuńka tak piska jak mała myszka"pi pi pi".

Karolcia ja tez nie lubie tego typu filmów, ale ten był piekny, a najbardziej ta kraina, watek milosci...to mnie urzeka.

• Mamusia
u nas tez bankowo ząbki jej doskwierają, bo ślini się strasznie i ciągle te paluszki pcha do buzi, aż ma skórkę szorstka i lekko spuchnięte bo ssie 😞
kupiłam gryzaka z tt i chyba jej nie pasuje, bo ona chce go ssać i smiesznie to wygląda a Stwór się denerwuje i nie wie o co chodzi :P

• Mamusia
Wy się juz pożegnałyście, a ja dopiero wchodzę, jak zwykle 🤢

Ostatnio na BabyBoom trafiłam na wątek o pedofilach na naszej klasie... Oczywiście konto mam od dawna poblokowane tak że nikt spoza moich znajomych nie może oglądać mojej galerii, ale i tak ograniczyłam ilość zdjęć Ani do minimum... No i najlepiej by było gdyby to były zdjęcia ze mną albo M...

Zboczeńcy potrafią wykradać zdjęcia, zakładać z nimi konta fikcyjne i takie opisy pod nimi wstawiać że aż włos się jeży na głowie 🤨 🥴
http://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

Byliśmy dzisiaj na usg bioderek i wszystko jest super - nie musimy iść więcej do ortopedy 🙃

Ania też mi wchodzi w skok rozwojowy - marudna jest od paru dni, ale też widzę dokładnie że nabywa nowe umiejętności, jest bystrzejsza i bardziej kontaktowa... 😉 przetrwamy 😉

Karola83, jesteś super mamą, buziak dla Ciebie i pogadaj ze swoim małżowiną szczerze, bo chyba trochę przegina, co?

Inka, śliczne to zdjęcie Kubusia w avatarku 🙂

dobranoc kochane ciotki klotki 😁

• Mamusia
Witajcie.
Toju ta afera zaczeła sie wraz z poczatkiem nk. Zboczency jaki i malolatki kradli zdjecia z nk i netu, zakładali konta fikcyjne i popisywali sprosnymi slowami. Wiele osób zostalo ukaranych likwidacją kont, a kilka sprawami w sadzie. Wiem bo sama mialam przyjemnosc w tym uczestniczyć. Z serwisy SMYKI najwiecej pogineło zdjec golasków. Mój B tez podobno byl, ale czym znależlismy konto juz było zlikwidowane.
Ktos rozmawial z taką gówniarą, opisała to jako fikcyjne zakładanie rodziny, dla szpanu w szkole. Dlatego ja mam konto zablokowane na maxa, nie wstawiam fotek dzieci nagich, ani pólnagich.Blog Bartka, który prowadziłam z wielka pasją, przez 3 lata od chwili jego narodzin, mam poblokowany, ze nawet babcia nie może wejśc tylko ja z hasłem i odpowiednim kodem...przykre, ze są tacy debile na świecie.

• Mamusia
cześć dziewuszki!

Inuś dla Ciebie i Kubusia 😘 na 4 miesiące :laugh:
(ja chyba nigdy nie zapomnę kiedy Kubuś się urodził bo to był "mój" termin 🤪 )

Następny buziolek będzie dla Aneczki na pełne 3 m-ce 😉

U nas noc w miarę, dałam Łucji do mleka łyżkę kaszki ale i tak obudziła się po 4 godz, więc dziś dam 2 łyżki :P

• Mamusia
hej kobietki!!!!
Inka dla Was 😘 na te 4 miesiące:P
Dziewczyny to ja nawet nie wiedziałam, że takie akcje na nk były 😲 😲 aż się włosy na głowie jeżą,jak Ci ludzie tak mogą robić 😞 😠 😠 Też mam wszystko po blokowane na nk.
Karola to rzeczywiście trochę niespokojną nockę mieliście 🤨 Ja wstawałam tylko raz dzisiaj do mojego bąbelka (o 2-ej), a później dopiero o 7.30 😉
My dzisiaj na szczepienie uderzamy, mam nadzieje, że obejdzie sie bez większego płaczu:P
Zmykam kochane 😉 Buzi 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej 🙂

kurcze, rzeczywiście Ania dzisiaj trzy miesiące skończyła :laugh: :laugh:

Na dzień dobry mi taką kupę zasadziła w pampersa że ledwo nie popękał :laugh: :laugh:

Karola, pamiętam jak kiedyś wspominałaś o tym... Kurcze w sieci wcale nie jesteśmy bezpieczni jak by się mogło zdawać. Ja nigdzie na dostępnym forum nie daję zdjęć Ani ani swoich...

Mimi, dla Szymusia przed szczepieniem 😘

• Mamusia
a umnie dzien maruda 2 🤢
tylko jak na raczkach jest to nie marudzi, cwaniara !
Biedna nie mogła przysnąć w łóżeczku więc ją znowu na balkon wystawiłam i od razu zasnęła :laugh:

Teraz A pojechał ogarnąc swoje sprawy firmowe bo później ja umówiłam się na siłownie i malusie zakpuki :laugh:
Muszę trochę odsapnąć no i bicka potrenować bo ciężko mi mojego klocuszka nosić :laugh: 🤪

Przyjemności

• Mamusia
My już po szczepieniu 🙂
Mój Smyk wazy już 7500 g i mierzy 67cm:P :P :P Dzielny był jak zwykle tylko zakwilił trochę przy ukłuciu 🙂 Ale najlepsza akcję odwalił przy badaniu ogólnym, o mało nie nasikał pani pielęgniarce między oczy 🤪 🤪 śmiechu było co nie miara:laugh: :laugh: No i musiałam go jeszcze przewijać, bo strzelił takie kupsko u lekarza, że omało na plecy mu nie wypłynęło:laugh: :laugh: :laugh: 🤪
Teraz już ze szczepionkami spokój mamy (na razie), dopiero wyznaczono nam bilans na 28 maja, jak mały skończy 9 miesięcy 😉
Tyle wrażeń dzisiaj go spotkało, ze jak padł o 14ej jak wróciliśmy to śpi az do teraz 😆 😆
Toju, dla Ani na 3 miesiące 😘