Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to Tymciu teraz jak krolewicz w lozeczku. My tez juz zlozylismy lozeczko, ale spi w gondoli, bo czuje sie przytulniej, chociaz raczki tez juz sie nie mieszcza jak sa rozlozone.
A lozeczko mamy jak da krolewny z baldachimem 🙂
wlasnie wrocilam od fryzjera 🙂, trzeba jakos wygladac 😉
Mam lepszy humor dzisiaj, ale mase spraw do zalatwienia...
shanti walnela takiego kupona dzisiaj ze w szoku bylam hehe.
Ja uwielbiam jej kupki 🤪

Cikawe co tam u czukutka dzisiaj...
Buziaki lece...

• Mamusia
A JA DOPIERO WRÓCIŁAM,POSZŁYŚMY JESZCZE DO TEŚCIOWEJ POSIEDZIEĆ BO DAWNO NIE BYLIŚMY 🙂

PIĘKNE FOTECZKI I SOFI I TYMECZKA 🙂PAULINKA VANESSKA TEŻ CAŁY TATO,ALE WSZYSTKIE OD PASA W DÓŁ MAMUSIE 🙂

CO DO ABORCJI TO I JA WYPOWIEM SWOJE SKORMNE ZDANIE:P :P JA BYM USUNEŁA CIĄŻE NA 200% JAKBYM SIĘ DOWIEDZIAŁA,ŻE DZIECKO MA POWAŻNĄ CHOROBĘ DOWNA ITP,I WOGÓLE NIE WIEM JAKBY SIĘ JUŻ ZDAŻYŁO,ŻEBYM URODZIŁA TAKIE DZIECKO CZY BYM BYŁA W STANIE JE WYCHOWYWAĆ 🥴 NIE WIEM CZY BYM MIAŁA TYLE CIERPLIWOŚCI I CZY BYM ŻYCIE POŚWIĘCIŁA DLA TAKIEGO DZIECKA.TAKIE FILNY TEŻ KIEDYŚ WIDZIAŁAM,ŻE WYCIĄGALI 10CM DZIECKO I ONO SIĘ RUSZAŁO JESZCZE SZOK 😞 😞 😞

• Mamusia
własnie przebrałam piąta kupe dziś 😞
i nie były to pełne ,niepokojace pieluchy az do teraz:że moje dziecko nie toleruje kaszek to juz wiecie ,bo wyleciało z niej wszystko ta samą droga która wleciało,a dzis dałam jej pierwsze danie ,(które zresztą poleciła mi tu połozna jako pierwsze)-ziemniaczek z marchewką tzw.zupka jarzynkowa,jadła bardzo chętnie i dostała pół słoiczka a mogłaby wiecej bo az sie zdenerwowała jak sie skonczyło,ale teraz przebrałam kupke która wyglądała dokładnie jak ta zupka ,wogóle niestrawiona,kolor marchewki i takiej samej konsystencjii jak przed zjedzeniem,nie wiem co jest grane ,czy ona naprawde nie bedzie mogła nic innego oprócz cyca 😞 a jadłaby wszystko bardzo chetnie 😞
co mam robic????
byle do polski ,do naszej kochanej pediatry ktora zbada mi dziecko wzdłóż i wszerz i ułoży dla nie dietkę

• Mamusia
No jestem kochane, w kooooońcu sie ciut odrobiłam i padam na ryjek 🙂 Szafa złożona zagospodarowana. Wydawało się mi ze bedzie ciut więcej miejsca ale i tak nie ma źle mam poprostu za duzo rzeczy 🙂 i nie potrafie się z nimi rozstać 🙂 Kubuś jest nową szafą zachwycony a w szczególności lustrami 🙂 mamusia mu tą szafa najdrozszą zabawke sprawiła. Ma w odbiciu nowego kolege i wkońcu puściło mu i smiech i guganie 🙂 Teraz tylko krzesełko bo ręce mi odpadają mu kupie i będzie z kolegą gugał na okrągło 🙂 🙂 🙂

Co do aborcji, hmmmnie wiem co bym zrobiła. Strasznie kocham dzieciaki i zycie. I nie chciała bym nigdy w życiu stanać przed takim wyborem 😞

Jutro pędze do szpitala robić pranie mózgu tej mojej koleżance. Wiecie ze wisi drugi dzień na prowokacji i NIC i jeszcze jej palant powiedział że spokojnie do trzech tygodni moze przenieść dziecko to wtedy i tak zmieści się w bezpiecznym terminie. I wydaje się mi ze ten lekarz zamiast prowokacji daje jej zwykłą kroplówe bo czeka na łapówe. Kurde bo nie ma sił wisieć na niej dwa dni i NIC. Jak sie wkurze to ja normalnie wypisze do innego szpitala zawioze 😠 😠 😠

• Mamusia
Gosia mój Kubuś też robił kupki konsystencji niestrawionego jedzonka jak podawałam mu nowe rzeczy. Do teraz jak mu dam coś nowego i za duzo na raz to zaraz jest niestrawiona wogóle kupka. Ale jak już się przyzwyczai do nowego jedzonka to kupki wracają. Może to to samo u córci?

• Mamusia
jejku jutro przeprwadza wrrrrrrrrrrrrrrr
i znow padkowanie na szybciora bo chce jeszcze miec czas aby karpet wyprac w przedpokoju w tym mieszkaniu zanim je zdam(depozyt)

znam jedna osobe ktora do 7roku zycia core karmila a cora o rok mlodsza ode mnie:P:P:P

idz i ja pogon Reni bo sie zle skonczy 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Auri trzymam kciuki za sprawna przeprowadzke i wyszorowanie tej wykladziny - zaloz rekawiczki 🙂

Gos moj tymo tez nie je nic ze sloiczkow...mysle,ze najpierw na sztuczne mleko przejdz tak mowia- na nastepne mleko.a sloiczki poczekaja, u mnie beda czekac wiec nie jestes sama.
ja dzis mialam z tymkiem ez dzien kupska,bo ze 4 walnal i juz wiem po czym- po tej herbatce malina z dzika roza hipp!!! wypil dzis 2 razy po 100ml i walil kupony! normalnie tak nie ma , zczyscilo go po niej! bedzie pil ciepla wode z glukoza...trudno. Gos witaj w klubie problemow z innymi posilkami.

Tymo juz spi, ja ide mecz ogladac do konca i spac. buziaki i do jutra!kwiauszek dla Olivci.