Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Beti,hej,ja nie szukałam takich body ,poprostu były takie to kupiłam tym sposobem nie zostane nigdy na zero zawsze cos wiekszego musze miec arozmiary fakt-są nierówne 😞 a te z Minnie są śliczne 😉 no i wyszło 1 euro za sztuke -to mało!
a , i dzieki za login,prosty nie zapomne a to chyba ty jesteś twórcą:P

• Mamusia
HEHE MAM TAKI ŚMIESZNY LOGIN,ALE TO SOBIE NADAŁAM KILKA LAT TEMU ☺️ I KTÓREGOŚ RAZU KILKA DNI POD RZĄD CHODZIŁAM NA POCZTĘ WŁACAĆ KASĘ ZA ZAKUPY NA ALLEGRO I W TYTULE WPISYWAŁAM NICK,A PANI Z OKIENKA,A CO PANI TYLE TYCH LALECZEK ZAMAWIA:laugh: :laugh: :laugh:

GOŚ PODRZUĆ WAFLA:P

NO JA BODY MAM W WIĘKSZOŚCI Z KRÓTKIM,Z DŁUGIM MAM TYLKO KILKA PAR,ALE MUSZĘ SIĘ WYBRAĆ DO TEGO SKLEPU CO WAM KIEDYĆ PISAŁA,ŻE KUPIŁAM TAM BODY Z DŁUGIM CARTERS I SĄ ZAJEBISTE GATUNKOWO,A BYŁY PO 13 ZŁ,MOŻE JESZCZE BĘDĄ 🙂 JA JE NAWET ZAKŁADAM POD SUKIENKĘ ZAMIAST BLUZECZKI BO TAKIE SŁODKIE SĄ O TAKIE TYLKO MAM NA 3 M-CE:

http://allegro.pl/item738975666_carters_carter_s_body_snieg_roz_r_56_nb.html#gallery

http://allegro.pl/item744580201_carters_carter_s_body_rozowe_sweet_r_62_3m.html#gallery

• Mamusia
ok ja juz po sadyzmien...wyrwali mi dwa korzenie dzieki ciazy mi pozostaly...nigdy w zyciu nie mialm rwanych zabkow i ups...22lata i koronka bedzie 😞 😞 😞
ale do domu wpadlam i odrazu tramal (od tesciowej heheh)zeby nie bolalo ale juz znieczulenie przeswzlo i o 100%lepiej czuje 🙂 🙂 🙂

Niebus ja wam pisalam ze moj roberto przylecial dwa dni przed wyjazdem moim czyli naszczescie nie wracalam sama 🙂 🙂) 🙂

ale sama sobie pochlebie twarda jestem

niebo ja sie szykuje na nastepny tatoo na stopie o takie cos

kocham roze i lilie a cig dalszy bedzie na udzie ale to moze za rok musze wrocil do calkowitej szczuplosci [img size=249]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/tatoo.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
NO PIEKNY TATOO...tez myslalam o stopie ale tymka tam nie wytatuuje:P bede myslec . mam kolege od takich spraw wiec on pomysli i cos zaproponuje.

biedna jestes , dobrze,ze prochy sa!

ja sobie dam zrobic, moze bolalo ale juz nie pamietam 😉 i lilie tez mam ale schowana:laugh:

Czesc Kochane Mamuski

nie gniewajcie sie na mnie,ze tak rzadko zagladam ale ten tydzien jak i poprzedni byl wyczerpujacy-ciagle na egzaminach 😠 dzisiaj mialam ostatnie dwa-od tego poniedzialku do dzisiaj zaliczylam 7 egzaminow 🤪 🤪 dzisiaj byl najciezszy z niemca... 🤪 ale zdalam fuksem-z wrazenia pobeczalam sie krotko po wszystkim-to chyba ze szczescia bo juz mialam dosc 😠 ( gdybym nie zdala tego egzaminu mialabym 3 lata studiowania w plecy 😲 bo bylo to moje ostatnie podejscie ) teraz tylko obrona :P ok.poza tym u nas wszystko wporzadku...przygotowania do chrzcin na ta niedziele 🤪 🤪

Gos...spapugowalam za Toba kolory sukienusi dla malej biala z bordowymi wstawkami :P ale niestety nasza nie jest tak piekna jak Wasza-jestem nadal posikana ta sukienusia!!!!Olivka wygladala bosko 🙂 😘

• Mamusia
MY JESZCZE POJECHALIŚMY DO AUCHANA NA ZAKUPKI,BO JUTRO JAK ZWYKLE TŁUMY BĘDĄ,KUPIŁAM MAŁEJ 3 KARTONY MLEKA I 4 SŁOICZKI NA ZAPAS 🙂MARCHEWKĘ Z ZIEMNIAKIEM BĘDĘ TESTOWAŁA 🙂

ZOLTRI TATUAŻ SUPEROWY,ALE JA BYM SIĘ NA TAKI NIE ZDECYDOWAŁA,BO TERAZ PÓKI CZŁOWIEK MŁODY TO FAJNIE,A POTEM 60 LAT I Z TAKĄ DZIARĄ NA NODZĘ:P 😲
MI SIĘ ZAWSZE COŚ NA PUPIE PODOBAŁO I CHCIAŁAM SOBIE ZROBIĆ,ALE MÓJ MĘŻULEK NIE CHCIAŁ,BO MÓWIŁ,ŻE MU SIĘ TO ŹLE KOJARZY WIĘC ODPUŚCIŁAM.

KATHY NAPEWNO BĘDZIE WSZYSTKO OK Z NADZIĄ ZOBACZYSZ 😘 😘

• Mamusia
ciekawe z kim mu sie zle kojarzy:P

kathy bedzie super z nadinka! a obronisz sie raz dwa na 6! zdolna babka jestes!

wykapalismy malego, maz go nakarmil i uspil a ja odciagnelam 120 na rano, bo jak w nocy sie obudzi to troche tylko pije albo wcale, a ja teraz pije sobie desperados i smigam spac.Anulka ja wczoraj dokupilam jeszcze 6 paczek tych pieluch,bo cena zwalajaca z nog! bylam jeszcze sprawdzic w innym centrum i brat tez sprawdzal i nigdzie nie bylo tak tanio. mam wiec teraz zapas.i tez 3 puszki bebilonu kupilam.

uciekam kochane, do jutra!

• Mamusia
Hej Wiedzmy!Jestem padnieta.Sofia wlasnie zasnela... Ale jest marna i placzliwa, bo jak sie okazalo ma zapalenie wirusowe gardziolka...i to juz drugi raz. Wiec nie tylko wymiotuje mleczko, ale duzo kosztuje ja przelykanie... No i oczywiscie malo spi w dzien i wiecej niz zwykle placze.Wiec troche jestem wykonczona. O 22-giej musze dac jej cyca i lekarstwo i mam nadzieje,ze tak jak dzis wytrzyma do 6 rano...

Ogladalismy znowu dzis dwa mieszkania...ale znowu nie to...a grudzien tuz tuz i trzeba bedzie sie wyprowadzic. 😞

• Mamusia
NIEBUŚ Z PANIAMI LEKKICH OBYCZAJÓW:P :laugh: TYLKO JESTEM CIEKAWE GDZIE TAKIE WIDZIAŁ 😠 😠

NO JA LUBIĘ SOBIE ZROBIĆ ZAPAS MLEKA W DOMU,ŻEBY BYŁO A NIE SIĘ STRESOWAĆ,ŻE MI ZABRAKNIE I LATAĆ PO SKLEPACH,MAM NA DZIEŃ DZISIAJSZY 7 KARTONÓW TO NA JAKIŚ MIESIĄC POWINNO STARACZYC 🙂

A JA SOBIE PIJĘ WYGAZOWANEGO ŻYWCA,BO MNIE GARDZIEŁKO BOLI,ALE JUŻ MIAŁAM OCHOTĘ NA BROWARKA:P

• Mamusia
babulce oldschoolowa babcia bede hahahaha zyje sie tylko raz 🙂 🙂 🙂

na dupie bum sobie kolczyki zrobila kolka i na kludke zamknela hahahah zart albo na jednym poldupku B i na drugim B albo w i w
i by wyszlo BOB albo WOW hahahahahaha

ja zaraz spadam po mleko bo sie konczy moj maly jest jeszcze rozpieszczany przez babcie bo jestem u niej wiec dzis dzien brudasa hahhaha ale my po godzinnym spacerze jestesmy wieczornym bo mnie naszczescie nic nie boli i jakos pelna energii jestem 🙂 🙂 🙂

kathy wszystko bedzie dobrze 🙂 🙂 zdolna dziewczynka z ciebie ja juz wszytsko zapomnialm z niemieckiego a tyle lat sie uczylam i duzo go uzywalam i teraz ani me ani kukuryku 🙂 🙂 🙂 🙂

Kffffiatulec dla studentki 🙂 🙂

• Mamusia
kathy
kolejny raz dzieki za komplementy ,Olivcia tez dziękuje,a pomysłu nie odmałpowałas tylko "zainspirowała"cię jej sukienusia,i prosze bardzo -czekam na fotke Nadi,napewno tez bedzie superowo wygladać 😘 i usg,tez bedzie oki 😘

Anulka
strzelaj tatoo,ja bym sie zrobiła na twoim miejscu jak ci sie podoba ,poztym na dupie to tylko mąz odląda.....chyba:P

dobrzre,że ja jeszcze nie musze mleka gromadzic ,to narazie szalej z ciuszkami ,ale z tego co piszecie to ja takich zapasów na większą nie mam ,chyba musze jeszcze cos dokupic w tym miesiacu ,ale limit na karcie mi sie konczy a tu dopiero 18......hmmmmm 🤨 i co ja bidna pocznę,-wezmę druga kartę,hihihi:P