Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
znalazlam nie jestem sama heheheh

24.04.2003, 17:17
Cóż wygląda na to, że urodziłam potwora..... 🙂))
Misiek ma 2 miesiące - waży 7 kg..........

elzi i żarłoczny misiek (25-02-2003)

--------------------------------------------------------------------------------

MonikaJ24.04.2003, 17:27
Moj Pati jest drobniutki i w wieku 7 1/2 miesiaca wazy 8 kilo.

Moniczka Mama Patryczka

--------------------------------------------------------------------------------

2011GOSIA24.04.2003, 18:12
moja zalicza się do grubasów w wieku 4 1/2 miesiąca ważyła 9200. prawie potroiła swoją wagę urodzeniową

GOSIA z OLIWIĄ ( 5 miesięcy )

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc mamusie,
ja wczoraj zaległam przed kompem na 2 serii Londyńczyków...kurcze, fajnie se to wymyślili w tym serialu..jak ja tam 2 lata mieszkałam to troche inaczej to wyglądało 😉 😉 😉 ale bez wątpienia zajeb...scenaiusz filmu by tez z tego mojego życia powstał 🤪

Mała szaleje z grzeskiem, ja juz wywiesiłam w pralni 2 pralki prania (hurt z całego tygodnia 🙂
ide na chwile do nich
kwiatek dla Gochy

• Mamusia
hejka!
ach bo z ta wagą to każdy chce sprowadzić dziecko do jakiegoś równania a ważne jest że nasze maluszki dobrze się rozwijają i każde z nich przybiera ile chce 🙂 bo żadna z nas póki co na siłe dziecku jedzenia nie wpycha 🙂 - wręcz przeciwnie - moja Rozalka jak ja jem zawsze chce siedziec u mnie na kolanach (ale przeciez jej nie dam niczego do jedzonka normalnego skoro dwie niezależne lekarki zabroniły) noo i przedwczoraj jak siedziała u mojej siostry "jedząc" to zabrała jej z talerza 2 kluski hihihi - mam nadzieje że moje mleczko też w końcu stanie się tłustsze bo teraz w dzień to Mała woła jeść co 1,5 godziny 😞
Gosiu ja ciebie rozumiem ja też przed długi czas miałam ten problem że odciągałam a dopiero później dawałam Rózi ale poszłam po rozum do głowy gdy nie chciała jesc swierzo odciagniętego takiego letniego a dopiero podgrzane! i w czasie gdy sciągałam i podgrzewałam krzyczała że jest głodna! i wtedy zaczęłam ją jakoś częściej przystawiać i jest luz
a ja mam ful prania ale nie mam płynu do płukania dla małodej i dupa zbita bo polarków nie upiorę bez tego, a Grzesia nie ma bo znowu na fuszce i jutro niby jedziemy do marketu, hmmm chyba się sama będę musiała wybrać a może zaczekam do jutra...
wczoraj oglądaliśmy wojne polsko-ruska niby fajny film ale chaotyczny i jak sie skonczyl żałowaliśmy że nie zainwestowaliśmy czasu w kakao :laugh: :laugh: :laugh:
miłego dnia dziewczyny

• Mamusia
z tym jedzeniem to wlasnie roznie tak jak sa rozne dzieci...
Pudzian troche byl wg mnie faszerowany na poczatku,bo zageszczałas mu mleko gdzie zadna z nas tego nie robila i zrobil sie klopsik, teraz juz jest normalniej i wage ma swoja 🙂 musimy pamietac,ze nie mozemy dzieci przekarmiac,bo te komorki tluszczowe ,ktore teraz wytworzymy zostaja na cale zycie i pozniej widac dzieci "potworki"...

zostawilam wam wiadomosc na nk, poufne.

• Mamusia
a wczoraj wieczorem powiedzialam do m:" kiedy bedzie noc ,ze nie bede musiala wstawac..." i wyobrazcie sobie,ze Tymek spal od 21ej do 7 rano bez pobudki 🤪 🤪 🤪 🤪 normalnie zyczenie sie spełniło 🤪

dzis jedziemy do mojej kolezanki i na spacer po sopocie 🙂

kwiatuszek dla zoltri za tipsiaki

• Mamusia
niebuś!JESTESCIE WIELCY!!!!ogromny Buziol dla WAS!!!!!to dlatego że jesteście tacy kochani Twoje życzenie sie spełniło 🙂

Kfiiaatek dla WAS!!

a ja miałam ciezka noc. Nie dość że nie mogłam zasnać to srajda dosłwonie co 1,5 h mnie wołała na cyca.Maskra jakas 😞

mykam bo znów sie drze...czy ze mna coś nie tak??

• Mamusia
NIEBO POWIEM WAM TYLKO JESDNO,JESTEŚCIE NIESAMOWITYMI LUDŹMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I ZASZCZYT MIEĆ TAKICH ZNAJOMYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANIUTKA A TY TEŻ JESTEŚ WIEDŹMA,BO ŻYCZYŁAM SMACZENGO KAKAO WCZORAJ I BYŁO I WIECZOREM I NA DZIEN DOBRY 😘 :laugh:

MAŁA NASZA POSPAŁA DZISIAJ OD 21(OSTATNIE KARMIENIE)DO 7.30:P JA JUŻ WYSZYKOWANA,BO JEDZIEMY DO TEGO WROCKA,ALE ŁUKASZ JESZCZE MUSIAŁ PODJECHAĆ NA WULKANIZACJĘ BO POWIETRZE ZACZĘŁO Z KOŁA SCHODZIĆ 😠
ALE I TAK MALUCH JESZCZE ŚPI WIĘC JĄ MUSZĘ PRZYSZYKOWAĆ,ZAJEDZIEMY PO DRODZĘ PO TATĘ I JESSI I RUSZYMY 🙂

RADZIA SUPER TA CZAPA PEWNIE TEŻ ZARAZ SIĘ SKUSZĘ CHOĆ MAM JUŻ DLA NIEJ Z 5 NA ZIMĘ:P ALE NA KOZAKI NIE MOGĘ BO PO CHOLERĘ MI TYLE PAR,MUSZĘ WKOŃCU POMYŚLEĆ O SOBIE:P :P

MIŁEGO DNIA DLA WAS SŁONECZKA!!!!I OGRONY SŁONECZNIK DLA BEATKI!!! 😘

• Mamusia
no i zasnął...cholerka nie rozgryze tego bąbla 🙂)

Anulka ja już wiedziałam co sie szykuje w tej Twojej sypialnie hehe:laugh: :laugh: :laugh: przecież ty taka gorąca kobieta jestes a Jessi u dziadka wiec innej opcji nie było 🙂

jesli o to chodzi to u nas ddalej posucha, ale co tam...

moj męzus imprezował wczoraj, a ja dzisiaj wybieram sie na babskie party 🙂 fakt ze nie zaszaleje zabardzo ze wzgledu na cyca ale odpoczne i zrelaksuje sie z kobitkami 🙂) a mezus zostanie z Jasiem i butlą hehe

• Mamusia
Aniutko ja mysle,ze ten babski czas jest wazniejszy niz jakis alko wlany w gardlo, odstresujesz sie, pogadasz, posmiejesz sie! a teraz tez zajmij sie soba,dom nie zajac i nie ucieknie, ja w weekend nic nie robie, od poniedzialku bede a teraz niech sie wali i pali...

wrobilam mojego M w zajecia na zaocznych...okazalo sie ,ze jeden z profesorow w szpitalu wyladaowal z czyms nardzo powaznym i semestr jego zajec byl podzialu. no i teraz mam za swoje i nie bede mogla narzekac na nieskonczony remont... sama sie wkopałam... 🤢

• Mamusia
dziendoberek...:P:P:P

Niebus kochanie ja zaczelam zageszczac po szczyrku dopiero jak mi reni powiedziala ze zagesz\cza swojemu....lekarka powiedziala ze dobrze ale maly teraz na samym mleku jechal i juz sie wynormowal w porownaniu jak zaczol jesc butle....konsultowal z pediatra moje wyczyny wiec nie mam sobie za zle...zageszczanie jedynie pomoglo w nie przekarmianiu...tak jak robi to reni i radzi:P:P:P:P

tkanka tluszczowa on nabral od mleka z mojego cyca wiec to jest calkiem inna sprawa bo ten tluszczyk jest szybko spalany...a co do modyfikowanego poprostu trzeba trzymac sie dawek:P:P:P i wtedy nie bedzie pulpeta....ale ja tez bylam pulpecik hehehehe chodz wazylam o wiele wiele mniej

• Mamusia
NIC NA CHAMA...JEZELI I CHCE SPROBUJ JUTRO...MOJ TEZ SIE KRZYWIL A POZNIEJ JADL...WLASNEI CO DO ODZYWIANIA ETHANA TO JESTEM ROZWAZNA NIE CHCE ABY WYGLADAL JAK SZKOCKIE MUTANTY....I BYLO OK ZAWSZE Z JEDZONKIEM 🙂: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

MOZE TWOJ JESZCZE NIE POTRZEBUJE CYC I BUTLA MU WYSTARCZAJA NIE WSZYSTKIE DZIECIACZKI CHCA MOZE POCZEKAJ Z TYDZIEN I SPROBUJ PONOWNIE 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
zobzczymy, tak zrobie,ze jutro znow sprobuje a potem za tydzien...

ok dziewczyny ja spadam, na dworzu zimno i lipnie i chyba tylko do lasu pojdziemy ,bo na kamiennym potoku(dzielnica sopotu) to akurat sie las zaczyna...

no i wyglada na pol roku, fakt.

moj wczoraj sam trzyma mala butelke tt z herbatka i pil 🙂

• Mamusia
super EThan 🙂 niesamowita fascynacja chodzikiem, mówiłam że niedługo bedzie smigał 🙂

i czytamy czytamy Zoltri 🙂

niebuś! musisz robic podejscia 🙂 ja nie miałam tego problemu, Janek za pierwszym razem sie skrzywił i zrobił dziwne oczy a jak już dawalam drugą łyżke to japke odrazu otwierał.

pierdziele sprzatanie, mykam zaraz na spacer, poki ładna pogoda, oczywiscie jak tylko terrorysta sie obudzi i wydoi cycusia bo przez to jego nocne ciagniecie czuje jak mam nadprodukcje mleka 🙂

• Mamusia
THX DZIECZYNKI 🙂 🙂 🙂 🙂):

U NAS TAK PIZGA ZE NIE MA MOWY O SPACERZE A ZARABISTA KURTKE WIDZIALAM JAK PILOTKA I LECE W PONIEDZIAALEK KUPIC TYLKO NIE WIEM CZY NA TERAZ CZY WZIASC WIEKSZY ROZMIAR ALE JEST ZARABISTA SZCZEKI WAM OPADNA HEHEHEHEH

JA LECE SIE KAPNAC DOPOKI MALY SPI NO I POZNEIJ LEKKIE SZYKOWANIE 😞 😞 😞(:

• Mamusia
my juz po spacerku. obiadek naszykowany, mężus myje autka a ja mam chwilkę.
Mała po spacerze jeszcze w domu z godzinkę spała w czapie 😉 rzadko sie to zdarza. pogoda u nas ładna, ale zimnooooo
teraz lezy na macie i gada z zyrafą

Aurelko - Pudzian to wielki przystojniak. fajnie w tym chodziku wygląda. takie ma "mądre spojrzenie" jak mawia moja babcia:laugh:

co do beatki i marka, to na serio super!!! wielki kwiat dla Was. choc ja na mojego męża też nie mam co narzekać, bo jak robiłam przelew na Kamilke to nawet nie miałknął, a teraz jak jesteśmy na starcie budowy domu to ostroznie z kaską...ale dla takiej sprawy to nie ma co grosza żałować!!!
oby wszystko sie udało....

ja własnie po rewizji szafy stwierdzam, ze brak mi czapek na zimę, a kozaczki ma 1 parę, takie mięciutkie ocieplacze czerwone z futerkiem w srodku. widziałam śłiczne czapki w C&A z kubusiem puchatkiem, w różnych kolorach. bardzo mi sie podobały. jak znajdę na necie to wam poślę linka. i tak jak Anulka mam takie braki w szafie ze szok. a jakoś wolę kaske na Małą wydawać... fajnie tak dzieciaczki stroic 😉

• Mamusia
ja malemu to kupuje z allegro albo dostaje- ostatnio dostal fure ciuchow wiec duzo kasy do przodu.a pizamki zakupiolne tez w okazyjnej cenie w Dublinie 🙂 Gos 😘

a drapak dla kotow musze zakupic,bo pozbywam sie z domu starych mebli , szczegolnie krzesel ,ktore koty uwielbialy drapac wiec zeby nowych tez nie uwielbialy to beda kochac drapak.

moj sciaga do buzi łuk muzyczny , ma do lezaczka przyczepiony i ciagne z calych sil maly superman.

a chodziki wlasnie tez ostatnio ogladałam i zastanawiam sie czy zakupic...jeszcze mam troche czasu.