Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kochane!To dobre newsy u Zosi!!!!
W koncu sie przeprowadzamy!!!!!!!!!!!!!Jutro podpisujemy umowe i dostajemy klucze.Mamy ten miesiac na przeprowadzke.Poza tym wydaje mi sie,ze wlasciciel jest dosc ok. Mowi,ze jak sie zepsuje, pralka, lodowka, zbije szyba itp to on naprawi. Mysle,ze mu przypadlismy do gustu. a sofia go dzis strasznie kokietowala.
Poza tym u nas wciaz pieknie i cieplo. Super po prostu.

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hello, bylam w gdyni po mame,bo tak wieje i gradem zacina ,ze tragedia!

wy o zakupach oczywiscie! i do tego beze mnie! jakim prawem!:P

apropo rowerkow to M juz kupil dla Tymusia 3kolowy jak bylam jeszcze w ciazy! :laugh: pojechal po cos i wrocil z rowerkiem,bo byla okazja..innym razem w dzien dziecka do tesco w nocy pojechal,bo byly wyprzedaze i klockow lego nakupowal...nie istotne,ze lego sa 4+ 🙃

paulinko gratulacje i wytrwalosci w pakowaniu! zapytaj Gos jak dlugo sie układała.. 🤨

Gos do dokarmiania jest bebiko 1, humana 1, humana 1 premium w plynie. hipp 1.

• Mamusia
MY WRÓCILIŚMY PO 20 Z AUCHANA,KUPIŁAM MAŁEJ NANA,HERBATKĘ,DESEREK NA NOC Z WANILIĄ Z HIPPA NO I SŁYNNĄ KASZKĘ W AUCHANIE 9,99 MAŁA WYPIŁA JEDNYM DUSZKIEM 150ML 🙃 A WCZEŚNIEJ PRZE 19 ZJADŁA 100ML TEGO MLEKA Z KASZKĄ BANANOWĄ,BO ZMIENIŁAM SMOCZEK I POSZŁO 🙂 MAŁY GŁODOMOREK 🙂

ZAKUPOHOLICZKI!!!:P :P :P

ZOLTRI JA TEŻ NIE CIERPIĘ ELEGANCKIEGO UBIORU ☺️ I OSTATNIO KMINIŁAM W CZYM JA NA CHRZCINY PÓJDĘ 🤢

GOŚ WIDZIAŁAM TEN WÓZEK,ALE DROGI FRANCOWATY,JA WOLĘ DOŁOŻYĆ I KUPIĆ TAKI:P

http://www.allegro.pl/item775854344_smoby_maxi_cosi_quinny_wozek_gondola_4w1_2009.html

• Mamusia
to ciekawe czy moja by tąą kaszke wciagneła ,ajk jej było wszystko jedno jak próbowałam mleko czy herbatke ważne że coś leci do brzuszka,no i pewnie bym nie miała tyle pobudek w nocy 😞

wszystko wypróbuje w PL ,i juz bede wiedziec czego zapas przywieżć ,bo tu to tak jak u zoltri jest w szystko ale za kaszkę 3 euro ,za Bebiko 7,50euro-skandal ale ja będe dawac Aptamila tu jest najlepszy!

• Mamusia
zoltri, anulka, u mnie tez to co eleganckie to blee i czuję się nieswojo...lubie adidaski, jeansy i T-shirty, ale w moim zawodzie taki ubiór to niebardzo..musze wzbudzac szacunek 🙂 więc biorę jeansy, adidaski, bialy top i czarny sweterek w serek do tego i juz jest OK, tak półelegancko 😉 jedynie w maju chodze jak pingwin, w garniturku 😉
parę tyg temu kupiłam sobie na allegro rewelacyjne buty z pumy, czerwono-niebieskie 🙂 takie tenisówki, super są 🙂

beatka-nie szukaj tych kapciuszków specjanie!!!nie chce Ci robic kłopotu. jak będa gdzieś to kup!!! ale te białe które Ty masz.innych nei chce 🙃

paulinka, fajnie z tym mieszkankiem. pisałas ze prawie 100m, a to sporo!!! fajnie wam. i ogrzewanie jest więc znalazłas czego szukałaś. super

gos-jak tam z męzusiem???

Heloo LASECZKI

ogolnie to stesknilam sie za Wami i juz jestem-nadal mam dolek ale nie moglam sie oprzec zeby chociaz nie przeczytac co tam u Was...nadrobilam prawie 23 strony-jestescie rekordzistki 🤪

Edi wspolczuje z tymi kluczami 😘

Zoltri i bardzo dobrze,ze kombinujesz jako "samotna mama" poki nie macie slubu to kombinujcie ile wlezie!!!Ethanek oglad juz tv??? 🤪 ja Czukusiowi nie pozwalamtzn.odwracam ja od tv bo oczka sie pewnie jeszcze ksztaltuja i nie chce jej zaszkodzic-bo tv szkodzi a dmucham na zimne bo ja mam kiepski wzrok wiec moze miec po mnie i oszczedzam ja 🙂

Gos ja dopiero po porodzie przezucilam sie na styl elegancki i jak sa jakies okazje to staram sie ubierac szpilki i takie tam...ale ogolnie uwielbiam moje najeczki i sru a zimowki mam juz te same prawie 5 lat i nie zamienie je na zadne inne tymardziej teraz-pomimo,ze kozaczki na szplce mialam rozne ale to wlasnie tym bootkom bylam wierna 🙂

Czukusia karmie bebilonem 1 i wcina jak dzika :laugh:

Niebus Czukutek-Pikutek tez nie lubi deserkow bo prawie wszystko wypluwa wiec zaczne tez dawac kaszki-podobno bananowe sa swietne!!!KWIATEUSZEK NA URODZINKI DLA TYMULKA 😘

Czukusia jak wstawie do tego bujaczka z fishera to mam spokoj na godzinke conajmniej a nawet nie raz dluzej:P gada do zabawek i pluje jak dzika :laugh:na macie tyle samo spedza czasu a pozniej to juz oczy zamyka takze kombinuje aby nie tv

Jak wiecie co dobrego do picia i jakie kaszki i wogole piszcie dziewczyny 🙂

Edi tak trzymaj kochana 🙂 ja ostatnio o sobie nie moge powiedziec,ze mam optymistyczne myslenie jak pomysle,ze do konca pazdziernika bede ogladac tesciowke 🤪 😞 odwalili mi ostatnio taka akcje,ze strach sie bac 🤨