Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

to mowicie,ze dziala wychwalanie swojej rodzinki :P zaczynam od dzisiaj od zaraz bo rodzicow mam cudownych bedzie sie dzialo bo za tydzien idziemy do tescia na urodzinki i beda wszyscy 🤪

podajcie mi kilka pomyslow co kupic siostrze meza na urodziny bo idziemy za dwa tyg. 🤪 🤪

JESTESCIE ZAJEBISTE MAMUSKI CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA 😘 😘

Niebus opisze Ci jutro na nk bedziesz miala lekture taka,ze szok 🤪

ale slodko ejjj-z maluszkiem pod prysznicem-zazdroszcze ja nie mam prysznica mam jakis hydrant stary bo nie mamy jeszcze remontu na razie oszczedzamy

Zoltri pytalas jak sklepik hmmm jak ja nie zrobie porzadku w sklpeie z towarem to jest syf 🤪 interes idzie dobrze bez minusow ale i tez bez wielkiego sukecu chociaz sierpnien byl swietny a u nas w sklepie nic juz nie ma dlatego jutro jedziemy do Bydzi po towar i tam wybiore cos dla Naduszka

• Mamusia
witam kathy w tej samej grupie butow ja mam czarne...i tak bylam napalona na emu zawsze albo ugg ale zawsze szkoda kasy mi bylo 400zl wiec w podrobki mam ...pamietam jak wyskoczylam w takich a nikt jeszcze nie chodzil dojrzalam w teledyskach heheh

sie smili a pozniej wszyscy wiec szacuneczek dla bucikow

• Mamusia
hej wiedzminki 😉

ja to mam...znacie to przysłwie kto rano wstaje...hehehe, wstalam raniutko póki G był w chacie i wio do tesco na zakupy bo w lodowce pusto...miałam z Mała jechac później ale zapowiadali pogode kapę i postanowilam jechać sama. wchodze do auta, a tam na siedzeniu pasażera...KLUCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja pikole, zupełnie zapomniałam ze przed wyjazdem z podwórka wlazłam do auta po rękawiczki i je rzuciłam tam...co za akcja... jak je zobaczylam i se przypomniałam ile zesmy wczoraj deptali za nimi to myślałam ze je wypierd.... 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
ale spoko, dobrze ze wczoraj na allegro od azu nowego wkładu za 200zl nie kupiłam, bo ja narwana jestem i juz miałam kliknąć KUP TERAZ...

ale się cieszę. od razu dopnę do nich jakiś dyndacz...misia normalnej wielkości:laugh: :laugh: :laugh: 🙃