Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kubusiowi udaje się juz na całego samemu trzymać butle. Co prawda asekuruje go bo mleko na dywanie juz zaliczyliśmy. nie jest to jeszcze takie trzymanie na 100% bo jedna rączka zawsze w piasteczke zacisnieta ale sprawia mu to taką radocha (i mamusi jeszcze wiekszą) że pozwalam mu na samodzielność. Ha i trzyma tylko wtedy kiedy ma dobry humorek! Bo inaczej nici, nawet na usmiech nie moge liczyć

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
oooo... hiszpańska musza to jest myśl:laugh:

Aniutka ja przez budowę mam kryzys małżeński!!!!

Reni na komorowickiej jest największy szmateks w Polsce 🤪 ale jeszcze tam nie byłam podobno zarabiste ciuchy ale na 3 maja też jest super polecam

jak wpadniesz do mnie to się tam wybierzemy razem

• Mamusia
Wpadne jak wkońcu dorwe sie do samochodu, bo jak na razie to mężulo porywa go non stop do pracy i ja jestem na lodzie, to raz a dwa jak wróci mi odwaga zasiaść za kierownicą. Nie wiem co się mi stało mam takiego stresa prowadzic samochód ze szok, chyba po tym wypadku. Normalnie wypadało by się wybrać do psychiatry.

• Mamusia
brawo dla Kubusia!!! pieknie!!!super,u Janka to jeszcze raczej nieosiągalne 🙂

Kasiu, u mnie to blisko tego kryzysu, tylko ja ustępuje bo wiem że to dla nas... ale czasami tez mam serdecznie dośc tej budowy i popłacze sobie w poduche 🤔 bo mam nadzieje że niedługo to sie zmieni i bedzie tak jak wcześniej 🙂

• Mamusia
kwiatek dla Kubusia na niby urodzinki 😘 moja mała to tylko jedna grzechotke potrafi trzymac na razie - ale cwiczy

a Ty Radziu to moze sprobuj chodzic porozbierana nieco po domu 🙂 - zreszta jak przerwa w seksiku trwa dlugo to duzo pewnie mu nie bedzie trzeba hihi

• Mamusia
jestem..ile npisalyscie! prawie jak za dawnych czasow!

ja nie dla siebie aquaslim a dla slubnego przeciez...

a moze kubusiowi butle sztuczna na noc dac??? to przespi dluzej moze...

zadnych dzieci w lozku rodzicow- chyba,ze rano 🙂 ale nocka w swoich kojach!
i zadnych cyckow kilkulatkom! boshe, to jest okropne!

Radziu sam przyjdzie w laske jak mu sie zachce a jak nie to w dupie z tym, my kobiety zawsze sobie jakos poradzimy ale pchac sie do lozka facetowi to nigdy!

• Mamusia
Anulka7 napisał:
NO I MY SOBIE PORADZIMY,ALE ONI TYM BARDZIEJ O TO JEST PRZESRANE,BO MYZAWSZE Z DZIEĆMI ITP,A FACECI SOLO I PRĘDZEJ COŚ WYCHACZĄ 😠

taaaa jasne na budowie.... 🙂
a z tą pidżamką to mojej koleżanki mama ją uczyła od maleńkości że nie higienicznie spać ubranej.. 🙂

• Mamusia
Anulka7 napisał:
ALE TO NIC NIE DAJE DZIECI W TYM WIEKU SĄ WŚCIBSKIE 🤢 I WIESZ JAK MOGĘ SAMA SOBIE POZWALAĆ LATAĆ NAGO PO DOMU JAK JESSI MÓWIĘ,ŻE TAK NIE WYPADA ITP,TO ZAPRZECZYŁABYM SWOIM SŁOWĄ.

hmmm no w sumie.... kurde rzeczywiscie sie sprawdza małe dzieci maly klopot duze dzieci duzy klopot

• Mamusia
A nie mozesz po prostu powiedziec jessi prawdy?? ze chcesz sie tatusiowi podobac dlatego zalozylas ladna bielizne??
ja wychodze z zalozenia,ze dzieci nie wolno oklamywac ani sciemniac,bo to sie odwroci przeciwko nam i kiedys jak cos powiemy to nie uwierza i moga byc tego powazne konsekwencje. poza tym chyba lepiej jezeli rodzice beda uswiadamiac dzieci a nie szkola czy podworko!

• Mamusia
Czesc kochane...
Oj czasem ciezko bywa, ciezko. Wczoraj pod koniec dnia sofia tak sie rozhisteryzowala,ze hej. Kapiel to byla istna trauma, a ze Mariano w pracy...to tym bardziej.Potem klopoty przy jedzeniu - wkurzala sie - no i przy zasnieciu...Uff!
A dzis rano obudzila sie w doskonalym humorze, tylko znowu mam problemy przy karmieniu. To jest niesamowite.Mleko mam, bo widze jak odciagam i jest tluste,bo sprawdzilam. No i wyobrazcie sobie,ze je 5 minut z cyca i nagle tak zaczyna sie nadzirac,jakby ktos jej krzywde robil. Nie chce jesc i odchyla glowe krzyczac. I nie ma na to sposobu!!! Nie wiem co sie dzieje.Tak juz od kilku tygodni,zreszta Wam pisalam.Doszlismy do konkluzji,ze moze przyzwyczaila sie troche do butelki, bo tam latwiej leci. No wiec z mojego cyca przez pierwsze 5 minut tez pewnie latwo leci, a potem to juz trzeba ciagnac i moze jej sie po prostu nie chce!!!!??? no i kolo zamkniete, bo jak ona nie bedzie ssala, to mi mleko w cycu sie nie bedzie zbieralo... Jestem tak sfrustrowana,ze plakac sie chce. Juz nie wiem co robic. Probowalam pytac pediatre i nic, zmieniac pozycje i nic, przymuszac troche tez nic! Mariano twierdzi,ze ma kaprysy i ze zostawic ja po tych 5 minutach na glodzie to w koncu zacznie ssac, bo glodna bedzie i tyle. Ale mi sie serce kroi jak pomysle,ze mialaby choc przez chwile czuc glod...Eh....martwie sie Dziewczyny...