Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kurcze groch przetarłam i od razu zaległości.
Ja moje kochane w brzuszku mam 108 cm,
ciśnienie dziś podniesione mam 145 /74 nigdy takiego nie miałam , ale obserwuje jak coś to jadę.
Doti współczuje samopoczucia
Esia ja też mam cellulit na dupeczce( tak pieszczotliwie choć ledwo w fotelu się mieści hihii)
Karka ja obrączki nie noszę od 3 miesiąca ciąży hihihi

• Mamusia
Cześć mamuśki 🙂 piszecie o złym samopoczuciu ja to wczoraj leżałam i stwierdziła dla męża że nie bolą mnie jedynie włosy i paznokcie 🙂 a tak każdego dnia coś innego. ale już nie długo 🙂 we wtorek tydzień temu tak bolał mnie brzuch strasznie dokładnie nadbrzusze wydaje mi sie że to żołądek był zwijałam sie z bólu prze 2 i pół godziny już miałam jechać do szpitala ale przeszło a na drug dzień krzyż mnie rozbolał że ledwo się ruszałam dziwne to było bardzo. ale teraz już ok tylko zauważyłam że brzuszek mi opadł więc jeszcze z 3 -4 tygodnie pewnie. Jutro wizyta u lekarza więc wszystkiego się dowiem. a jak wasze brzuszki???

byłam w sobote z mężem na filmie 'randka w ciemno'polski film ale fajny.pomylam okno se w pokoju i podloge i juz glodna jestem..ide zobaczyc co na obiad mam..

• Mamusia
Ola ja też nie wiem kto to jest Kamila Szwarc ale widze ze wszystkei je dodały do znajomych na nk - a już wszystkie przepatrzyłam posty i nie wiem 🙂

Doti jejjj biedaczku dzisiaj nic nierób odpoczywaj

Ja zjadłam obiad i coś mnie głowa zaczeła ćmić 😞 a moja mała tak daje mi po jelitach, że tylko zjem i muszę do wc odrazu i mnie czyści 😞

• Mamusia
a moja siedzi dupskiem wysoko -czyli brzuch jeszcze nie opadł mi 😉 i strasznie boli jak się nachylam nad klawiaturą 😞 coraz mnie czuję jej kopniaczki( nie koniaczki june) chyba rośnie nam dziewczynka i zaczyna faktycznie brakować miejsca na kopniaki

z tego co pamietam to kamila szwarc to onixa po jednym zdjeciu kojarze. a mialam sie was pytac bo kupilam sol fizjolog. do czyszczenia noska i ona jest w takich malych plastikowych ampulkach bez zadnego dozownika to jak to zapodac dziecku?

• Mamusia
kamis mogłaś kupić roztwór soli morskiej w aerozolu , a jak masz już małe ampułki soli fizjologicznej to na patyczek higieniczny i lekko oczyścisz tym nosek ja tez tak będę robić bo mam taką sól .pewno będziemy to tylko stosować jak jest okres grzewczy aby nawilżyć błony śluzowe noska apotem już nie. 🙂

• Mamusia
Dzwoniła koleżanka z pracy. Wyniki wyszły w miarę dobrze. Mam podwyższony poziom fosfatazy alkalicznej, ale z tego co wyczytałam w trzecim trymestrze to normalne. I co mnie STRASZNIE zdziwiło mam bardzo wysoki cholesterol!!! Co to może oznaczać, bo nie mogę nic znaleźć na ten temat w necie? 😞

• Mamusia
Oki, obiadzio się pichci. Ziemniaczki smazone, kotleciki mielone i warzywka takie z mrożonki na patelnię. Szybko i bez wysiłku. Tym bardziej,ze kotleciki miałam zamrożone 😆

Ola - ja też czuję dupsko na samej górze, bo mam tam taką wielką kluchę. Ale już w środę zobacze jak jest ułożony, oby główką w dół, bo jak cholera się boję cesarki - bardziej niż naturalnego porodu :laugh: Kamila Szwarc też mnie zastanawia... A Odoj to Monisiaczek jeśli dobrze kojarzę 🙂 I dzięki Bogu, ze to nie był domestos... 🤪 🤪

Kamis też się nad tym zastanawiałam... przecież jak wpuszczę ropelkę to ona i tak wypłynie... a przecież nie przewrócę dzieciątka do góry nogami, zeby mu tam do noska wpłynęło... ☺️

• Mamusia
kamis i tym samym płynem możesz na wacikach lub gazikach przemywać oczka malej lub przegotowaną wodą .

anula
wydało się za dużo smalcu wcinasz :laugh: nie wiem czy wysoki cholesterol może jakoś wpływać na dzieciaczka , poszukaj czegoś może się dowiesz , ja tez poszperam w necie 🙂

A ja nie mam ani soli fizjologicznej ani w aerozolu morskiej, jak będzie taka potrzeba to się dokupi.
Anulab masz za dobre wyniki oklaska a cholesterol może chwilowy.
Ja np dziś ma wysokie ciśnienie.

ola dzieki za wyjasnienie. ja jestem ciagle głodna...mąż chce mnie wziasc w srode do krakowa bo ma tam ze wspolnikiem do zalatwienia jedno spotkanie firmowe a potem ze bysmy poszli zwiedzac krakow i nie wiem czy sie wybierac w taką podroz ,w jedną strone to niecale 3 godz

kassen to tylko jedno podwojne okno wiec umylam w 5 min,chociaz nawdychalam sie swiezego powietrza.ale po zamiataniu zakamarkow i mycie ich na kolanach nie umialam sie podniesc ale teraz nie ma sie co oszczedzac,chociaz moze troche sie cos przyspieszy z porodem a sie tego nie moge doczekac