Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to dziewczyny zaczynam was nadrabiać 🤪 🤪
Magditta taka koszulka super sprawa na pewno koleżanki bedą trzymać kciuki za szybki poród 😆 😆 No i chętnie pożyczę sobie koszulę 🙂
Pamii ja też już czekam z niecierpliwościa na kolejna część Zmierzchu 🙃 ciekawy czy się nie zawiodę
Wielka b chłop na kacu masakra 🥴. Ja też zainwestuje w kosmetyki z Nivea cenna jest przystępna a gdy okaże się,że coś uczula to będe zmieniac na inne
Nikusia ja kupuję taką pościel http://allegro.pl/6-elementowa-posciel-orginalna-baby-raj-promocja-i1894006221.html no i od razu 2 komplety myślę,że na początek starczy i też biorę z wypelnieniem bo nie umiem znalesc takiego komletu 4elem.tzn.poszewek ochraniacza i prześcieradła
Wielka b ciekawa stronka pozniej na spokojnie pobuszuję 🙂
Vespera a twój maż nigdy nie był na pępkowym?? Faceci tak robią nie jest to nic złego!!! Kumple witają świeżo upieczonego tatusia drinkuja wprowadzają w świat ojcowski 🙂 A większość panów nie bedzie przykuta do naszych łózek i lepeij niech to odbędzie się podczas nieobecności maleństwa i mamy w domu!

• Mamusia
Witam
po porządkach w szafie Anastazji robię małą wyprzedaż
na moich aukcjach można znaleźć zimowe kombinezony, dresiki, pajace, bodziaki, rajstopki, skarpetki, śpiworki i wiele innych od 2,90 bez cen minimalnych
zapraszam do obejrzenia i licytacji
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6008355

Kruszyna123 napisał(a):
Ja widzę Nikusia twoje suwaczki i w szoku jestem ,że został miesia i 27 dni to robi już wrażenie i przerażenie 😮 😮

no ja też się przeraziłam, że tak mało czasu 😮 🙃

• Mamusia
Wielka b kurcze pierwszy raz słysze jutro zajrze na etykiete tego cco kupiłam bo tez nie słyszałam o tym zeby było po 1 miesiącu zycia dopiero hmmm teraz nie sparwdzam bo jak tylko odejde od kommpa to któryś z chłopów sie dopadnie i juz nie usiąde a dopiero zaczełam nadrabiac czytanie 😉

I ja pepkowe wole ominąc bo po porodzie jak wroce do domu to chce spokoju a nie gosci hałasu i bakteri... jak mąz bedzie chciał to zrobi jak bede w szpitalu chcoc wole zeby wogole nie było tym bardziej ze mamy Jakubka w domu 😉

Nikusia widze ze ty na suwaczki reagujesz tak jak ja 😉

Lece jeszcze dpo biedronki na małe zakupy 😉 męzowi zachciało sie pizzy z piece wiec mała wycieczka nas czeka 😉

• Mamusia
Hej Brzuszki 🙂
Mam już nareszcie prawie całą wyprawkę dla synka 🙃 🙃
Udało mi się kupić wózek w promocji za 590zł 🙂 kupiłam też fotelik do auta, leżaczek bujaczek z kaczuszka, łóżeczko z pościelą i baldachimem i kosmetyki najważniejsze 🙂 ale szczęśliwa jestem,że już prawie wszystko mamy 🙂 wczoraj narzeczony złożył łóżeczko i jest ok 🙂

• Mamusia
kasiulka55544 napisał(a):
Hej Brzuszki 🙂
Mam już nareszcie prawie całą wyprawkę dla synka 🙃 🙃
Udało mi się kupić wózek w promocji za 590zł 🙂 kupiłam też fotelik do auta, leżaczek bujaczek z kaczuszka, łóżeczko z pościelą i baldachimem i kosmetyki najważniejsze 🙂 ale szczęśliwa jestem,że już prawie wszystko mamy 🙂 wczoraj narzeczony złożył łóżeczko i jest ok 🙂

No rewelacja 🙂 Cieszę się razem z Tobą no i zazdroszczę 🙂 Zrób fotki 🙂
A ja dziś siedziałam na Allegro oczywiście... i wygrałam kilka aukcji i cieszę się dziś jak dzidzia 🤪 Jutro dzwonię w sprawie wózka 3 w 1 bo wyczaiłam na necie i nawet mi się podoba. No i w końcu to najwyższy czas się tym zająć 😁

Dziewczynki są też kosmetyki z Hipp i one sa używane przez pielęgniarki w szpitalu do kapieli maluszka. Na pewno sa one od urodzenia 🙂

Kasiulka
gratuluje zbiorów ubranek i wózeczka 🙂
A gdzie sie podziewa Urszulka?

Ja zaraz zbieram sie do kapieli a potem do wyrka 🙂 dobranoc 🙂

Kasiulka i Kacha dajcie linka z wózkami.
Ja też już mam prawie wszystko. Muszę dokupić coś na pępek i lewatywę. Potem pościel i na końcu wózek (chyba w styczniu). 😉

I jutro mi wyskoczy 32tydzień 🙂 🙂 🙂 już się cieszę, zawsze to maleństwo w brzuchu o tydzień dłużej. 😉
idę się kąpać 😁

• Mamusia
Wow... 32 tydzień.... Jak to leci!!!!!!!
Obiecałam sobie, że się za wybór wózka zabiorę skoro na zakup innych rzeczy muszę poczekać... I wybrałam kilka i będę dzwonić jutro. Jak się zdecyduję konkretnie to oczywiście wyślę zdjęcia.
Zastanawiałam się nad tymi wózkami 3 w 1:
http://www.kadex-poland.pl/wozki_dzieciece_elipse_kolorystyka.html

Czy ja Wam pisałam, że ja znów chora jestem????????? Ale się wściekam!!! Uważam na siebie, pilnuję, dbam... a i tak się zawsze jakieś choróbsko do mnie przyklei!!!! Idę jutro do internisty... bo zapalenia oskrzeli to bym mieć nie chciała a trochę tak się zapowiada 😞

Kacha to fatalnie jakby się zapalenie oskrzeli przyplątało. Co chcesz żeby miał wózek który chcesz kupić?
Ja chcę 3 w 1, w miarę lekki, z przodu skrętne duże koła, wizualnie żeby mi się podobał i oczywiście niewygórowana cena, a mąż do tego aluminiową ramę i gwarancję na 2 lata. 😜

• Mamusia
Nikusia edytowałam swój wpis i wrzuciłam stronkę. Moja mama (sponsor) uważa, że tylko te wózki które są z Częstochowy i okolic to są najlepsze 😁 😁 😁
Chcę obowiązkowo 3 w 1, koła pompowane iiiiii faktycznie doczytałam, że te które mi się podobają to są stalowe 🥴 .... znaczy się będą mega ciężkie????? A kurde mi się podobał... a teraz już wyeliminowałam kilka innych 😁 A Ty Nikusia masz coś ciekawego na oku?

Kruszyna123 napisał(a):

Vespera a twój maż nigdy nie był na pępkowym?? Faceci tak robią nie jest to nic złego!!! Kumple witają świeżo upieczonego tatusia drinkuja wprowadzają w świat ojcowski 🙂 A większość panów nie bedzie przykuta do naszych łózek i lepeij niech to odbędzie się podczas nieobecności maleństwa i mamy w domu!

nie był, u nas sie czegoś takiego nie robi - szczerze mówiąc o imprezie panów kiedy mama jest w szpitalu dowiedziałam się dopiero od was. Ja bym się na to nigdy nie zgodziła ale każda para robi jak uwaza. My świętujemy oboje w grudniu i potem razem z synkiem w sierpniu 🙂

• Mamusia
Ja się zastanawiam nad tym wózkiem: http://allegro.pl/nowosc-zestaw-baby-merc-q7-deluxe-fotelik-i1897428750.html
A sponsorem u mnie też będzie mama 🙂

Dzisiaj kupiliśmy dla Małego kombinezon, szaliczek, czapeczkę i gruby kocyk. W sumie już chyba też wszystko mamy dla dzidziusia. Porobię zdjęcia i wrzucę 😉

Co do pępkowego, to na pewno u nas będzie, ale nie wiem kiedy i w jakiej formie. Ale butelka postawiona na pewno będzie 😉 I nie chodzi tu o jakieś upijanie się, tylko tak, wiadomo, symbolicznie.

Ja jeszcze tylko ten m-c do pracy, a potem laba. Mam nadzieję, że się w domu nie zanudzę - w sumie to już wynalazłam sobie robotę na grudzień, czyli pranie, prasowanie, siedzenie na brzuszku i kupowanie prezentów na Święta 🙂 🤪 🙃

• Mamusia
Beata bardzo fajny ten wózek! I też jest stalowy hmm więc może faktycznie ja się zdecyduję na ten, który od początku mi się podobał...

U nas też pewnie będzie pępkowe, bo to nic złego. I też nie wiem kiedy ale flaszeczka od wesela się chłodzi 😁

• Mamusia
Znalazłam link do podobnego wózka,jaki kupiliśmy:
http://allegro.pl/nowosc-wozek-baby-merc-s3-kola-pompowane-i1905660053.html

Coś w tym stylu 🙂 podoba mi się bardzo leżaczek-bujaczek,choć daliśmy za niego prawie 250zł aż 🤪
myślałam,że narzeczony nie będzie go chciał kupić,ale jak go zobaczył to od razu wziął pudełko pod pachę i do kasy ze wszystkim heh 🙃
Synuś coraz bardziej kopie i rusza się prawie non stop 🙂 nawet w nocy budzę się jak mocniej kopnie 😁