Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Vespera brzuszek działa też po porodzie, dużo dziewczyn pisze długo, długo ze sobą 🙂 Zerknij na aktywne wątki na całości forum 🙂
Dobrze ze już wyzdrowiałaś!!!

witaj Julcia 🙂 my jestesmy gaduły wiec zapraszamy do dyskusji 🙂

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
julcia0210 napisał(a):
Hej stycznióweczki 🙂 jestem po raz pierwszy z Wami i widzę, że wreszcie będę mogla z kimś porozmawiać 🙂. Powiem Wam szczerze, że już chyba wszyscy dookoła mają dość wysłuchiwania i opowiadania co się aktualnie u mnie dzieje, jak znoszę ciążę, jak tam synuś w brzuszku rozrabia itd. itp., dlatego stwierdziłam, że najlepiej porozumieć się z kimś w podobnej sytuacji a tutaj jest Was bardzo wiele 😁

witamy witamy kochana

Julcia nam możesz pisać dużo razy bo my same ciągle o naszych bobasach piszemy i nam się nie nudzi 😁 😁
WielkaB ale są śliczne 🤪
Vespera dla mnie brzuszek i fb wystarczą. Teraz mam nr telefonu jednej Mamy z brzuszka i w razie czego Ona będzie pisała jakbym pojechała rodzić lub do szpitala 🙂
31072010 to czekamy na Twoje fotki 🙂

• Mamusia

kochane to jest moja kochan SHIZA (była) nie npisałam wam w sobote co sie dowiedziałm
4 lata temu dostałam suczkę od byłego chlopaka. byla dla mnie całym swiatem kochalam ja tuliłam spałam z nia w jednym łuzku mimo ze u rodzicow miałam fotel jedno osobowy pies spała obok mnie przykryty kołdra sunia wszedzie zemna chodziła nawet do baru na piwo na ogniska wszedzie nigdy jej nie zostawialam samej w domu bo moi rodzice nie chcieli znia zostawiac po poł roku rostałam sie z byłym i zabrał mi sunke w sobote dowiedzialam sie ze ja zastrzelil bo jak zabral psa odemnie to pies zglupial i zucał sie na wszystkich tylko po co to zrobili po co mi ja zabarl mogl ja odac dwa dni plakalam chociaz psa nie bylo juz zemna 3 lata

• Mamusia
ja w ciazy z pierwsza corka tez bylam na forum tutaj dla czerwcowek... po jakims jednak czasie nas wywalono i zalozylysmy nasze prywatne forum.. mamy kontakt do dzis, przynajmniej czesc z nas. i naprawde sie z nimi zzylam. zobacze tylko na facebooku te grupe superkobiet i tez dolacze.

Moja corka jest alrgikiem i te kosmetki weleda sprawdzily sie idealnie.
zasypki w ogole nie polecam!!!!! nam tu odradzali, zatyka pory i nieczemu w zasadzie nie sluzy.

hmmm... znalazłam Naszą grupę na fb, wysłałam prośbę o przyjęcie i rozumiem ze teraz muszę poczekać? czy jeszcze coś powinnam zrobić na fb?
jeeeeeju jaka ja jestem zakręcona 🙂
kolejny raz proszę o pomoc 🙂

WielkaB jaki urodzaj psiaczków 🤪 🤪 🤪 Może Kahira się skusi na szczeniaczka.
Bichito a czemu Was wywalili?
31072010 zastanawiam się kiedy zapamietam twój nick 😁 😁 😁

Co do kremu do pupci na odparzenia i na zapobieganie polecam sudocream 🙂 Jest idealny!

• Mamusia
Cze dziewczynki!!! Qrka jakieś czarne chmury nade mną!!!! A to ja chorowałam i sie martwiłam a to teraz mój ojciec. Znowu jestem u rodziców Mój tata miała zapaść, jest niewydolny oddechowo , leży nieprzytomny pod respiro...staram się być profesjonalistką i podejść do tego na chłodno. Qrka ale tak się nie da. Wiem jakie są rokowania więc trudno mi spać po nocach i się nie denerwować!!! Jakiś pech ale mam nadzieję, że to tylko sen który za chwilę się skończy....

• Mamusia
Cześć Dwupaki 😜
Ale się rozpisałyście 😮 Maryjko czytałam czytałam, czytałam i już połowę zapomniałam 😁 Ja tradycyjnie - jak od kilku dni obudzona chwilę temu 🤪 😁 (robię sobie zapasy na później) i właśnie się delektuję pyszną kawką 🙂 Skoreczka samopoczucie lepsze, bo dziś rano Kaja starała się dać o sobie znać najmocniej jak potrafiła. Może nie były to jeszcze pełne kopniaczki, ale czułam ją wyraźnie i głośno - bo dźwięki były nieziemskie 🤪 😁
Co do numerów telefonów - uważam, że pomysł wymiany jest super 🙂 I jak tylko po powrocie do Polszy udam się do któregoś z operatorów aby podpisać umowę zaraz uzupełnię dane na fb
Kahira bardzo Wam współczuję - ja pewnie nie mogłabym się pozbierać przez dłuższy czas... Mój pies jest dla mnie całym światem i jak tylko pomyślę, że mogłoby go zabraknąć to już łzy cisną mi się do oczu 🥴 A gościa który to zrobił chyba bym pobiła 😮 SERIO! Nie wspominając o byłym facecie WielkiejB - Paulina skąd wiesz, że zastrzelił sunię? I jeśli to prawda - to ja bym tego tak nie zostawiła, tylko zgłosiła GNOJA na policję lub do prokuratury! Aż mi się ciśnienie podniosło 😠
Witam na forum nową mamę, której nicka nie pamiętam ☺️ Z nami możesz pisać o wszystkim 😉
Pozostałym gratuluję dobrych wyników z glukozy, dobrych wieści z usg i życzę MIŁEGO DNIA!

ps. magditta teraz doczytałam co napisałaś... myślami jestem z Tobą! Trzymaj się dzielnie i staraj się myśleć pozytywnie - to naprawdę dużo daje 😘

• Mamusia
skoreczka napisał(a):
Magditta przykro mi 😞 Nie wiem co napisać, bo na pewno słowa tu nie pomogą, jedynie wsparcie duchowe. Powolutku twój tata wróci do zdrowia, musisz w to wierzyć!

Jestem tylko dobrej mysli!!! Napisałam Wam o tym bo trochę chciałm upuścić z siebie tej atmosfery która teraz jest u mnie w domu a trochę mo że po to zeby usprawiedliwic swoja nieobecność... co raz zaglądam na nasze forum, ale jakoś brak mi sił na pisanie....

• Mamusia
kobzior_wife powiedział mi o tym jego szwagier sunia żucała sie na ludzi do gardeł była bardzo agresywna ale nie wiem kto to zrobił kiedy to zdarzenie miałao miesce ja juz nie jestem z tym chłopakiem 3 lata ale uwierz mi jak tylko sobie o tym pomysle to serce mi peka

Magditta nie wiem czy pamietasz ale w czerwcu i lipcu ja przezywałam trudne chwile, Napisałam Wam post bo ciężko było mi pisac cokolwiek innego. Wierz mi że cię rozumiem. Podczytuj nas a jak bedziesz miała siłę to napiszesz kilka słów. Musi byc dobrze!

Nikusia102 napisał(a):
31072010 na fb musisz poczekać aż Cię Vespera zaakceptuje 🙂)
a nie przejmuj się, że czegoś nie wiesz po to jesteśmy 🙂

to teraz grzecznie poczekam i mam nadzieję że niedługo będę mogła pokazać kilka foteczek i na fb i na forum 🙂

Magditta
TRZYMAM KCIUKI ,I WIERZĘ ŻE BĘDZIE DOBRZE

magditta napisał(a):
Cze dziewczynki!!! Qrka jakieś czarne chmury nade mną!!!! A to ja chorowałam i sie martwiłam a to teraz mój ojciec. Znowu jestem u rodziców Mój tata miała zapaść, jest niewydolny oddechowo , leży nieprzytomny pod respiro...staram się być profesjonalistką i podejść do tego na chłodno. Qrka ale tak się nie da. Wiem jakie są rokowania więc trudno mi spać po nocach i się nie denerwować!!! Jakiś pech ale mam nadzieję, że to tylko sen który za chwilę się skończy....

Bardzo mi przykro 🤨 🤨 Ale bądź dobrej myśli!! Na pewno ma super opiekę i wasze wsparcie i juz za kilka dni lub tygodni wróci do zrowia. Przecież ma rozpieszczać wnuczka! Trzymaj się cieplutko 😘

31072010 napisał(a):
Nikusia102 napisał(a):
31072010 na fb musisz poczekać aż Cię Vespera zaakceptuje 🙂)
a nie przejmuj się, że czegoś nie wiesz po to jesteśmy 🙂

to teraz grzecznie poczekam i mam nadzieję że niedługo będę mogła pokazać kilka foteczek i na fb i na forum 🙂

Magditta
TRZYMAM KCIUKI ,I WIERZĘ ŻE BĘDZIE DOBRZE

czyli JL 🙂 to Ty własnie napisałam do Ciebie zapytanie, bo my przyjmujemy tylko znajome buzie i nicki żeby było bezpiecznie 🙂 już jesteś w grupie więc wpadnij i chwial się fotkami!

Kobzior_wife to nasze dzieci dzis sie umówiły bo mój tez się udziela 🙂 🙂 🙂 Brzuch mi skacze, a ja to KOCHAM! Dodam ze zaraziłam się od Ciebie i kupiłam na allegro body i bluzeczkę, jednak tym razem nowe 😉
WielkaB ja nie moge czytać o pokrzywdzonych psach, teraz w ciązy tym bardziej obiecałam sobie ze nie będe sie denerwować, bardzo przezywam jak człowiek krzywdzi zwierzeta, przecież one sa bezbronne w porównaniu do ludzkiej siły 😠
31072010 póki co kopiuję nick aby wstawic go w swoim poście, a jak bedziesz czesto z nami to moze sie nauczę 😉 Mam problem z cyframi, do tej pory śni mi sie matematyka i to sa raczej koszmary 😮

Magditta trzymamy kciuki, żeby Twojemu Tacie się szybko poprawiło &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kobzior super, że córcia kopie, no co też mogła mieć bardziej senny dzień 😁 😉
31072010 już się nauczyłam Twojego nicka 😁 😁 😁 wystarczy datę zapamiętać 😉 jesteś zaakceptowana na fb to tam już możesz wstawiać fotki a jeszcze trochę i na brzuszku też 🙂
WielkaB Twój były chłopak jest poniżej wszelkiej krytyki.

a ja doglądam syna przy lekcjach i muszę powiedzieć, że czasem mnie do szału doprowadza, ale lepiej niech zrobi od razu a nie wieczorem. Tylko jak go przypilnuję to ma dobre oceny, gorzej jakbym nie pilnowała-to on by wolał grać niż się uczuć 😉