Kruszyna ale moja lekarka kazała kategorycznie Femibion, wiec zaczełam się zastanawiac czemu najdrozsze z witamin skoro sa zastępcze i tańsze. I zauważcie ze wiekszosc lekarzy przepisuje właśnie te witaminy 🤢
To ja wbijam drugi raz "kij w mrowisko" aby wywołać dyskusję 😆😁 Mianowicie czy planujecie po urodzeniu maleństwa założyć mu na rączkę czerwoną opaskę z wełenki (lub czegoś podobnego) albo przypiąć do wózka czerwoną kokardkę? Opinie na ten temat są podzielone bo i sam temat wzbudza wiele kontrowersji.
Ja przyznaję się bez bicia, że mam to w planie 🙂 Jestem ciekawa jakie jest Wasze zdanie?
Kruszyna ale moja lekarka kazała kategorycznie Femibion, wiec zaczełam się zastanawiac czemu najdrozsze z witamin skoro sa zastępcze i tańsze. I zauważcie ze wiekszosc lekarzy przepisuje właśnie te witaminy 🤢
mi się wydaje, że mają z tego %. Mój mi nie kazał brać Femibionu tylko powiedział, żeby sobie jakieś witaminki samemu wybrać. I dodał, że wszystkie są dość podobne i trzeba uważać, zeby się nie dać oszukać.
mi się wydaje, że mają z tego %. Mój mi nie kazał brać Femibionu tylko powiedział, żeby sobie jakieś witaminki samemu wybrać. I dodał, że wszystkie są dość podobne i trzeba uważać, zeby się nie dać oszukać.
Skoreczka z początku do 12tyg.ok cena była przystępna i na 2 miesiące a teraz 62zł na miesiąc płace!!!
Wszystkie inne witaminy maja podobne składy więc tak się zastanawiam czy nie poszukać czegoś tańszego!!! Moze okazać się,że płacimy tylko za firmę 😉
znalazłam Femibion w sieci i przypomniałam sobie, że go oglądałam w aptece ale nie wybałam bo miał dość mało witamin i minerałów. Ja wybrałam zestaw w którym było ich najwięcej - Pharmaton Matruelle - ma też kwasy Omega 3 (DHA) i kwas foliowy w sobie. i dość dużo minerałów 😎
Kruszyna warto popytać w aptekach, bo jak to mówią kto pyta nie błądzi 🙂
A ja mam pytanie do Was o magnez. Jaki magnez kupujecie? Specjalny dla cieżarnych np. Magnavit6 czy magnez dla wszystkich? Pytam bo różnica w cenie też jest duża, a ja biore po 4 tabletki dziennie.
Kruszyna warto popytać w aptekach, bo jak to mówią kto pyta nie błądzi 🙂
A jam pytanie do Was o magnez. Jaki magnez kupujecie? Specjalny dla cieżarnych np. Magnavit6 czy magnez dla wszystkich? Pytam bo różnica w cenie też jest duża, a ja biore po 4 tabletki dziennie.
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Gość
a co to ma oznaczać? to kabała?
Gość
Gość
Gość
Gość
I ja tez tak po cichu uważam z tymi procentami 😮 😮
Kruszyna123
Wszystkie inne witaminy maja podobne składy więc tak się zastanawiam czy nie poszukać czegoś tańszego!!! Moze okazać się,że płacimy tylko za firmę 😉
Gość
ps. witamy bichito na facebooku 😁
Gość
A ja mam pytanie do Was o magnez. Jaki magnez kupujecie? Specjalny dla cieżarnych np. Magnavit6 czy magnez dla wszystkich? Pytam bo różnica w cenie też jest duża, a ja biore po 4 tabletki dziennie.
Urszulka
Urszulka
ja jem magne B6 🙂 15 zł za 50 tab 🙂
Gość
heheheh a to dopiero trafilam 🙂 to też data mojego ślubu 🙂
Gość
ooo teraz chyba już jest dobrze? 🙂