Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej Dziewczyny!

Kobzior - nie, jeszcze nie rodze 😞
Duzo roboty mialam. Kiedys opowiadalam Wam o mojej pracy i o tym, ze tak bardzo nie chce tam wracac po macierzynskim. No i nadal nie chce za zadne skarby i stad moja desperacja i nieobecnosc na forum - bo staram sie wykorzystac kazda chwile na rozwijanie tej mojej fotografii - no i wczoraj i dzisiaj bawilam sie w robienie mojej nowej stronki internetowej. Jeszcze nie jest skonczona, ale pokaze Wam jak wyglada:
http://martamayphotography.co.uk/

Elka - Ale masz fajnego tego Jasia! 🤪

Beata - jak tam bylo wczoraj w kinie?

Adzia - jaka piekna ta Ania! 🤪

Kacha - co sie stalo? Czemu zla? ja z kolei mam drugi placzliwy dzien dzisiaj - znak, ze poziomy hormonow sie pozmienialy, ale to dobrze, znaczy ze juz niedlugo...

Kacha_84 napisał(a):
Melduję się bez zmian, wciąż zapakowana i dziś zła 😠
echhhh

Mra - niezly sen! 🙂 Ja czasami mam podobne ale o mojej matematyczce z liceum... i niewazne ze juz dawno studia pokonczylam - i tak budze sie zlana potem 😮 🙂

Dzieki Kruszyna! 🙂

Mam nadzieje, ze wszystko wyjdzie OK i ze bede sie mogla w twarz zasmiac mojej szefowej - wredne babsko 🤢

Dziewczyny - jak sie czujecie? Mam nadzieje, ze wszystko u wszystkich OK. Jeszcze pozniej wpadne, tymczasem uciekam i zycze milego wieczoru - i macie po oklasku 🙂 😘 😘 😘

A co do nastepnej ciazy - to ja za Elka - tez chce jeszcze jedna jak najszybciej! Najpierw tylko troche cialo zregeneruje i mozemy jechac dalej 😉

• Mamusia
Nadal zawiesista atmosfera w domu... ale olewam... Będzie coś chciał 🤪 przyjdzie na bank 🤪
aaaale pycha ten kisiel 😜 😜

A objawów porodowych u mnie wciąż brak 😠 i co idę do kibelka to z taką wielką nadzieją, że jakiś choćby czopuś malutki się pokaże 😮 a tu dupa 😁 Oczekiwanie jest straszne 🤢 poród pewnie gorszy 😁 ale mimo wszystko chciałabym być już po 🙃

Hejka
wybraliśmy się dziś z Emilką do znajomych i to nie było dobry pomysł. Już w domu była niespokojna a tam to ciągle krzyczała. Tylką ją karmiłam i przewijałam całą wizytę. Nawet herbaty nie dałam rady wypić. Raczej tak szybko się nigdzie nie wybiorę. Szczególnie, że tam było sporo dzieci + mój Kuba i było głośno.
Teraz wykapana i nakarmiona śpi. A jutro znowu zapowiada się dzień pełen gości. 🙃
Dobrej Nocy Dziewczyny

wow dziękuję za oklaski, miło mi się zrobiło jak zobaczyłam, że i przybyły 🤪 😘 😘

• Mamusia
Hej 🙂

W kinie było przyjemnie - nie miałam problemów z toaletą, a nawpierdzielałam się popcornu i nachos 🤪 i dopiłam colą - a co! 😜

Kacha ojj będzie coś chciał i przyjdzie 😁 Tak jak i mój zawsze przychodzi z podkulonym ogonem... 😜

kobzior czyżby się zaczynało...? 🙂

MartaMay stronka super, szkoda, że za bardzo po angielsku nie mogę się odnaleźć 😜 Ale zdjęcia przeurocze - masz talent! 🙂

No która następna rodzi, co???

Ja wiem tyle, że będę chciała mieć dwoje dzieci, ale w jakich odstępach to jeszcze nie wiem - najpierw niech się to pierwsze urodzi 😉
A najlepsze jest to, że mamy imię niby wybrane, a nadal się wahamy i nie wiem czy nie będzie tak jak u Elki, że po wyjściu okaże się, że inne imię mu zasuniemy 😁 Tylko gorzej, że ja się już zaczęłam przyzwyczajać do tego imienia i w sumie rodzina też...

• Mamusia
kobzior_wife napisał(a):
...a ja nie mam ani pączków, ani nastroju 😞
za to mam "zajebisty" ból brzucha... 🤢

Biedactwo 😘 😘 Na pewno zostanie Ci to wynagrodzone 😎

Nikusia
to faktycznie i Ty i Emilka się męczyłyście, za dużo rabanu dookoła 🤨 Najgorsze jest to, że chce się wyjść jednak do ludzi a nie cały czas w domku 😞 Ale dobrze, że Cię odwiedzają znajomi/rodzina. Chociaż chyba co za dużo to nie zdrowo, co? 😎

Beata
przyszedł.... 😎 trochę się naburmuszyłam, a co! Niech nie myśli, że tak szybko mi złość przejdzie 😠 no ale jesteśmy po wspólnej kolacji i przed wspólnym seansem filmowym 🙃 kurde uległam.... błąd.... 🤢

Miłej nocki 🙂

• Mamusia
Kacha_84 napisał(a):

Beata przyszedł.... 😎 trochę się naburmuszyłam, a co! Niech nie myśli, że tak szybko mi złość przejdzie 😠 no ale jesteśmy po wspólnej kolacji i przed wspólnym seansem filmowym 🙃 kurde uległam.... błąd.... 🤢

Wiedziałam 😜 Ja też zawsze jestem wtedy trochę naburmuszona i wymuszam na nim różne rzeczy 😁

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Noc minęła w porządku tylko kilka razy w kibelku 🙂
Martamay no i się doczekałaś 🙂trzymam kciuki i czekam na wieści 🙂
Kachai co kisiel żurawinowy poprawił ci humor? Kacha ja też teraz szybciej potrafię walnąć focha,ale to mój teraz łazi i szybko łagodzi sytuację a co trzeba to wykorzystać 🙂
KobziorMąż mi dzisiaj kupił Ptysie z kremem,ale pączki też bym zjadła 😉
Beata to fajnie,że wypad do kina udał się i podniebienie zaspokojone 🙂 A prezencik uroczy 🙂

Łapcie po oklasku na dzień dobry w niedzielny ranek 🙂

Witam 2w1 🙂
Marta May trzymam kciuki 🤪
Spadam na KTG bo mój lekarz ma dyżur dziś w szpitalu 😎
Może ja dołącze do Marty May dzisiaj no wiecie w sensie żeby było do pary. 😁

• Mamusia
Bry
Ja nadal 2 w 1 - wyspana prawie do południa 😁 ale do 3:00 oglądaliśmy z mężem filmy 🙃 Teraz czas na śniadanko i narzekanie 🤪 CZY JA KIEDYŚ URODZĘ????????!!!!!!!! Znając życie zostanę tu na forum sama 😞 😠 (dlaczego nikt nie pomyślał o płaczącej ikonce do wyrażania emocji?) Wszystkie będą wklejać zdjęcia bobasów, przeniosą się na mamuśki.net a ja będę chodzić w tej ciąży jak kangur!!!!!!!! 😮
Kacha gdzie Ty jesteś?? Mam nadzieję, że nie zostawiłaś mnie samej na placu boju 😞 ?
Nikusia poklaskałam wczoraj ja 😆 w ramach rewanżu 😉 Ehh... zazdroszczę tego ssaczka 😉
Kruszyna ciastka z kremem (wrzask rozpaczy) właśnie mnie dobiłaś 😁
Beata życzę udanego dnia na wyjeździe 😆
ewelina zatem skurczowego KTG życzę 😉
MartaMay pewnie Elin jest już z Tobą 😎

• Mamusia
A byłam dzisiaj na Ktg i po pół godziny leżenia lekarz poczęstował mnie cukierkiem aby mała trochę się więcej poruszała bo chyba walnęła focha,albo spała i oczywiście pomogło a później już przestać nie chciał i z wrażenia dostała jeszcze czkawki 🙂 No i dostałam to L4 i mam zadzwonić do niego po porodzie 😮 skąd nagle takie zainteresowanie 😮 Najgorzej było tylko z powrotem choć mam kilkanaście metrów,ale mała uciskała na pęcherz i ledwo co szłam!! A teraz zaliczyłam już kłótnie z mężem i co idę do garów aby trochę się rozładować 🙂