Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry 🙂

Witam Paulinę, nową mamusię 🙂 Na twoim miejscu wybrałabym sie do lekarza albo zadzwoniła do gina.
Kahira u nas będzie różnica wieku 2 latka i też boję się zazdrości. Już ostatnio mówię do męża ze Mikołaj pewnie bedzie przesuwał łóżeczko po pokoju z małym Błażejkiem 😉
Anetkamm usmiałam się z tego zrzucenia z wyrka 😁
WielkaB to czekamy na twoje usg razem z tobą...daj znać 🙂

A u mnie póki co STOP biegunce 🙂 No i słonko zaczyna świecić, może znów zrobie jakąś fajną fotkę 🙂

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kahira może niekoniecznie lub może sąsiadka ma upierdliwe dzieci 😉

Kobzior dobranoc 🙂 biedaku, że spać nie możesz!

Anetka ja nie śpię z moim mężem ostatnio bo... go w nocy nie ma; M. wychodzi wieczorami na uczelnie i wraca zazwyczaj miedzy 4 a 7 rano - dzisiaj akurat nie wrocil, bo spotyka sie z promotorem o 12 w sprawie artykulu, ktory razem pisza.

Witam dziewczynę o pięknym nicku - Urszulka 🙂

Mra zastanawiam się czy dziś stanie na mojej drodze zeby zrobic zdjęcie, oczywiście oprócz moich dzieci, które uwielbiam fotografować 😁

A ja wariatka jestem 🙂 Znów zmieniam avator, bo do zdjęcia dołączyła ręka mojego meża i kocham tę fotkę 🙂

Skoreczka dlaczego nie 🙂 ja muszę zabić w sobie lenia i popełnić kilka zdjęć 😉 ale to koło południa, bo nie wykluczone, że się jeszcze kimnę. Za oknem szaro, tak brzydko. Pogoda istnie pościelowa.

• Mamusia
Czesc mamusie i brzuszki! Ja przespalam cala noc, co prawda prawie na siedzaco ale zgagi nie bylo 🙂 Tylko rano mialam taka gorycz na podniebieniu, fuuuj.
Witam nowa mamusie i gratuluje ruchow malenstwa 🙂
Skoreczka, super, ze Ci przeszlo 🙂 no a avatarek sliczny, Twoje zdjecia sa takie profesjonalne 🙂
kobzior_wife mam nadzieje ze uda Ci sie zasnac, wczoraj mialam noc bez snu wiec wiem co to znaczy 😞
Dzis z jedzeniem jestem ostrozna, dwie skibki i dwa pomidorki 🙂 na obiadek robie rosol, musze podreperowac zoladek 🙃
Pozdrawiam i zycze milego dnia 🙂

Monika dziękuję 🙂 Dobrze że czujesz sie dziś lepiej. Powolutku żołądek powinien dochodzić do normalności 🙂

Zastanawia mnie Magitta. Myślałam że pojechała na wakacje ale teraz to juz nie wiem 🤢
Magitta wracaj 🙂 Tabelka też tęskni 😉

hej brzuszki! Witam nowe Mamusie 😁

Pamiętajcie o naszej grupie nr 2 - na facebook - "Grupa Super Kobiet 🙂". Dodajcie siebie, żebyśmy wszystkie były! Tylko wyślijcie również do admina swoje nicki z brzuszka, żebym mogla sprawdzić kim jesteście. Chcemy tylko mamusie z tego forum 🙂

dziś jade kupić bilety nad morze 🤪 8 dni nad morzem 🤪 🤪 🤪 bedzie dużo zdjęć na facebook, w tym brzuszka w końcu 🙂

skóreczka super zdjęcie!

magitta jest chyba w szpitalu.....? miala pisać z laptopa? chyba, że coś pomyliłam..

Monika Ojejje ale cene narzucili i jeszcze przesyłka. Lepiej iść do sklepu. chociaż IKEI u nas w mieście nie ma ( chyba ze coś powstało ). Księżyc też jest ciekawy 🙂

Vespera Ty to już wczoraj miałas zdjecie brzusia zrobić 🙂
A Magitta była w szpitalu ale kiedys pisała ze juz wyszła. No to czekamy na wieści od niej.

Hej Dziewczyny, ale miałyście pracowity ranek. Mam 5 str. do przeczytania 🤪
Nie wiem czy już Wam o tym pisałam, jak mi brakowało magnezu to miałam taki sen, że dziecko z brzucha mi w nogę weszło. Widziałam je przez skórę uda(tzn kształt) i tak jakby chciało wejść w kolano. Okropne to było, a okazało się, że brak mi magnezu, a jak się obudziłam to nogą potwornie bolała. Ale tak mi się jednorazowo śniło, najczęściej nie pamiętam snów.
Paulina18 ja bym chciała jeszcze ponosić maleństwo, po pierwsze w domu jeszcze nie wszystko gotowe a po drugie gdzieś tam działa świadomość, że im dłużej w brzuchu mamy tym lepiej dla dziecka 😉
a po drugie boję się porodu 😜
Ok południa też będziemy to jak wrócisz podziel się wrażeniami 😉
Mra ciekawy artykuł o mężczyźnie rysującym we śnie 🤪
Kobzior widzę, że masz ten sam problem ze spaniem co ja 😮
Anetkamm jak ja mam w nicy skurcze łydek to mąż mi nogi masuje, aż przejdzie. Ja nawet sięgnąć nie mogę.
WielkaB to czekamy na relację z wizyty 😉
Kahira mój syn spał dziś do 9:30 a ja czekałam, że śniadaniem, myślałam, że padnę z głodu a potem zanim posprzątałam to dopiero czas na brzuszek znalazłam 🙂
Skoreczka czy to nowe zdjęcie to to w avatorku, bo super jest. To ręce męża?? ale świetny pomysł 🙂 Cieszę, się, że Ci już lepiej 😉
Urszulka jeszcze raz witam na forum 🙂 dodałam Cię do listy stycznówek. U nas też nie wiadomo ile dzieci urodzi się w grudniu a ile w lutym 🙂 więc zobaczymy 🙂
Mra czekamy na fotki 🙂
Monika trzymam kciuki za Twój żołądek, teraz już będzie lepiej. 😉

Wiecie co Nikusia to ma super pamięć ...5 stron i do każdej się odniosła 🙂 Oklask za pamiec i brak ciążowej sklerozy 🙂
Tak to ręka meża 🙂 i zarazem nowa fotka 🙂

A ja przeglądam allegro i u jednego sprzedawcy zamówie dla moich synków po jednej rzeczy. Dla starszego prześcieradło na większy materacyk a dla młodszego becik do szpitala 🙂

Skoreczka oklaski mi się nie należą, bo ja w jednej karcie otwieram brzuszek gdzie odpisuję a w drugiej gdzie czytam. Pięć stron to bym nie zapamiętała, szczególnie, że mam problem z nickami. Potem nie pamiętam, kto napisał 🙂

• Mamusia
Nikusia102: ja też się boję porodu, więc też wolę jeszcze ponosić pewnie zmienie zdanie jak przytyje z 10 kg:P
Dziewczynki muszę się Wam pochwalić, że od kilkunastu tygodni jestem wreszcie spokojna o moje maleństwo. Wczoraj zemdlałam ale to chyba z przeziebienia i osłabienie przez wiruska 😞 lecz dzisiaj u lekarza dowiedziałam się że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Na początku ciąży nigdy nie byłam spokojna bo miałam silnie zagrożoną, a teraz gdy wiem, że badania wypadły dobrze i z dzieciątkiem wszystko w porządku pozostała mi walka z przeziebieniem. A Wam jak moje kochane mija dzień?? 🙂 pozdrawiam