Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No z tymi wyjątkami to właśnie o was mi chodziło Nikusiu i Skoreczko 🙂
I zgadzam się z tobą skoreczko fajnie tak wózki poprzebierać. Ja w zasadzie wszystko mam i trochę mi brakuje tego szału wybierania przebierania kupowania 😞 Ale na poprawę jako, że rodzina nam się znacząco powiększa, bo w przyszłym tygodniu dołączy do nas szczeniak, to jemu domek szykujemy. Mąż właśnie konstruuje budę, a ja muszę się na zakupy wybrać co by dla pieska wyprawkę skompletować 🙂

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kahira piesek też musi być w rodzinie 🙂 Szczególnie jak jest domek jednorodzinny. Fajnie ze zaopiekujecie się takim szczeniaczkiem.

Co do zdjęć to ja lubię zmieniać avatorki, a nawet suwaczki. Dobrze ze chociaż Nikusia jest ze mną krok w krok 🙂

• Mamusia
Przyjechali moi rodzice i od razu mi lepiej, wstalam sie wysikac bo do toalety tez balam sie sama isc. Mama ugotowala mi zupke mleczna z kliskami i juz nie jestem taka glodna. Dzis jem ostroznie, bo juz nie chce przezywac tego nocego koszmaru 😞 Synus kopie wiec chyba obiadek do niego dotarl. Mam nadzieje ze ta zupka mu wystarczy.

• Mamusia
Pootwieralam wszystkie linki co wkleilyscie i tak po kolei ogladam.
Ten filmik z dzidzia w brzuszku taki slodki 🙂
A przy piosence ''tuz pod sercem'' poplakalam sie- jest sliczna i taka wzruszajaca. A ja teraz jestem beksa i wszystko tak na mnie dziala. Juz maz sie ze mnie smieje ze nawet przy bajce potrafie sie poplakac- nigdy tak nie mialam ☺️

Hej, jestem spompowana po pracy, także dzisiaj za dużo nie popiszę; ale przeczytałam co napisałyście.

Skoreczce i Monice życzę lżejszych żołądków 🙂 Tak jak chyba Nikusia napisała, ryż na rozwolnienie, a dużo warzyw (błonnika) na zaparcia i wody - idealnie sprawdzają się zupy 😉

Z wózków Matrix też turkusowo-czarny podoba się nam, a mnie jeszcze cappucino z niebieskimi kołami, ale mojemu mężowi już nie.

Idę chyba w kimę. Może zajrzę pod wieczór, ale nie obiecuję. Uściski kobiety z brzuchami!

• Mamusia
Witam Stycznióweczki, przykro mi, że niektóre z was się źle czują, ja dziś w miarę dobrze się czuję.. glukozę mam za 10 dni, już się trzęsę 🤢 ale jestem dobrej myśli 🙂 hmm w ogóle dziś to mam dziwne zachcianki, na śniadanie zjadłam płatki z mlekiem, na obiad bułeczkę z serem żółtym, później zupkę amino serową... loda, a przed chwilą piętkę z paprykarzem i pasek czekolady gorzkiej :P chyba na dziś już starczy hehe.... Postaram się zaraz wkleić swój brzuchol 🙂

Czesc mamusie i dzidziusie!

Mialam dzis USG polowkowe i.... musze wrocic za 2 tygodnie na kolejne, bo nasza corcia sie tak skulila w klebek, ze za malo danych ujawnila. Na szczescie nie stresujemy sie bo mielismy bardzo fajne USG zrobione tydzien temu w Polsce, i to na o niebo lepszej aparaturze niz ta tutaj w UK 🙂

Przez tydzien nasza dzidzia przytyla 50g i wazy teraz 320g, dostalismy zdjecie - zaraz je zeskanuje i wrzuce. Chyba zrobie sobie jakas sesje zdjeciowa w weekend (musze tylko skoczyc do fryzjera 😉) to wkleje pare fotek.

Sciskam Was serdecznie XXX

Kobzior dlaczego uważasz, że fotka brzuszka by nas wystraszyła. Dla mnie w tych fotkach jest coś takiego cudownego. 😆 nie ma znaczenia, wielkość ani kształt. A pamiątka jest super, szczególnie, że tu wszystkie jesteśmy w ciąży i nie ma lasek 90-60-90 więc co się martwisz 😁 😁
wklejaj fotkę i chwal się brzuszkiem. Jak się boisz, że ktoś zobaczy to bez głowy 🙂)
Kahira ja mam ubranka, więc przebieramy w wózkach, szczególnie że cieszę się, że mąż się zaangażował.
Ja miałam chomika, ale jak padł to już nie chciałam drugiego. Szczególnie, że mój syn podejrzanie często kichał i miał katar.
Skoreczka a jak Twoja biegunka, przeszła?
Monika nie ma jak mama, jak się Tobą zajęła to od razu lepiej. 😉
Mój mąż się cieszy, że podoba Wam się piosenka \"tuż pod sercem\", bo mnie pytał o Wasze opinie 😉
Mra odpocznij, ja bez pracy jestem ledwo żywa, aż Cię podziwiam, że sobie radzisz. 😉
Pamii18 ale mieszasz z jedzeniem 🙃, smaki jak w ciąży 😁 😁 Widzę brzuszek w avatarze, podoba mi się, szczególnie, że ja na razie mam większy biust niż brzuch. Chociaż przyznaję, że mój biust teraz jest masakryczny. Aż się boję, co z niego po ciąży zostanie 😜
MartaMay nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, zobaczysz swoja kruszynkę dwa razy, ja tam bym się nie obraziła 😁 😁
czekamy na fotki.

A my poszliśmy na spacer, odwiedziliśmy kolegę. Chciał mnie piwem poczęstować, stwierdził, że to relaks. Śmiałam się z niego, że zapomniał, że w ciąży jestem 😁 🙃.
Teraz mąż mi kolację zrobił a ja nadrabiam zaległości 🙂

Hej Nikusia - jak na razie wrzucilam tylko zdjecie jako profilowe - oto moja coreczka z dnia dzisiejszego 🙂 Zobaczymy jak bedzie wygladac za 2tyg... 🙂

Nikusia102 napisał(a):

MartaMay nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, zobaczysz swoja kruszynkę dwa razy, ja tam bym się nie obraziła 😁 😁
czekamy na fotki.

• Mamusia
Cały dzień mam straszny ból głowy, próbowałam zasnąć. Niestety jak ja chcę odpocząć to mały szaleje.. ;-). Oglądałam ostatnio wózeczki w sklepie, wpadło mi kilka w oko. Taki 3 w 1 + fotelik ponad 1000zł wychodzi. Myślicie,że bardziej opłaca się zamówić przez internet? Podobno taniej wychodzi. 🙂

Justynkaaa na to wychodzi, że taniej. Możesz też porównać ceny - chyba nawet w czymś takim jak ceneo.pl. Z tego co zauważyłam przez net taniej.

I też mam tak, że jak chciałam się zdrzemnąć to w brzuchu była impreza.

• Mamusia
W sumie najlepiej zobaczyć podotykać i ocenić na żywo 🙂. Mam koleżankę,która zamówiła nowiutki wózek na allegro za ponad 500zł z przesyłką, także różnica jest duża. Swój planuję zakupić pod koniec września,więc rozważam kupno przez internet,chociaż nigdy tego nie robiłam 🙂.

Chciałam jeszcze się podzielić z moim dzisiejszym snem 😉 Śnił mi się chłopak, w którym 8 lat temu beznadziejnie się podkochiwałam. On w dodatku był młodszy ode mnie 2 lata 🙃 Byłam w stanie zrobić dla niego prawie wszystko, taka żałosna miłość szkolna, a koleś totalnie mnie zlewał. Tzn. do pewnego momentu kumplowaliśmy się i było fajnie, a potem wyszło, że się w nim "kocham" i się zaczęła telenowela 😉 Chłopak był przerażony a ja cierpiałam. 1/3 szkoły (bo wszystkich zaledwie 100) było wmieszana w tą nieszczęśliwą historię miłosną. Ale do rzeczy - śniło mi się spotkanie po latach z nim, byłam w ciąży, siedzieliśmy przy takiej ławce piknikowej i bardzo mi zależało, żeby on przyłożył mi rękę do brzucha a potem ucho i się wsłuchał w dziecko. I on nie bardzo chciał to zrobić. I to był mój nocny dramat, bo starałam się go do tego namówić a on się wykręcał (a to szedł po sok, po ketchup, rozmawiał potem z kimś itd.). Obudziłam się zmęczona psychicznie 😉 Chyba chciałam, żeby mnie zaakceptował 🙃