mmm Tynka ale smaku narobiłaś na ten ryż z jabłkami 🙂 A ja Wam jeszcze powiem, że ostatnio staram się na wszelkie sposoby odsunąć od siebie porodowe obawy itp i skupiłam się na moim ciążowym blogu oraz... próbie nawiązania \"współpracy\" z różnymi firmami 😉 Na zasadzie otrzymania darmowych produktów (nie próbek!) w zamian za recenzję na blogu, baner reklamowy itp. I tak dostałam już pozytywne odpowiedzi od firmy JOHNSON&JOHNSON oraz NUK 🙂 czekam na paczuszki 🙂 No i jeszcze MAM ale o tym już pisałam i paczka przyszła
i u nas promocje na pampersy dwójeczki pakowane po 70 kosztuja 11,99 😁 rodzice przywiezli mi te z rossmana i powiem szczerze ze nie jsetem zadowolona,zreszta przy takiej promocji pampersa nie warto ganiac po tansze 🙂 moj "ksiaze"spi ,wczoraj poklocilismy sie z moim mezem,bylam jzu tak zmeczona ze szok!!!! a ten pajac do mnie ze zdrezemnie sie 10 min!!!! 😠 moja reakcja? rzut moja komorka -niestety chybilam ,dzieki bogu nokia robi dobre telefony 😁😁😁😁 w nocy przylazl do nas walnal skruche i nosil "barona" z godz
powiem wam ze jestem wykonczona !!! 😞 nie wiem czy to wina wieku ale z natalia nie bylo tak ciezko,jesli przetrwam do 3 miesiaca to postawie sobie pomnik 🤢 konefka czyzby wplyw pogody?
martuniaa ty to kobietko masz zachcianki 😁😁 oryginalne
A my po wizycie położnej...
Moje podwozie chyba ok,ta 3 dziurka się jednak sama zarosła no i myślę,że jest ok 🙂 Malutkiemu sprawdziła tą główke i powiedziała,że najprawdopodobniej to od tych cholernych kleszczy 🤨🤨Ale w piątek idę z małym do lekarza i wtedy się dowiem czy to coś groźnego no a 20 lutego mamy szczepienie 😞 Agnese wiesz ja nic w tej herbatce nie czuję ale moim zdaniem jest dobra 🙂Kochana daję ci czas do weekendu i mały będzie z Wami 🙂 Natalla ja tak miałam w 29 tc że usiadłam i takie chlup było no ale to był taki śluz wodnisty a nie wody,ale oczywiście lepiej sprawdzić 🙂
Widzę, że nierozpakowane już mocno zniecierpliwione 🤨 Jeszcze trochę Dziewczyny i bedziecie tulić Maluchy 🙂
Ja na razie nie pije herbatek, Daniel je jak szalony, a moje piersi jeszcze bardziej szalenie produkują. Dzisiaj znowu ściagałam po południu, bo za dużo i jak tylko zaczyna pic to się leje strumień i nie nadąża łykać, a później sie nałyka za szybko i mu sie sto razy odbija. Jak odciagam odrobinę przed karmieniem to jest o niebo lepiej.
Z Natalią czasem piłam bawarkę, ale jak N. miała 8mcy, ale podobno nic nie pomaga na laktację.
Mąż wczoraj zrobił mi niespodziankę i zabrał mnie na kolację walentynkową 🙂 niestety musieliśmy szybko jeść, bo Mały wyczuł pismo nosem i choć nakarmiłam go przed wyjściem to cos marudził, przejadł się, bo dostał trzy razy w krótkich odstępach czasu.
Co do diety, to ja właśnie nadrabiam mój czas słodkiej abstynencji, mąż mi dogadza 🙂 Jem na razie wszystko, oczywiście poza ogromnymi ilościami wzdymaczy. Kilogramów z ciązy już nie mam, ale biodra jeszcze mi się nie zmniejszyły, więc miednica jeszcze nie wróciła do normy. Brzucha nie mam, pępek tylko jest jeszcze taki..... brzydki 🤢
Evelcia, u mnie jest na razie mama, więc gotowanie robimy razem, ale prasowanie robi mama. Jak pojedzie to u mnie też będzie sajgon 😁 N. jeszcze ma odpały od czasu do czasu 🤢 Mąż na razie się sprawuje całkiem ok. Czekam tylko kiedy będzie miał dosyć i też zapragnie się zdrzemnąć. Na razie w nocy nosi do odbicia.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Czytam Was na bieżąco ale nie pisze bo mnie chyba mały dołek dopadł 🥴
snakerka
A ja Wam jeszcze powiem, że ostatnio staram się na wszelkie sposoby odsunąć od siebie porodowe obawy itp i skupiłam się na moim ciążowym blogu oraz... próbie nawiązania \"współpracy\" z różnymi firmami 😉 Na zasadzie otrzymania darmowych produktów (nie próbek!) w zamian za recenzję na blogu, baner reklamowy itp. I tak dostałam już pozytywne odpowiedzi od firmy JOHNSON&JOHNSON oraz NUK 🙂 czekam na paczuszki 🙂 No i jeszcze MAM ale o tym już pisałam i paczka przyszła
snakerka
robiłam sobie dziś fotki brzucha i powiem Wam, że wyglądam jak zebra... cały zaorany dłuugimi rozstępami...
evelcia
moj "ksiaze"spi ,wczoraj poklocilismy sie z moim mezem,bylam jzu tak zmeczona ze szok!!!! a ten pajac do mnie ze zdrezemnie sie 10 min!!!! 😠 moja reakcja? rzut moja komorka -niestety chybilam ,dzieki bogu nokia robi dobre telefony 😁 😁 😁 😁 w nocy przylazl do nas walnal skruche i nosil "barona" z godz
evelcia
konefka czyzby wplyw pogody?
martuniaa ty to kobietko masz zachcianki 😁 😁 oryginalne
timecontrol15
Moje podwozie chyba ok,ta 3 dziurka się jednak sama zarosła no i myślę,że jest ok 🙂
Malutkiemu sprawdziła tą główke i powiedziała,że najprawdopodobniej to od tych cholernych kleszczy 🤨 🤨Ale w piątek idę z małym do lekarza i wtedy się dowiem czy to coś groźnego no a 20 lutego mamy szczepienie 😞
Agnese wiesz ja nic w tej herbatce nie czuję ale moim zdaniem jest dobra 🙂Kochana daję ci czas do weekendu i mały będzie z Wami 🙂
Natalla ja tak miałam w 29 tc że usiadłam i takie chlup było no ale to był taki śluz wodnisty a nie wody,ale oczywiście lepiej sprawdzić 🙂
martaer
Widzę, że nierozpakowane już mocno zniecierpliwione 🤨 Jeszcze trochę Dziewczyny i bedziecie tulić Maluchy 🙂
Ja na razie nie pije herbatek, Daniel je jak szalony, a moje piersi jeszcze bardziej szalenie produkują. Dzisiaj znowu ściagałam po południu, bo za dużo i jak tylko zaczyna pic to się leje strumień i nie nadąża łykać, a później sie nałyka za szybko i mu sie sto razy odbija. Jak odciagam odrobinę przed karmieniem to jest o niebo lepiej.
Z Natalią czasem piłam bawarkę, ale jak N. miała 8mcy, ale podobno nic nie pomaga na laktację.
Mąż wczoraj zrobił mi niespodziankę i zabrał mnie na kolację walentynkową 🙂 niestety musieliśmy szybko jeść, bo Mały wyczuł pismo nosem i choć nakarmiłam go przed wyjściem to cos marudził, przejadł się, bo dostał trzy razy w krótkich odstępach czasu.
Co do diety, to ja właśnie nadrabiam mój czas słodkiej abstynencji, mąż mi dogadza 🙂 Jem na razie wszystko, oczywiście poza ogromnymi ilościami wzdymaczy. Kilogramów z ciązy już nie mam, ale biodra jeszcze mi się nie zmniejszyły, więc miednica jeszcze nie wróciła do normy. Brzucha nie mam, pępek tylko jest jeszcze taki..... brzydki 🤢
martaer
Mąż na razie się sprawuje całkiem ok. Czekam tylko kiedy będzie miał dosyć i też zapragnie się zdrzemnąć. Na razie w nocy nosi do odbicia.
U Was jest Baron, a u nas Hrabia lub Książe 😁