Skocz do zawartości

Mamusie na luty 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Monia jesteś cudowną matką bo chcesz jak najlepiej dla swojego maluszka, a z mleczkiem to spróbuj spokojnie podejść jak się uda karmić to super ale jak nie to nie ma tragedii... są różne przypadki i w żadnym nie obwiniaj siebie!!! Oczywiście mocno trzymam kciuki, żebyś karmiła Azizka tak jak chcesz 😘 😘 😘
A poza tym jesteś króciutko po porodzie i w każdej chwili może pojawić się nawał 😉 Więc nie trać czujności 😉

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jejku a ja znow spac nie moge. Szok. Dzis mam szkole rodzenia. Ale nie ide, nie chce mi sie zrywc przed 9 by tam lezec i muzyki sluchac. Moze jak by to bylo miesiac wczesniej to tak.
Monisia cierpliwie czekaj, pokarm sie pojawi. 🙃 🙃 A dlaczego walczylas o znieczulenie miejscowe, nie chcieli takiego dac?
Snakerka ty nie spisz cala noc, Czy tak sie budzisz co 2 h? 🙃 🙃
Kto dzis sie rozsypuje? 😉 😉
Tynka a Wy w koncu wybraliscie imie dla synka?

Snakerka ja też tak to czasem odczuwam ale wydaje mi się, że to główka 😆
Monia życzę Ci abyś swojego synka karmiła jak najdłużej piersią. Jesteś po cesarce więc musisz cierpliwie czekać.
Ja dziś czekam na wózek 🙂 mam nadzieję, że się doczekam 😆
Ciekawe jak tam Marta, Ola i Kamila?

• Mamusia
Witam Panie,
Ja wlasnie jade do Kamila, oxy nr 2 od 10tej, z czego po obchodzie lekarz ja badal i calkowicie czop wyjal, 2 cm rozwarcia i maja nadzieje ze dzis juz sie ruszy na swiat Nasza mala Ada 🙂. Jak wroce dam znac, a jak sie urodzi to telefonem wrzuce wam zdjecie na forum.
Pozdrawiam,
Adrian.

• Mamusia
Witam 🙂
Ja tradycyjnie wstałam po przespanej nocy około godziny10 to moja godzina chyba i tak sobie myślałam że może o tej będę miała cc 🙂 🙂 🙂
Snakerka ja też mam takie pukanie dołem ale mi doktorka powiedziała że to czkawka dzisiaj nawet w nocy tak było jakieś 3-5 minut i mnie obudziło 🙂 No ale nie wiem może to główką rzeczywiście hmm... ???
Monia cierpliwości podobno popłaca 🙂 i tak widzę że jesteś twarda jak cholera bo pewnie już bym się poddała jak by mnie 3 dzień bolało i dalej nic a ty walczysz BRAWO!!!!
Adrian powodzenia dla Was żebyAda była już dzisiaj z Wami!!!!
Moje łóżeczko tzn. Amelki 🙂 już tez gotowe a tu nie ma kto w nim spać 😞 mój optymistyczny plan legł w gruzach bo myślałam że dzisiaj to najpóźniej będę miała cc a tu nic;( No ale do niedzieli niedaleko 🙂 🙂 🙂
Konefka
ja czekam razem z Tobą na wózek 🙂

• Mamusia
Agnese no bo ja mam planowaną cc i słyszałam że takie planowane robią w 38 tygodniu ciąży a ja jutro zaczynam 39 więc myślałam że to będzie dzisiaj (przeważnie takie planowane są w środy) no ale nic z tego bo moja gin kazała przyjść w niedzielę 😞

• Mamusia
konefka napisał(a):
Dziś nie mam czasu czekam na wózek 😁

Hahahaha Konewki się żarciki jeszcze trzymają 😉 Też bym chciała żeby m. za mnie wybrał położną 🙂 Nie znoszę chodzić i załatwiać takich spraw...
Trzymamy kciuki za Kamilę i małą Adę !!!

hej 🙂
pisze jedna reka bo na drugiej spi królewicz 😉 godzine wisial na cycu i chyba sie wkoncu najadł. 🤪 bo usnał i nie szuka cycka.
Monia nie martw się pokarmem.rozumiem Cie doskonale. ja w szpitalu dwa razy dokarmiałam sztucznym. tzn zawoziłam małego w takiej wanience do połoznych a one karmiły i przynosiły mi go. w drodze powrotnej szłam i ryczałam 😞 było mi tak zajebiscie szkoda,ze musi pic to swinstwo... 😞
no ale był głodny a ja zero mleka.teraz mam nadmiar 🙂

co do łózeczka.mały spi z nami. nie wyobrazam sobie wstawac co chwile do łłozeczka w nocy albo nie daj Boze do innego pokoju 🤢 moj kilka razy mimo odbijania po jedzeniu,krztusił sie i nie zauwazyłabym tego gdyby przy mnie nie lezał. 🥴

dzisiaj aleksander konczy tydzien 😆 tez dodam opis porodu.

• Mamusia
Dziwczyny jak maluszki ulewaja zajrzyjcie za uszka, czy tam mleko sie nie zbiera lub wlewa do uszka, to bardzo wazne. Czesto mamy tego nie widza. 😉 😉
Tynka ale ci zazdroszcze maluszka na rekach. Moj mi obija brzuch caly. 🙂 🙂

No Młody zdążył już sie w miedzy czasie obudzić,ale dałam smoka i leży spokojnie. Słychac tylko ciumkanie 😆
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/819/zdjcie315.jpg/][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/4949/zdjcie315.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

a w nocy to tak je co 2-3 godziny. dzisiaj pobił sam siebie bo jadł prawie godzine w nocy 😠