Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Co? nie no dłuższych sie już nie da mieć 😞
a Ty będziesz farbowała odrosty w ciąży? bo masz chyba czarne farbowane?
bo ja mam zawsze blond pasemka a nturalne mam ciemne i nikt mi nie pozwala farbować, ale słyszałam o farbach bez amoniaku więc sie zafarbuje gdzieś za 2 miesiące 😁
Ej ja idę spać:P
Do jutraa:*

• Mamusia
Własnie wróci łam z pracy i ledwo drzwi otworzyłam, padam z nóg ze zmęczenia a to dopiero początek...zaczynam myśleć o zwolnieniu lekarskim...a miałam jeszcze niedawno pomysł, ze będę pracować prawie do końca ciąży

Dziewczyny, któraś jest w podobnej sytuacji ( praca w korporacji, nienormowane godziny, czyli dużo powyzej 8 h)?

• Mamusia
Aine- Ja pracowałam do czwartku w hotelu. Od godziny 10 rano do 22 wieczorem. 12 godzin musiałam siedzieć w recepcji gdzie nie było klimy, bo szef to skąpy jak nie wiem, a na zewnątrz do 35 stopni. Na dzień miałam może 1-2 godziny pracy i to tylko jak byli goście. Jak wyszlam do kuchni, baru tam gdzie klima aby odpocząć to szef mnie opierniczał. Teraz jak te mdłości przyszły to tydzień wytrzymalam, bo on sobie nic z tego, że ja się źle czuję nie robił. Miałam do soboty wytrzymać, ale już w czwartek jak dostalam wypłatę powiedziałam mu że to byl mój ostatni dzień.
Jeśli się źle czujesz to może faktycznie warto pomyśleć o zwolnieniu... tzn. jak już tak słabo jest.

Też jestem dzisiaj wykończona- w końcu się na zdjęcia z moim wybrałam i już padam. Do tego coraz gorzej ze mną i z wymiotami już nie wyrabiam. Nawet nie nadążam uzupełniać płynów. Teraz w końcu jest jest lepiej.