Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A wy zaś o żarciu 😜 ja chcę coś słodkiego, ale są same mięsa w lodowce 😜
Mulant piękny brzuszek 😁 już rośnie widzę 😁 ja swoj wrzuce jak mi urośnie coś jeszcze:P
Co do spania na brzuchu to ja już mam problemy 😞 a całe życie na brzuchu i ni chu chu abym inaczej zasnęła:P mowie wam...teraz jest mi ciężko jak nie wiem:P ale już wymyślam powoli patent na to, aby w ciąży potem spać na brzuchu:P

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale się objadłam... I to slodkie co chcwilę jem... :/ Aż mnie mdli z przejedzenia :/ nmo ale teraz herbatka i będzie dobrze. 😁
Już mi się nic nie chce.. chyba nawet do kościoła się nie wybiorę...eh....
Mi nadal rośnie i rośnie hehe... tzn nie duzo ale czuje że rośnie bo już w bardziej obcisłych topach nie mam płaskiego brzucha. A zdjęcie to też wstawię jak coś więcej będzie widać 🙂

• Mamusia
Kurde ja to mam ochotę na ciasto drożdżowe takie jakieś z owocami, albo na pączka, albo gofra 😞 ale nic takiego nie mam 😞 wypiłam szklankę mleka i ciut mi lepiej;p
Ja nie wiem, dla mnie jest tak jakby takim sam, tylko że teraz zmienia kształt, bo wcześniej był taki wystający, i w sumie dalej taki jest tylko on się zaokrągla. Wiem jedno..talii już prawie nie mam 😞 nie wiem dlaczego.. jejciu ja chcę coś słodkiego;(

• Mamusia
Niech sobie rosnie 🙂)) na pewno będzie sliczny 🙂
Ja znowu glodna a przedchwilą z przejedzenia umieralam.
Chętnie bym Ci jakąś jagodziankę, albo kawałek placka wysłała, ale obawiam się, że nie zdązy dojść... tzn jak dojdzie to już niezjadliwy będzie, a ty pewnie najedzona.

• Mamusia
No;p no mi też:P
tylko teraz.. pojawił mi się bol, coś jak na okres ale inny jakby trochę ( bo już miałam w ciązy bole okresowe) + lekki bol plecow.. nie wiem co zrobić 😞 jestem sama w domu a to dokucza i się strasznie boję 😞 słyszałam , że jak dochodzi do poronienia to tak boli;(

• Mamusia
Love, już przeszło 😜 ale miałam pełne portki ze strachu, ale właśnie położyłam się, pooddychałam głeboko, poczytałam 'mamo to ja' i przeszło 😜 sęk w tym, że nie mam nospy, ale kupię sobie we wtorek bo w pn jakieś święto 😜
ja już chcę 22 sierpnia i wizytę u lekarza, powiem o tych bolach :P
Tak Twoim zdaniem, to kiedy najwcześniej na 99% dobry gin wykryje płeć?

• Mamusia
od 13? bo ja tutaj na naszych marcowkach napisałam jak moim zdaniem, od ktorego do ktorego jaki jest miesiąc i jaki trymestr. To II trym zaczyna się pierwszego dnia 4 miesiąca? no nie wiem kurde, ale ta dziewczyna tak napisała, 1-4 tydz.-I miesiąc
5-8 tydz.-II
9-13 tydz.-III
14-17 tydz.-IV
18-22 tydz.-V
23-27 tydz.-VI
28-31 tydz.-VII
32-35 tydz.-VIII
36-40 tydz.-IX