Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

No, ja też nie lubię zdrobnienia Wiki. Ta, mojemu ślubnemu to ciężko dogodzić. Jak mu powiedziałam,ze ostatnio jego imię wraca do łask, to się w głowę popukał, bo nie lubi swojego imienia. Ja jak chcę się z nim podroczyć, to zwracam się do niego dobitnie: DawiT. Tak, specjalnie mówię "t"zamiast "d" ;p
on sam jak ten Ogor

Jak ogór,czasami nawet jak ogr 😁 hehe

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
ja też chc e do Zoo;(
ja właśnie przed ciążą uwielbiałam hot dogi i te sprawy. A teraz to nie, bleee odrzuca mnie:P

Hm .. a jakie imiona planujecie? ( pytanie do Rossie i Izuni, bo reszty znam) bo moj synek będzie Filip a coreczka Liliana lub Laura 😁 chyba, że mi się odwidzi, ale synek Filip na 100000000000000000% 😜

Teraz sa same Filipki i Wojtusie w naszej okolicy.
Ja jeszcze konkretów jakoś nie mam:dla dziewczynki Emilka,Debora...
chłopak Alan

Dużo też zależy od nazwiska. Myślałam,ze walnę jak moja koleżanka dała na imię chłopcu Eryk. Nazywają się Ryczek. Eryk Ryczek. E.Ryczek. Eryczek. Eryczek Ryczek.
Albo 13 letni chłopak o nazwisku Gerard Marchewka, bo mama ze Śląska i Gerarda po dziadku koniecznie chciała...

• Mamusia
Rossie, Dawid ładne imie. Modne bardzo w latach 80-90 chyba 😁 No no lepiej w sumie, żeby był jak Ogr zwłaszcza wiadomo kiedy 😎 😜
Izunia, a ja znam pełno małych Wojtusiow ale Filipka małego nie znam 😁 Emilek właśnie jest dużo też, ale Alan baardzo ładne, nawet myślałam nad nim 😁

• Mamusia
No to koniec kina na dzis... Pierwszy raz 2 odc. na raz oglądałam i chyba za duzo jak na jeden raz.
Czytałam że Igor się nie podoba. 🙂 Ja mam chrześniaka Igora.
Przed chwilą mężo kolejne imie dla chlopca wymyslił : Oskar.... a do niego należy wybór imion dla corek... eh...

• Mamusia
love napisał(a):
No to koniec kina na dzis... Pierwszy raz 2 odc. na raz oglądałam i chyba za duzo jak na jeden raz.
Czytałam że Igor się nie podoba. 🙂 Ja mam chrześniaka Igora.
Przed chwilą mężo kolejne imie dla chlopca wymyslił : Oskar.... a do niego należy wybór imion dla corek... eh...

Bedzie parka 😉Jedno Ty jedno mąż 😁

• Mamusia
mulant napisał(a):
hej dziewczyny pamiętajcie winogrono i kubuś to złe połączenie ja nie wiem co ze mną się dzieje powinnam już nie mieć mdłości i wymiotów a mi się dopiero zaczynają rozkręcać dziwne to wszystko jest eh ;/

ja jadłam winogrona na poczatku ciazy ale szybko sobie przypomniałam ze to nei za dobre mimo ze karza jesc duzo owoców i warzyw. winogrona i bez ciazy powoduja wzdecia itp, wiec lepiej ich unikac, i ja juz ich nie jjem.

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
wiesz ile ja sie z nIko nalezałam,nanosilam,naspiewalam.A teraz ubieramy pizamke po bajce to jest jakos 8 ide z nim do jego pokoju daje buzi,przytulam i spi 😉Dziecko jak jest małe to tylko ciebie chce.Ja go karmiłam 1,5 roku.Tez płakał,ale to z czasem sie nauczy,ze to nic mu nie dziala 😁

hehe tak czytam to dosłownie tak samo jak z moja Zuzia. własnie jestesmy na etapie nauki samodzielnego zasypiania ale ciezko. karmiłam ja 1,5 roku ale dopiero teraz jak sie zorientowała ze bedzie dzidzia to sie zrobiła "mamowa" i bez mamy nie zasnie. a jeszcze wyprowadzilismy ja wczoraj z małego łózeczka wiec tym bardziej, musi sie przyzwyczaic. ale ty masz juz duzego synka wiec powinno byc spoko. ja teraz póki sie drugie urozi musze opróznic zuzi komode z ubraniami i łózeczko, zeby potem nie powiedziała ze dzidzia łózeczko zabrała. jak sie nauczy na swoim to mam nadziueje ze bedzie git.