Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moja frustracja po wizycie u teściowej sięgnęła zenitu, ale od początku:

najpierw tchibo, wbijamy 9.12 i dupa bo kombinezony są od jutra, nie wiem co mi się pojebało
potem wulkanizator dzień dobry rozcięłam oponę chcę zamówić, on 775zł, ja 🤢 (phi tak tanio) wzięłabym więcej ale po co mi jedna poproszę-szok
i dzwonię do tesciowej że wpadne na kawke ok wpadaj, byłam u niej przez 2h ona przez dwie godzinny stała przy garach i dla synusia robiła watróbko, mówiąc- no bo ja wiem ż ety nie lubisz a michciu lubi to mu zrobie, odkąd pamietam michciu ma w dupie jej watrobkę i zawsze ja wydupiam ale taka zajebista mamsia szkoda że nie babcia, dziecko jej się pod nogami pałętało to ją przeganiała bo babcia musi obiadek robić.
Wątróbko czas smażenia- 15 min? 20?
pomidorowa- z rozołu, wrzucasz koncentrat, gotujesz makaron- samo sie robi
i wielce kotlety nam chciała robić ale powiedziałam jej ze mam jedzenie a do srody beda stare, a nawet pizda nie usiadła i się z dzieckiem nie pobawiła tylko mówi jaka ona już madra i jaka pewna sibie, dała jej biszkopta, banana i kinderka i zdziwiona była ze nie chce zjesc jej pomidoróweczki bo babcia specjalnie dla Mai ugotowała, Mjka gdyby umiała umówić to by powiedziała- wsadź se w dupę tą pomidorówkę "babciu"- no porpostu szok, a ja miałam dziś wyrzuty że dziecko z babcia się nie widzi, a wiecie jak mi smutno, ale w dupie to mam idę posprzatac to się wyładuje

• Mamusia
tygrysek jest spoko, Majka ma takie śpiochy tylko bez kaptura, fajne bo ciepłe nam akurat na zimę się przydały
a kołyska super 🙂 ja mam drewnianą po mnie, koledzy taty jak pracował na kopalni to mu ręcznie zrobili, później Michał dla Mai ją wyrestaurował i włala 🙂

• Mamusia
ale jaja z teściową 🙂)) heheh z moją pewnie za jakieś 2 lata tak samoe bedzie o ile wgl ja kiedys odwiedze... stara pizda 😁
a z tymi oponami tez tak mialam... tyle ze u mnie za jedną 1060zł, a jak na poczatku czerwca musialam wszystkie wymienic to kurde depresja przed kolejny tydzien i marudzenie "za to to ja bym miala dobre wakacje".... kurde SZOK!!! ale jak trzeba to trzeba... 😞
znowu mnie ząb boli

• Mamusia
Nefre, super tygrysek. Kołyska też ładna, moja przyjaciołka ma identyko, tylko jej coreczka leżała w niej na pokaz, bo spa.ć w niej nie chciała 😞 kurde też myślałam nad kołyską taką, ale moja mama mowi, że nie.. bo to dziecko szybko wyrośnie z tego i każe mi łożeczko chcieć 🤢 a ja chciałam kołyskę 😞

Sztunia, ojejciu żeby teściowa się nie zesrała za swoim synusiem;/ kurwa teściowe to są jędze. To ciekawe co ona z Mają robi jak Ciebie nie ma?
Love, w ciąży bol zęba to już chyba norma:/ ale jestem zmęczona. Pojadłam klusek...od wczoraj, siostrze wkręciłam żeby sobie ziemniaki ugotowała bo mało klusek zostało, a zostało 22 klsuski:P ale ugotowałam tylko 12 , resztę na kolację:P

• Mamusia
obdarzona, Maja nigdy z nią sama nie została, bo się boję, i raczej nigdy nie zostanie, bo ona Majki wogóle nie zna, nie wie co lubi, czego nie, a jak widzę czasem jej zagrywki to mnie łamie. Węc poki Majka nie mówi to ja jej nie zostawie, bo cholera wie co ona by zrobiła, a tak to Majka zawsze mi powie, ale gdzie ja ja bede zosawiać jak dama nigdy czasu nie ma, przecież jak Maja się urodziła to ona raz na miesiac przyjezdzała, a mieszka rzut beretem do tego swoje auto ma i wogóle, jedynie szmaty jej kupuje, ostatnio nawet fajne wiec narzekać nie mogę, no ale ubraniami to ona miłosci dziecka sobie nie kupi

• Mamusia
czesc dziewczyny!
Nawet nie próbuje nadrobic czytania tego co napisałyscie. ja byłam u rodziców w weekend, wypoczełam troche, ale dolegliwosci ciazowe znów daja o sobei znac. cały weekend bolała mnie prawa pachwina i ciagneło cała prawa nogę, nawet po nocy nie odpuszczało, musiałam apap brac, na szczescie dzis troche lepiej. byłam w pt u tego lekarza zakaźnego, pobrali mi krew na toxo i zobaczymy. jutro jade po wynik i na wizyte do lekarza. i zajade do mojej gin. troche sie martwie, bo na wikcie mamy znow nic nie pzrytyłam i znów ginak sie przeżegna 😞 nio nic zobaczymy.a do tego na wsi u męża brata i u moich rodziców, mam okropna alergie, wiec teraz nei wiem czy oczy pieka i z nosa sie leje od alergii czy to jakas choroba(bo to sie u mnie tak samo zaczyna 🙂 zobaczymy.
a co u Was dziewczyny ??

Siema! Weekend minął nawet nie wiem kiedy... W sobotę na weselu byłam - uroniłam łezkę na przysiędze w kościele, pojadłam za dwoje, wytańczyłam się do syta - czyli wszystko tak jak powinno być. Tylko trafiłam raz w tańcu na partnera, który nie wiedział że jestem w ciąży (bo w dalszym ciągu nie za bardzo to po mnie widać) i tak mnie wyobracał, że trochę sobie ponaciągałam mięśnie brzucha. Pobolewa mnie trochę poniżej mostka jak się ruszę mocniej. Wczoraj się obijałam, więc mi to nie przeszkadzało, ale dziś w pracy trochę mi to dokuczało.
Zaraz sobie zrobię jakąś kolacyjkę chyba, bo już głodna się robię. Podgrzybki kupiłam i do jajecznicy je wrzucę 🙂

• Mamusia
Ewci@ no w końcu się odezwałaś 😁 to fajnie spędziłaś czas, wyniki z toxo pewnie będą dobre 😁 z tą pachwiną nie wiem czemu Ci tak dolega, może sobie nadwyrężyłaś albo coś. Najgorsze jest to Twoja brak tycia;/;/ a może waga Ci podskoczy o 10 kg w 7 mcu?
a tamto pewnie masz przez alergie 🙂 a u nas marcowek totalnie nic w sumie:/
Brzuszek Ci rośnie ewci@?
Leliva, no widzisz 😁 żeś się wybawiła, energię zużyła. Pewnie przez tańce Cię mostek boli, ale pewnie przejdzie 😁 albo Cię boli bo tam się podnosi macica, ale ja się nie znam 😜
Idę na dwor 😜

• Mamusia
Ale ten dzien dzisiaj leci.
Byłam u fryzjera-mega zadowolona 🙂
Po dziecko w przedszkolu-mega szczęśliwa 🙂
A tu wychodze z Niko i własnym oczom nie wierze.....kurw......mać opone mam przebitą 😠 😠
Za telefon po szwagra-bo co mi zostało.....i po wymianie szybko do wulkanizacji.Okazało się,że w oponie jakiś metal wbity-małe gówno,a tyle stresu.Pan ładnie dziurke naprawil,oponke zmienił i do domciu 😉
Mąż po moim telefonie rozpoczynającym się....''kochanie wiesz co,bo mi w aucie .....''a on-co znowu zrobiłaś 🤪Mówie nic takiego przyjedz mi opone zmienic 😁Wyśmiał mnie....i juz lece z Belgii.Jednak szwagier jeszcze cos potrafi oprocz golebi 🙂
Mysle,ze wczoraj na parkingu pod impreza musialam to zlapac.
Szczesliwa,ze wszystko sie dobrze skonczylo 🙂
Teraz lece cos zjesc,bo dzisiaj tylko bułeczkę i warzywa na patelni zjadłam...ojojo 🤔