Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
love napisał(a):
hehe 🙂)) ja tabletki brałam ale juznigdy bo raz pamietam ze zapomnialam i od razu ciaza....

jak na zamówienie 🙂Ja bardzo przytyłam po tabletkach.Najlepiej to chyba spirale mieć.Znajoma ma ta na 5 lat i sobie chwali.Tylko ja sie jakos boje 🤨

tez miałam kolezanke co bardzo polecała. załozyła na 5 lat a potem zrobili druga dzidzie, w pełni planowana 🙂 tylko aj to nie chciałam tyle czekac wiec u mnie to nie wchodziło w gre, zawsze mozna szybciej zdjac, ale.... nio i tez sie boje, ale pomysle. wiecie tez kewstia jak czesto sie kochacie 🙂 ja zupełnie straciłam zapał po urodzinach Zuzi, myslałam ze teraz juz se nadrobie,a teraz nie wolno,a potem znów bedzie strach przed ciaza kolejna. kjuz 3 ciego dziecka nie planuje wiec.... brrrr jak pomysle....

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ewci@ napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
love napisał(a):
hehe 🙂)) ja tabletki brałam ale juznigdy bo raz pamietam ze zapomnialam i od razu ciaza....

jak na zamówienie 🙂Ja bardzo przytyłam po tabletkach.Najlepiej to chyba spirale mieć.Znajoma ma ta na 5 lat i sobie chwali.Tylko ja sie jakos boje 🤨

tez miałam kolezanke co bardzo polecała. załozyła na 5 lat a potem zrobili druga dzidzie, w pełni planowana 🙂 tylko aj to nie chciałam tyle czekac wiec u mnie to nie wchodziło w gre, zawsze mozna szybciej zdjac, ale.... nio i tez sie boje, ale pomysle. wiecie tez kewstia jak czesto sie kochacie 🙂 ja zupełnie straciłam zapał po urodzinach Zuzi, myslałam ze teraz juz se nadrobie,a teraz nie wolno,a potem znów bedzie strach przed ciaza kolejna. kjuz 3 ciego dziecka nie planuje wiec.... brrrr jak pomysle....

Nigdy niewiadomo co cię czeka 🙂) moze to 3 akurat bedzie 🙂
ja napewno jakies bardzo dobre zabezpieczenie pozniej usze miec i nie ma inej opcji.

• Mamusia
Sztunia, ja pierd*** ale na tym zdj wielkii masz ten brzuch ale jaki soczysty i bez rozstępow.
Oj, nie mam siły idę na łożko.
Ewcia, gratluacje dla Zuzki, że R wymawia, moj siostrzeniec ma 11 lat i dalej nie umie..
Love Ty to masz się dobrze, ja też chcę do restauracji.
co do smarowania, ja smaruję nie tylko brzuch, ale cyce, uda , i boczki 😁

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
no i własnie racja ewcia jak czesto, po mai mnie sie poprostu nie chciało ale mysle ze jak dzieci troche podrosna to wkoncu sie zacznie 🙂

widocznie taki urok, matka sie poswieca dla dziecka, karmi, wstaje w nocy, zmeczona i snięta non stop chodzi, to mysli tylko zeby połozyc sie i spac, ze mnie sie maz smiał ze on sie szedł po mnie myc, nie zdazył dojsc do łozka a ja spałam juz jak kamien.
PS dzieki za wywód odnosnie aut 🙂 to my chcemy kupic i ja pytałam was o zdanie. maz włąsnie pojechał do serwisu forda(tam getza swojego serwisujemy) podpytac i do toyoty.
A skad Ty taki znawca aut?? ja to sie wogole nie znam. mezowi kazałam czytac, nie umiałam powtórzyc nawet tego co napisałac... i chyba znów wraca jak bumerang mondeo. mi sie tez bardziej podoba niz avensis, i wieksze napewno... tylko cały czas znaczek ford odtsrasza..... bedzie po liftingu napewno, mzoe nawet 2009 sie uda kupic. u sasiada w firmie maja do sprzedania, tzreba sie bedzie krecic, tylko ciagle decyzji nie ma, co to ma byc.

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
no i własnie racja ewcia jak czesto, po mai mnie sie poprostu nie chciało ale mysle ze jak dzieci troche podrosna to wkoncu sie zacznie 🙂

a i mam w pracy kolezaki które maja córki w wieku nastoletnim a same maja 40 albo niecałe 40. to móimy ze to takie ryczace czterdziestki, by kadego chłopa zajezdziły, wiec moze cos w tym jest. moze wtedy znów bedziemy korzystac. ta krzywa checi sie wyrówna, moze facetom sie bedzie mniej troche chciało, a nam wiecej...

• Mamusia
ewcia z zamiłowania, meza kiedys rajdowca miałam, no i od 2008 auta sprzedaje 🙂 wiec cos wiedziec musze. ja focusa miałam to był cud, prowadził sie pieknie fakt malowany był z kadej strony ale poza tym nie moge o nim nic powiedziec 8 lat jezdziłam nim od nowosci, teraz mam najwiekszego forda chciałam vana a w vanach mały wybór no a ja akurat jakos ufam tym na F 🙂 boje się tylko że to diesel bo ja wogóle dieslem jezdzić nie umiem, i go wogóle nie szanuje

• Mamusia
Moje serce jest przy fordzie fokusie i pozostanie na zawsze ever forever normalnie. Prawka nie mam,ale jako pasażer poruszam się tym autem i jest lepsze niż jakiś kurwa mercedes. Tak stabilnie się w ni czuję. Ale teraz kupujemy nowe:/ ale fokus dalej będzie:P a moj M ma forda także ale mondeo, też spoko.. ale oczywiście jaśnie pan cały czas rozważa czy tej całej kasy ktora zarabia teraz w Holandii że niby na dziecko, to czy za to auta nie kupić.. wybiłam mu to z głowy, choć myślałam , że myśli o jakimś normalnym, stabilnym aucie rodzinnym, ale nie.. on myśli o jeszce mniejszym, szybszym i sportowym.. eh wybiłam mu to z głowy 😜

• Mamusia
płatki owsiane na mleku wchłaniamy................mniam 😁

Chyba jeszzce w tym miesiącu jedziemy do De 🙂Zrobie mamie niespodzianke i chcemy być na roczek mojego bratanka czyli 31.11.Kwiaty na cmentarz wczesniej zawioze do babci i dziadka.Musze sie wyrobic przed wizyta u lekarza w listopadzie z powrotem z De.Musimy z mężem dobzre zaplanować.Chce tam być góra tydzien no moze 10 dni.

• Mamusia
fajnie izunia że wycieczkę sobie zrobisz
love do polski na stałe ?
Maja Michała okupuje a ja spokojnie się pogimnastykowałam ale plery dalej bola niemiłosiernie mam nawet zlokalizowany ból ,wiecie zastanawiam się czy nie iśc do bioenergeterapeuty, mamy takiego kolesia co za kilka zł ręce trzyma i powiem wam że ja w takie rzeczy nie wierze, ale... mnie boli tak jakby miało mi cos tam wskoczyć a nie moze, ja byłam u niego jak Majkę miałam w brzuchu a jak on trzymał rece przez poł godziny i jak wstałam to tak chrupło ze szok ulge miałam przez 2 tygodnie potem ból wrócił i juz chłopek roztropek nie był w stanie pomoc.
Mysle o masazu chyba to dzidzi nie zaszkodzi
a poza tym nic mi się w brzuchu nie rusza 😞 no nic nie czuje czasem jakiś mikro pierdek mam wrazenie ze dzidzia siedzi plecami do brzucha i wali w srodek po wnetrznosciach, bo coś niby poczuje to zarz pierd leci, wiec albo mam gazy hehehe, albo wali w jelita i to powoduje gaziory 🙂