Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
telefon mi zadzwonił i wolałam wysłac posta bo Majonez grasuje 🙂
pobawiłam się z mała cholerą w szafce posprzatałyśmy ale innego burdelu mi narobiła jak cholera
jakoś mocy sprawczej nie mam, spać mi się chce, poty mnie oblewają

a co do kreski obarzona ja miałam ale taka słabą i póxno mi wyszła gdzieś w 7 miesiacu, ale za to jak urodziłam i brzuch zmalał to zrobiła się dopiero cemniejsza 🙂 i długo ja miałam, a jak się opaliłam w te wakacje to wydawało mi się że ją widać i mój Michał też ją widział 🙂 ale teraz nie mam jeszcze nic

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Według mnie i moich doświadczeń mężczyźni są milsi i bardziej pomyślni w sklepach, autobusach itd 😁
Love ja na Twoim miejscu też bym miała dość przeprowadzek 😜
Sztunia, to miałaś szczęście w sklepie:P co do tej linii to Ci jeszcze pociemniała po porodzie? mi się wydaje, że ona mi się tworzy, ale sama nie wiem, bo ja mam damską drogę miłości:/ tzn włoski mam i to w ciąży mam owłosioną ścieżkę jak nie jeden facet, ale pozbędę się tego woskiem jak urodzę;D

• Mamusia
obdarzona szczerze to ja tej krechy poniżej pępka nie widziałam na własne oczy tylko zawsze w lustrze i ja miałam ją mega słaba, a potem jak urodziłam no to brzuch masz gdzię taki jak teraz albo ciutkę wiekszy i wtedy kreska była ale ona u mnie nigdy ciemna mega nie była

moja siostra jak była w ciązy i stała w kolejce, ostatnio była babka jak podchodziła a ona juz w dużej ciązy a na pocżatku kolejki faceci i ta babka panowie przepuście pania bo w ciązy, na to facet w kolejce z wielkim brzuchem, to co że w ciąży to stać nie może, a moja siostra spokojnie ja postoje ale puście tego pana bo on pewnie się na porodówkę spieszy, cała kolejka lała a ekspedientki to się popłakały ze smiechu hehe

mulant, zlituj się...
Ja dzisiaj miałam obiad juz o 12:00. Ziemniaki, kotlety z piersi kurczaka, sos koperkowy i tartą marchewkę. Pycha. Ale co z tego,ze pycha, skoro ja już po tym obiedzie zeżarłam trzy Duplo (ciekawe,ile to ma kalorii), zrobiłam se sok pomarańczowy, a teraz podwędziłam Bartkowi lizaka i żelki.
Co do tej kreski na brzuchu - ja nie mam. Z Bartkiem miałam. I w ogóle z Bartkiem jak byłam w ciąży to miałam cały brzuch kudłaty 🤪 Takie cienkie włoski mi o porosły, ale po porodzie to znikło.

Ej...ja mam jutro rocznicę slubu 🤔 Ciekawe, czy staruch będzie pamiętał 🤪

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
obdarzona szczerze to ja tej krechy poniżej pępka nie widziałam na własne oczy tylko zawsze w lustrze i ja miałam ją mega słaba, a potem jak urodziłam no to brzuch masz gdzię taki jak teraz albo ciutkę wiekszy i wtedy kreska była ale ona u mnie nigdy ciemna mega nie była

moja siostra jak była w ciązy i stała w kolejce, ostatnio była babka jak podchodziła a ona juz w dużej ciązy a na pocżatku kolejki faceci i ta babka panowie przepuście pania bo w ciązy, na to facet w kolejce z wielkim brzuchem, to co że w ciąży to stać nie może, a moja siostra spokojnie ja postoje ale puście tego pana bo on pewnie się na porodówkę spieszy, cała kolejka lała a ekspedientki to się popłakały ze smiechu hehe

hehe ciekawa jestem miny tego gościa 😜

• Mamusia
Sztunia, no ja właśnie widzę w lustrze, a takto to nie. Nie wiem może mi się wydaje. Hahahahahaahahahah kurde ale mu dowaliła haha ma mistrza. I dobrze 🤪
Astra no może Cię czeka jutro jakaś niespodzianka?;D
Love to masz dziś wilczy głod haha:P ja od wczoraj mam średni apetyt. Z Astrą macie chcicę na kwaśne 🤪 słyszałam, że przy dziewczynkach tak jest, choć nie koniecznie 😜
ja już zjadłam obiadek 😁. Hehe sadzone, mniam 😜

Astra no może Cię czeka jutro jakaś niespodzianka?;D

Mam nadzieję 😁 Bo trzy ostatnie rocznice mieliśmy z niespodziewanymi najeźdźcami, ale teraz wszyscy wiedzą, że "nie ma nas w domu" 😜

obdarzona, ja słyszałam, ze przy chłopcach jest cheć na ostre/kwaśne, a przy dziewczynkach na słodkie - jakoś ja mam na odwrót 😁

Agato...Zostaw te jajca chłopu, jak wróci to go nafaszerujesz 😁
Wiesz...jaja jajom pomagają 😜

Ja to bym teraz najlepiej śledzia zeżarła. Albo tego tatara za śledzia, co Magda Gessler robiła mmmm... ale kto mi go zrobi? 😮