Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jestem,jestem......
spac nie moglam cholera jasna.....maly protestuje w brzuchu...nazarlam sie jak swinia pizza.A mialam sie wyspac.
Zaraz moja reszta wstaje i spadamy do babci.....
Teraz pisze z mezem kuzynki....rodzi,jeszcze sa w domu,ale skurcze ma co 4 min....miala termin na 26.10....ale sie glupio czuje jak teraz o niej mysle.Te skurcze....ałććć
Alanek juz wstał.....chyba tez sie szykuje w podroz 🙂

Suzi[color=orange][/color] jedzie z nami 😉
To zycze Wam milej niedzieli i prosze malo pisac 😉

P.s kur.....jeszcze na dobra sprawe mam hemoroidy 😞oszaleje.... z Niko nie mialam.

• Mamusia
O Izunia pewnie w drodzę albo już na miejscu:P Izunia niedługo Ty będziesz miała skurcze co 4 min 😜 jeszcze tylko kilka miesięcy a czas leciii 😜
Love Ty to się masz dobrze, choć nie do końca 😜 Bo pewnie jesteś zmęczona 😜
A ja dziś taka nie dospana:/ całą chyba noc śniło mi się ,że trafiam do getta albo spierdalam przed gestapo. Ten sen mnie tak zmęczył,że szok 😜
A dziś jadę do kina ale wieczorem:P na ' to tylko sex' chciałam na 'baby są jakieś inne' ale już widzę, że moj M nie zaczai i powie , że nuda, bo to jest w stylu 'dnia świra' 😜

• Mamusia
Love nie wychodź z łożka 😜 należy Ci się:P
wiem kurde, właśnie poszłabym na to, ale wiesz 😜 moj chłopak ktory zapytany przeze mnie kto napisał ''Chłopow'' odpowiada Wiesław Rajmund , podejrzewam , że nie zrozumie, bo już się zczaiłam co on czai we filmach:P dlatego pojedziemy na ' to tylko sex' a to zrozumie najlepiej, a tamten film o babach obejrzę za kilka miesięcy na kompie 😜
ale z tym Wiesiem Rajmundem, myślałam, że jebne 😁

• Mamusia
Love, ahaaa no tak. A to już niedługo lecisz 🤪 🤪
Mulant, to Twoje dziecię znudzone życiem ruchliwe jak rybka w akwarium 😜 moje dziś się wierciło, ale w drodze do kina przestało.

Kurwa. takiego filmu to w życiu nie widziałam.. te 'baby są jakieś inne' to film ktory leci 2 h i scena jest w aucie i tylko w aucie, ze 2 sceny trwające 3 min gdzieś indziej. I tylko jadą po babach, owszem uśmiałam się, aż czkawki dostałam, rozmazałam się, ale moj M zasnął autentycznie. Ja to nakręce film '' chłopy są jakieś CHUJOWE'' i tam dopiero zacznę jechac po nich jak po autostradzie niemieckiej 😠

Nuda tu jak nie wiem. Idę się kąpać:P

• Mamusia
Czesc kochane!
Szczesliwie dojechalismy w bardzo krotkim czasie 🙂
Kregoslup mi tak napierdala,ze nie wiem gdzie go wsadzic.Maly szczesliwy.Jenni jest chora....wczoraj byl u niej lekarz.ale i tak jada z nia jutro do rodzinnego,bo podejzewaja jakas batkerie.Co jakis czas ma goraczki i wymioty.Szkoda mi jej.Maz jeszcze spi.
Milego dnia[color=green][/color]

• Mamusia
Izunia, to cieszymy się bardzo z szczęśliwego dojechania, smucimy z powodu siostry 😞 😞

Kurde no. co jest? 😞
ja dziś nie wyspana, mały wiercił się cały czas a ja przed snem najadłam się flaczkow i jeszcze spać nie mogłam bo żołądek trawił.
Ale się cieszę 😆 😆 bo dziś moj Mateuszek z moim tatą zaczynają robić nam mieszkanie na strychu 🤪 na razie trwa sprzątanie tam rupieci, potem moj M będzie upychał watę szklaną ale już sam, bo tata jedzie do Niemiec 😞