Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Kasia, we śnie Ci przejdzie 😁 tylko obyś zgagi nie miała, ale Ty chyba w ogole nie masz bo coś kiedyś pisałaś 🙂

Izunia, skoro Suzi Ci ukradła sezmka, to Ty też bądź chamska i podkradnij coś z jej miski- wkurzy się na pewno 😁 haha żarcik rzecz jasna 😎
co do wybierania, my z moim też często oddzielnie wybieramy, siedzimy na gg i podajemy sobie linki i kłocimy się 😁

Dawid chce z niebieskim,a ja wole uniwersalny oliwkowy mi sie podoba.A wiec bedzie w styczniu czy lutym dyskusja 😁
obejrzałam sobie m jak miłość, czas na jedzonko. 😁 ale jakoś mi nie dobrze też, ale zjeść muszę 😁

• Mamusia
nefretetete666 napisał(a):
Lady mam prośbę nie opierdalaj mi dup bo mnei to denerwuje to ty tu sie wziełaś cholera wie z kad ja tu siedze od samego poczatku ciazy wiec skoncz z tymi swoimi wymysłami na temat tego ze oszustka jestem

Jeśli amsz jakieś wątpliwości co do tego czy ejstem oszutka czy nie to pisz do admina i niech sprawdzi

O czym Ty piszesz dziewczyno? Najpierw dokładnie przeczytaj co pisałam, a potem się czepiaj. Możesz sobie napisać w tej sprawie do gulka, ewci i lelivy, bo one się mnie pytały o co mi chodziło i im na priv wyjaśniłam. Trochę kultury! Za takie bezpodstawne bluzgi na kogoś też można bana dostać.

• Mamusia
chodzi o to że Lady pisze że oszustki rozkręcają nowe wątki i napisała że nie chodzi ejj o Ggulka wiec o kogo niby jak nie o mnie....?

Nie pisałam, że nie chodzi mi o gulka tylko o nikogo z forum. Napisałam Ci na priv jakie miałam podejrzenia. Miło by było jakbys kolejnym razem przed zbluzganiem mnie doczytała co naprawdę piszę, a nie sobie dośpiewywała coś i robiła ze mnie oszustkę.

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
chodzi o to że Lady pisze że oszustki rozkręcają nowe wątki i napisała że nie chodzi ejj o Ggulka wiec o kogo niby jak nie o mnie....?

Nie pisałam, że nie chodzi mi o gulka tylko o nikogo z forum. Napisałam Ci na priv jakie miałam podejrzenia. Miło by było jakbys kolejnym razem przed zbluzganiem mnie doczytała co naprawdę piszę, a nie sobie dośpiewywała coś i robiła ze mnie oszustkę.

To samo Jej napisalam, ze najpierw trzeba doczytac a pozniej oczerniac i bluzgac.
Ale widocznie moze co niektorzy maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem 🙂
Mialam isc spac, ale mialam pierwszy raz w zyciu...... ZGAGE!!!! aaaaa straszna jest, wypilam szklanke zimnego mleczka i troszke przechodzi uffff 🙂

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
Sztunia napisał(a):
dziecię uspiłam wpadam do Was, a tu znowu afera, dziewczyny uspojmy się albo poprostu skończmy z tym cyrkiem. Wiem, że atmosfera jest gorąca bo ileż mozna dać się robić w ch...a, ale nie podejrzewajmy kazdego,
jest juz mi lepiej, mam nadzieje że ta noc będzie już super, bo jutro idę na glukozę, ostatnia szansa, bo w czwartek na wizytę

ja juz nic nie pisze na ten temat.

ooooo to powodzenia 😉Ja mialam jutro wyniki odebrac,alw Niko chory wiec w piatek jedziemy na kontrole to podjade i odbiore.Mam nadzieje,ze bedzie nie wykryto przeciwciał

Też nie mam zamiaru już nic pisać na ten temat, bo niepotrzebnie nerwy tracę. Jeszcze kilka takich akcji i sobie daruję to forum.

Cieszę się, że poruszyłaś temat wózków, bo ja jeszcze nic prawie nie wiem w tym temacie i wszelkie informacje będą mi pomocne. Póki co pokazałam ten co dałaś linka mamie i się tak napaliła, że chciała od razu kupić. Powstrzymałam ją, bo jeszcze chcę w sklepach jakieś obejrzeć. Super komfortowo by było znaleźć dokładnie taki model w sklepie przed zakupem przez internet.
Powiedzcie mi jeszcze czy gondola nie jest za mała. Na długo starcza taki wózek?

• Mamusia
Kurde Obdarzona jak to sie mowi, zawsze musi byc ten pierwszy raz, podejrzewam ze pewnie nie ostatni buuuuuu aczkolwiek mam nadzieje ze juz wiecej sie do mnie nie przyplacze to cholerstwo 🙂
Lady wspolczuje Ci tej zgagi po herbatce, ja bym sie chyba zabila jakbym miala zgage po moim ulubionym napoju 🙂 nie potrafie zyc bez herbatki z cytrynka i cukrem 🙂 a ja podejrzewam ze mam zgage po tlustych frytkach ktore opierdzielilam na noc :/ ciota ze mnie, juz wiecej nie rusze niczego co tluste na noc (ciekawe jak dlugo wytrzymam) 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
To też mój ulubiony napój niestety 😞 Ale ostatnio zauważyłam, że mam po tym większą zgagę niż po słodyczach 😞

Już sobie wyjaśniłyśmy z nefretete o co chodziło. Dobrze, że wszystko już ok, bo się bardzo zdenerwowałam.

Ja na szczescie nie mam po herbatce zgagulca 🙂
To super, ze sobie wyjasnilyscie. Lepiej porozmawiac ze soba niz zeby pozniej byly jakies niepotrzebne i nieuzasadnione zgrzyty.

Teraz ide juz naprawde spac.

Dobranoc brzuchole :**

Hejo 🙂
Dzisiaj to mam dopiero twardy brzuchol...jak kamień. Na szczeście dzis lekarz, mam nadzieję,ze to nic takiego 🤔
śniadanko zaliczone 🙂
przed lekarzem jeszcze muszę skoczyć odebrać wyniki toxo, bo zapomniałam o nich hehe

• Mamusia
hej 🙂 ja właśnie jem bigosik 😁 mniam mniam, troche kapustka za miękka ale ja to wszystko zjem 😉
Dziś, chociaż to dziwne ale pierwszy raz od 11 tygodnia ciąży weszłam w moje jeansy 😮 uda ledwo co, zapięłam się najniżej jak mogłam i też ledwo co, ale teraz tak chodzę bo dawno nie miałam spodni na dupie 🤪
ale to chyba dlatego, że po 11 tyg zaczął mi brzuch rosnąć i wszystko dookoła i Filipek był na samiutkim dole a teraz jest wyżej ciut to sie da chodzić 😁

Lady, wiesz , ja też kocham herbaty, zwłaszcza zieloną(ograniczyłam od 2 miesięcy na maxxa) i zwykłą, a zimą zwykłą z cytrynką...i po tej z cytrynką też nie raz mam zgagę. Mam zgagę po niej zwłaszcza w tedy gdy wypiję ją ciepłą, szybko i tuż przed snem.
Głupio, bo ja nie piję innych napojow, tylko herbaty..chyba, że mam sok jakiś moj ulubiony, albo mleko ale mleko tak pić normalnie to też głupio:P

Kasia, no po tłustym też możliwe 😞 zgaga to jest taka cipa głupia że w sumie często po wszystkim może przyjść 😞 bynajmniej u mnie w ciąży nawet jak zjem same lekkie rzeczy to przychodzi.

Kurde wczoraj wieczorem zaś mi neta brakło, a dziś jest bo jest :/ oszaleje:/

• Mamusia
Astra, to Cię pierwsza ciąża wycisnęła na maxxxxaaaa:/ a mowią mi ciągle, że ja nie mam mdłości ani nie rzygałam bo mam chłopca, że na dziewczynkę są tylko takie akcje. Wcale że nie 🤨

Lady, a z papierka? i dorzucić do tego świeżych brokułow, choć i w papierku jest ich troszkę 😉